Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię księżniczko..

Polecane posty

Gość gość
3

Gość gość
Chodzi ci o Paulinę z totomix?

Gość gość
nikt tu nie wie o kogo chodzi, jeden wdycha do Pauliny, drugi do jakiejś innej, blondynki (?), odpisują zapewne blondynki, jakieś Pauliny i inne stęsknione, które łudzą się, że może chodzić o nie, albo po prostu żalą się w eter. No i dobra, można i tak, ale po co się dopytujecie, marna szansa, że ktokolwiek znajdzie to, co chce znaleźć

Gość gość
ja moge sie podpisac do Agusi ktora ma 20 lat a ja niestety troche wiecej, prawie na granicy przyzwoitosci

Gość gość
ja tez kocham

Gość gość
Kochasz z daleka lub tylko piszesz że kochasz.

Gość gość
Kocham także z bliska.

Gość gość
brak mi Twoich oczu złoty,też Cię uwielbiam;-)

Gość gość
A ja kocham Sylwię blondyneczkę tylko ona zajęta ;/

Gość gość
Ty od księżniczki co tak ucichłeś?

Gość gość
Agusia?

Gość gość
Kocham cię złoty ,chcesz to go zostawię tylko Ty też jesteś zajęty.;-(

Gość gość
ja też Cię kocham

Gość gość
Serio tu Jesteś teraz ,czy to tylko mi się śni?to zbyt piękne by mogło być prawdziwe,jak w to uwierzyć?

Gość gość
jestem, serio

Gość gość
Udowodnij,zacytuj jakieś moje zdanie z realu ..takie które najbardziej utkwiło Ci w pamięci..proszę ,to ważne.

Gość gość
a ja nie kocham księżniczki. Księżniczki to zazwyczaj takie popierdolone cichodajki.

Gość gość
widzieliśmy się dzisiaj

Gość gość
męska qrwo nieudaczna i tępa ,ksiezniczki mają karoce wiec szukaj kurew dalej

Gość gość
No i wolę golonkę niż cukierki. Taką fest tłustą, z ostrą musztardą.

Gość gość
ale jakie? może to "pochyl się, nie będzie bolało"

Gość gość
że co? "cichodajki",wolne żarty!Z nikim nigdy nie byłam oprócz tego którego znasz.Jestem wierna tobie choć nigdy oficjalnie nie byliśmy blisko..ok milczę już.

Gość gość
ko.. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kocham Cię księżniczko.. Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj 1 i 2 to pieprzenie, żadne argumenty 3-4 - to akurat można wyjaśnić, spotkanie w cztery oczy da się zorganizować, a jeśli nawet nie, to przecież nie jest konieczność, jak się ludzie mają męczyć to już lepszy jakikolwiek kontakt niż jego brak 5- no chyba Twoje.. 6. tiaaa 7 Romeło i Julia, mówi Ci to coś? To nie te czasy, że się przypłaca śmiercią miłość, której inni są przeciwni "jak mnie kochałaś, to mogłaś powiedzieć" - a Ty jej powiedziałeś? gość wczoraj 3 gość wczoraj Chodzi ci o Paulinę z totomix? gość wczoraj nikt tu nie wie o kogo chodzi, jeden wdycha do Pauliny, drugi do jakiejś innej, blondynki (?), odpisują zapewne blondynki, jakieś Pauliny i inne stęsknione, które łudzą się, że może chodzić o nie, albo po prostu żalą się w eter. No i dobra, można i tak, ale po co się dopytujecie, marna szansa, że ktokolwiek znajdzie to, co chce znaleźć gość wczoraj ja moge sie podpisac do Agusi ktora ma 20 lat a ja niestety troche wiecej, prawie na granicy przyzwoitosci gość wczoraj ja tez kocham gość wczoraj Kochasz z daleka lub tylko piszesz że kochasz. gość wczoraj Kocham także z bliska. gość wczoraj brak mi Twoich oczu złoty,też Cię uwielbiamoczko.gif gość wczoraj A ja kocham Sylwię blondyneczkę tylko ona zajęta ;/ gość wczoraj Ty od księżniczki co tak ucichłeś? gość wczoraj Agusia? gość dziś Kocham cię złoty ,chcesz to go zostawię tylko Ty też jesteś zajęty.;-( gość dziś ja też Cię kocham gość dziś Serio tu Jesteś teraz ,czy to tylko mi się śni?to zbyt piękne by mogło być prawdziwe,jak w to uwierzyć? gość dziś jestem, serio gość dziś Udowodnij,zacytuj jakieś moje zdanie z realu ..takie które najbardziej utkwiło Ci w pamięci..proszę ,to ważne. Inne tematy z tej kategorii Źle ze mną i nie wiem co robić Jak ona mogła czy to juz koniec naszego chodzenia ? gość dziś a ja nie kocham księżniczki. Księżniczki to zazwyczaj takie popie**olone cichodajki. gość dziś widzieliśmy się dzisiaj gość dziś męska qrwo nieudaczna i tępa ,ksiezniczki mają karoce wiec szukaj k**ew dalej gość dziś No i wolę golonkę niż cukierki. Taką fest tłustą, z ostrą musztardą. gość dziś ale jakie? może to "pochyl się, nie będzie bolało" gość dziś że co? "cichodajki",wolne żarty!Z nikim nigdy nie byłam oprócz tego którego znasz.Jestem wierna tobie choć nigdy oficjalnie nie byliśmy blisko..ok milczę już.

Gość gość
Przepraszam, za wszystko, ale jak zobaczyłem tytuł to od tej słodyczy mję zemdliło w takim stopniu, że musiałem posolić :) Dobranoc księżniczki kochanieniuńkie.

Gość gość
ja tego nie pisałam złoty,a my nigdzie się dzisiaj nie widzieliśmy.

Gość gość
na pewno byś mnie zauważyła, dobranoc

Gość gość
I znowu palant zepsuł nam dialog;-(

Gość gość
Proszę mnie z nikim nie mylić, nie znam żadnej księżniczki kochanej. Mam alergię na słodycze.

Gość gość
No pewnie że bym zauważyła ,KC.złoty i tylko Ciebie !,zawsze tak było i zawsze tak będzie.!Śpij dobrze,ja się kładę bo jutro znowu muszę być na ósmą w "C".:-)dobranoc bruneciku .:-)

Gość gość
nigdy nie powiedziałam nic w tym stylu ,choć gdybym tam wtedy była..;-(nie byłoby pługu.dobranoc.