Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
Nie napisałem nic o idiotach. Jeśli to słowo padło w tym temacie to nie ode mnie. Mylisz się twierdząc że żonaci faceci mają wolnych i niezależnych za idiotów. Mylisz się bardzo.

Gość gość
Cały problem polega na tym że nigdy nie doświadczyłem szacunku ze strony kobiet. Niestety nie mam męskiego wyglądu jestem chudy i niski. A kobiety z tego powodu zawsze były dla mnie chamskie i nigdy nie chciały nawet pogadać. Ponadto jak już pisałem zdałem sobie sprawę że związki są strasznie przereklamowanie i nie są one naprawdę ważne w życiu faceta.

Gość gość
Generalnie prawdziwy człowiek, nie ważne jakiej płci robi tak żeby żyć w zgodzie z sobą, ja męża nie chcę i nie mam, wy nie miejcie żon/dziewczyn, ale jak ktoś chce mieć rodzinę, to nie znaczy że nie jest "prawdziwy", a jak się związał w tajemniczy sposób wbrew swojej woli, to może rzeczywiście jest imitacją.

Gość gość
zgadzam sie z autorem,tzlko frajer lata za babami

Gość gość
Skoro nie doswiadczyles to znaczy że obracasz się w złym środowisku. Znajdź takie środowisko gdzie ludzie mają dla siebie szacunek nie zależnie od płci czy wyglądu.

Gość gość
Szanujcie się ludzie każdy ma wolną wolę i może mieć partnera lub nie i nie wyzywajcie się od idiotow bo to do niczego dobrego nie prowadzi

Nie stać mnie na bycie singielką:) Razem jest po prostu łatwiej. Nie mam na myśli wyłącznie sfery finansowej, ale życiowej, sama wszystkiego nie ogarnę, chociażby naprawy przeciekającej kabiny, a i w nocy jest bezpieczniej:)

Gość gość
Z tego co napisałeś wynika że mężczyzna w związku nie jest prawdziwy. To nie ma sensu

Gość gość
niektorzy chca miec rodziny

Gość dupniety_na_umysle
i nie wyzywajcie się od idiotow bo to do niczego dobrego nie prowadzi xxx Będę się wyzywał ile zechce, nie będziesz mi dyktował... jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą, jestem idiotą

Gość gość
latwiej we dwoje

Gość gość
19.14 raczej robota domowego

Gość gość
A mów to sobie to się nim staniesz. Nie bronię ci. Tylko nie wyzywaj innych - tego wymaga kultura

Gość gość
lenkxa dlatego związki opłacają się tylko i wyłącznie kobietom. Mężczyzna ciągle jej pomaga daje poczucie bezpieczeństwa natomiast co kobieta może dać mężczyźnie nic. jak tylko mężczyzna ma jakieś problemy to ona z reguły nie udziela mu wsparcia i ucieka od niego.

Gość gość
Mylisz rodzinę z obiadem w domu i wypracowaną koszula. Niektórzy nie chcą robota tylko rodzinę

Gość gość
Nie prawda. Nie wszystkie kobiety takie są. Niektóre pomagają mężczyznom. Dają im dużo milosci

Gość gość
Skoro wszyscy jesteście tacy mądrzy to powiedzcie mi co kobieta może dać mężczyźnie.

Gość gość
cipke

Gość gość
czyli niewiele

Gość gośćhahaha
założę się że autor ma około 20 lat +/-

Gość gość
ta prowokacja Rescatorkiem 5555 zasmierdziala:D x biedaczek:o

Gość gość
Chyba niewiele więcej jak cipkę, kobiety które dbają o swoich mężczyzn to kropla w morzu. Spójrzcie prawdzie w oczy związki z wami nie są mężczyźnie do niczego potrzebne.

Gość gość
Może dac mu dom. Dzieci jeśli ich chcą. Obiad na stół. Z takimi poglądami tego nie zrozumiecie. Mężczyzna który kocha kobietę widzi tak naprawdę co ona mu daję i że również sie stara. Kobieta może dac mężczyźnie milosc. Również seks ale to najmniej istota rzecz moim zdaniem. Nie będę dyskutować już z wami bo to bezcelowe

Gość gość
Co za różnica ile ma lat? Nie ma prawa do własnych poglądów? Gdy brak argumentów zaczynają sie osobiste wycieczki.

Gość gość
Autorze szkoda mi Ciebie, puste to Twoje życie będzie. Kumple pozakładają rodziny a Ty zostaniesz starym, zgorzkniałym, samym facecikiem. Życie masz tylko jedno.

Gość gość
Teodor!!!Teodor!! Teodor, Gdzie jesteś?? Oh,. misiaczku, skończ z tą pisaniną, bo naczynia musisz jeszcze w zlewie umyć i pranie z pranie wyciągnąć i powiesić...Przecież widzisz złociutki, ze paznokcie mam zrobione...

Gość gość
zycie masz tylko jedno ,wiec nie marnuj go dla kobiety

Gość gość
Kobieta może dać bardzo wiele, ale mało która kobieta. Można ją szukać w nieskończoność i nigdy nie znaleźć, lub w ogóle nie szukać i żyć jak maczo. Co kto woli.

Gość gość
kobiety sa bardziej interesujace gdy ,,biegaja,, wolne po swiecie ,gdy wprowadzi sie taka jedna na stałe czar pryska

Gość gość
Oj młody i głupi jesteś.