Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
Bo tutaj masz dziurę w mózgu, pusto, halo, halo, nic pustka.

Gość mariusz fs
autorze wg mnie powinienes troszke wyposrodkowac opinnie a wtedy Twoja teoria bedzie o wiele bardziej relana podchodzac pragmatycznie do zycia zaczac realizowac plan relacjo na zasadzie ukladu korzysci wzajemnych ale jest jeden minus grasz va bank i jak nie osiagniesz sukcesu osobistego to przegrasz troche w zyciu i mozesz stac sie zgorzknialy i dobrze miec jakis plan z kim mieszkac aby moc zawsze miec z kims ludzki kontakt mam podobna opinnie o zyciu co Ty ale w obecnej chwili masz myslenie malo sprytne

Gość gość
"Jak ci ciężko zarobić to rusz tym tępym mózgiem i weź się do roboty. Albo poznaj mądrą kobietę i róbcie coś razem. Ale która by takiego chciała. " buahahaha, no właśnie! która by takiego chciała, żeby RAZEM coś robić w życiu. najlepiej przyjść i mieć od tego, który ma zapierdalać na wasze torebunie :D same się weźcie do roboty, utrzymanki.

Gość gość
Kobiety są całkowicie bezwartościowe nic nie wnoszą do życie mężczyzny i nawet nie próbujcie mówić że jest inaczej.

Gość gość
'' Jedyne co potrafisz to ledwo zadbać o siebie i po to jesteście, żeby było porównanie kto jest prawdziwym mężczyzną, a kto nie. '' czyli wasza miłość to tylko lecenie na kasę

Gość gość
z musu : kobieta singiel-brzydula albo puszczalska facet singiel -brzydki, nieśmiały albo biedny

Gość gość
''Nawet nie potrafiąc wziąć odpowiedzialności za rodzinę, dzieci' kasa, kasa, kasa !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
htyhth

Gość gość
"Kobiety są całkowicie bezwartościowe nic nie wnoszą do życie mężczyzny i nawet nie próbujcie mówić że jest inaczej. " Nie chcę mi się mówić, że jest inaczej, ale czemu ogromna ilość facetów tego nie ogarnia, pcha się w związki i co gorsza dzieci, a wielu chodzi smutna, bo żadna ich nie chce? Świat jest pełen głupców? Zapewne :)

Gość gość
bo mimo wszystko faceci są uczuciowi ale ogólnie to facet ogarnia związek ,a kobieta czerpie korzyści

Gość gość
bo faceci mają uczucia, wy tępe idiotki. tylko ze wy macie kase we lbach i kafeterie, zeby marzyc o romantycznych kolacjach.

Gość gość
w..j ty pedofilu nędzna kreaturo ,masz to nieszczęście że jesteś orzydliwym frycem ,musisz sie z tym pogodzic :D

Gość gość
Stwórzcie państwo mężczyzn i co najwyżej trzymajcie w niewoli stadko kobiet do poużywania.

Gość gość
sprzedam opla.

Gość gość
co najwyżej ,co najwzyżej :D ruchaj doospko

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna roocha doospko

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna chodzi do burdelu i nie zawraca sobie głowy związkami

Gość gość9x9
Kobiety oprócz swoich c**ek i cycuszków, nic nie wnoszą do związku, tylko wymagają od faceta żeby był ekspertem w każdej dziedzinie. Tak, mam złe zdanie o kobietach bo latami starałem się jak mogłem żeby wszystko było git i za każdym razem baba wyrywała mi serce i deptała a ja głupi je podnosiłem i brnąłem dalej. Teraz już nie angażuje się emocjonalnie , jak kobieta nie chce d*******y to niech s*******a bo nie mam czasu i serca!

Gość gość
święta racja

Gość gość
A już chciałem związać się z kobietą ale po przeczytaniu tego tematu dałem sobie spokój.

Gość gość
ustrzegłes sie przed najwiekszym błędem w swoim zyciu

Gość gość
up

Gość gość
no i jakoś ucichło. jak zwykle, gdy się o babach ktoś wypowiada... za to o złych facetach to można do rana, nie?

Gość gość9x9
To dlatego że nas tak wychowują : każda kobieta to księżniczka. Wcale tak nie jest , im szybciej się przekonasz tym lepiej. Nie znaczy to że nienawidzę kobiet , po prostu po tych doświadczeniach stałem się twardzielem i nie pozwolę sobą pomiatać. Od czasu kiedy nie angażuję się emocjonalnie posuwam więcej niż wcześniej. Jedyne czego wcześniej chciałem to poczucie miłości, kochać i być kochanym bez względu na okoliczności, to było tylko złudzenie.

Gość gość
ale to mimo wszystko smutne, bo posuwasz i w sumie tylko tyle. nie, nie potępiam, choć sam mam inne podejście. ale jak sam widzisz - mądra, głupia, wykształcona, starsza, młodsza... wszystkie jednakowo reagują na szmacenie i im z tym dobrze. ale tutaj wolą płakać, że im facet kwiatka nie kupi, czy na kawę nie zaprosi, naczyń nie pomyje. głupie te baby, bo k***a głupie. jak wam do łbów to wbić?

Gość gość9x9
Trafiłem na to forum i w*******o mnie to obrzucanie facetów i wrzucanie wszystkich do jednego worka( są fantastyczne kobiety ale nigdy takiej nawet nie spotkałem). A jeżeli chodzi o głupotę i zakłamanie kobiet to mogę przytoczyć z******ty przykład.

Gość gość9x9
gość dziś no i jakoś ucichło. jak zwykle, gdy się o babach ktoś wypowiada... za to o złych facetach to można do rana, nie? Bo jak jest ciężko to baby uciekają tam gdzie lepiej!

Gość gość
Facet zawsze musi wspierać kobietę a kobieta jak facet wpadnie w kryzys najczęściej go zostawia.

Gość gość
Wszystkie kobiety to k***y i życzę im jak najgorzej.

Gość gość
Nie powinniśmy się wiązać niech kobiety gniją same we własnym bagnie