Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna1234

jestem w ciazy chce rodzic w narutowiczu w krakowie wasze opinie...

Polecane posty

Gość ciezarna1234

Szukaam opini pozytywnych jak i negatywnych

Gość gość
Ja rodzilam rok temu szybki poro super polozne 2 dzieko napewno tez tam bardzo polecam

Gość gość
Kochana ja sie urodzolam w tym szpitalu 28 lat temu. Mama mowila ze jak na tamte czasy bylo ok :) Zycze szybkiego i mozliwie bezbolesnego porodu

Gość ciezarna1234
Aha:-) :-) slyszalam duzo pozytywnych opini na temat szpitala

Gość KarolinaKarolinaaaaa
ja tam rodziłam i za tydzień rodze drugiego maluszka równiez tam- polecam z czytsym sumieniem. Jak chcesz wiedziec coś dokładniejszego pisz

Gość ciezarna1234
A polozne i pielegniarki ogolnie chodzi mi o blok porodowy i lekarzy dla maluszka na oddzialee

Gość gość
Rodziłam tam i wspominam bardzo dobrze :) Co do położnej to u mnie przy porodzie była p.Zuzanna Ostrowska(?) nie wiem czy nie przekreciłam nazwiska ale sympatyczna kobieta i bardzo pomocna:) większość pań od noworodków i położnych na oddziale poporodowym - miła i pomocna.Ogolnie na tym oddziale wszystko ok ale wczesniej lezalam 2 tygodnie na patologii ciazy i o tamtych lekarzach,pielegniarkach moze lepiej nie będe nic pisać :O

Gość gość
rodzilam rok temu w styczniu w narutowiczu wspominam ok połozne w porządku b. miła pani Zuzi i p. Dorota warunki tez fajne dzieki wannie z hydromasazem ruszyl moj poród :) lakarze jak to lekarze...chodzilam prywatnie do jednego z tam pracujacych ale niestety nie byl obecny podczas mojego pobytu w szpiatlu ogólnie pobyt na porodówce oceniam na 5 /6 na poporodowej 4+/6

Gość ciezarna1234
Aha :-) :-) ktos jeszcze podzieli sie swoja opinia

ja rodziłam i bardzo źle wspominam:/ syn prawie umarł bo odwlekali cc,meczyli mnie 2 dni bez rezultatów,kolezanka znowu chwali:)