Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorset na wyszczuplenie talii. Kiedy efekty?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Rok temu urodziłam, nie mam żadnych rozstępów na brzuchu, ale mam taki miękki flaczek. Rozważam zakup gorsetu, żeby zlikwidować ten nadmiar skóry. Czy macie doświadczenie z gorsetem. Jaki byście polecały i kiedy mogę spodziewać się efektów?

Gość gość
jeśli w ciągu roku skóra się nie obkurczyła to nie licz na to że gorset coś zmieni na obkurczenie skóry tylko zabiegi laserem: focus albo thermage, ale to drogie ewentualnie skalpel

Gość gość
gość dziś A miałaś do czynienia z gorsetem osobiście, albo przez bliską osobę? Hmm... jak patrzę na te kobiety, które stosowały gorset, to mają dużo węższą talię bez wiszącej wokół skóry. To chyba o czymś świadczy. Inna sprawa, że u mnie skóra nie wisi, tylko brzuszek mam, więc może jak go zmniejszę to i skóra się zmniejszy. Nie zależy mi na natychmiastowym efekcie, ale chcę coś z tym zrobić wreszcie.

Gość gość
pas to powinno się nosić zaraz po porodzie, to raz a dwa noszenie gorsetu rozleniwia mięśnie a skóry nie obkurczy czy noszenie obcisłych dżinsów sprawia że znika cellulit lb zad robi się mniejszy ? nie, sprawia jedynie że górą wylewają się boczki

Gość gość
gość dziś Nie założyłam po porodzie, nie wiedziałam wtedy o tym. Czasu już nie cofnę. Czy miałaś do czynienia z gorsetem osobiście?

Gość gość
masz popękane lub rozciągnięte włókna kolagenu, dlatego rozciągnięta skóra, na to gorset nie pomoże tak jak pisałam poczytaj o thermage, focusie lub roll cit, to jedyne zabiegi które mogą coś z tym zrobić bo one oddziałują na włókna kolagenowe nie wierz w super balsamy i kremy

Gość gość
dzięki za wytłumaczenie

Gość gość
Przejrzałam parę stron dot. thermage i muszę coś dodać. Skóra na moim brzuchu jest w dokładnie takiej samej kondycji jak w innych miejscach mojego ciała. Tak samo napięta, nawilżona itp. Tyle, że mam wystający, miękki brzuch. Naprawdę gorset nie pomoże?

Gość gość
Jeśli chcesz kupić na próbę to wybierz jakiś tani. Na allinside.pl na pewno jakiś znajdziesz za grosze ;) Sama sprawdzisz jakie dla Ciebie przyniesie efekty, bo wydaje mi się, że to indywidualna sprawa ;)

Gość gość
może rozeszły ci się mięśnie brzucha ? na to jedynie operacja

Gość kitka_z
Ja bym nie próbowała takich rzeczy :P U mnie na wyszczuplenie talii dobrze sprawdziły się zabiegi redukcji tkanki tłuszczowej Redustim. Robiłam je w Vici Clinic w Krakowie, dostałam duży rabat na zakup całej serii, która składa się z dwunastu zabiegów. Efekty są super.

Gość Gość 0009

Nie wybieraj taniego gorsetu bo to bez sensu. Najlepiej od razu zainwestoeac w lepszy. Ja jestem już trochę po porodize. Kupilam gorset ze strony gorsety.pl i po kilku tygodniach było widać efekt. Takze polecam. 

Gość Justyna

Hej, a możesz coś powiedzieć na temat zmniejszenia obwodu talii, był taki efekt czy to bujda?