Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netfacet39

Chyba przestałem kochać

Polecane posty

Gość netfacet39
Jutro , gdy odbiore starszą córkę ze szkoły , młodszą od mojej mamy pojedziemy po farby , jakieś dodatki do sypialni ... Zrobię żonie niespodziankę ... Chcę by było dobrze ...

Dobry pomysł z tym remontem! Na pewno żona się ucieszy! Liczą się czyny ,a nie słowa

Gość netfacet39
Szczerze mówiąc nigdy nie rozstawalismy nawet na jeden dzień . Dlatego to takie ciężkie jak zawsze byliśmy razem , a teraz ...

Gość gość
chlopie daj se spokoj i ratuj rodzine, dzis nie kochasz a za tydzien pokochasz, to jest wzgledne ja od 2 dni tez nie gadam z mezem po klotni ale wiem ze za 5 dni juz wszystko wroci do normy bo tak jest zawsze w malozenstwie juz nie ma takiej ilosci jak w narzeczenstwie poorostu stajecie sie rodzina, a jak bys nie kochal matki czy ojca albo dziecka to co?wciaz jestescie rodzina i tak samo jest z zona, uwierz mi nawet jakby pojawila sie jakas kochanka to tylko na chwile zona jest zawsze i dzieci tez, odpusc sobie emocje i rob swoje jestes facet i nie mozesz jak wiatr zawieje

Gość netfacet39
Tak bardzo się dzisiaj do mnie przytuliła , w jej oczach zobaczyłem tak bardzo zakochaną kobietę , a ja .... Co ja mogę jej dać , okazać ...

To właśnie może tego potrzebowaliście..? Z drugiej strony żeby później nie przesadzić w drugą stronę i żeby nie było tak ,że za jakiś czas żona ma znikać bo Ty znowu przestałeś kochać..?

Gość netfacet39
Nie , wiadomo , że tak nie może być . Jej miejsce jest w domu i zawsze musi czuć , że w tym domu czeka na nią kochający mąż . Zawsze będę do tego dążył . Na razie nie jestem dobrym mężem , bo zwątpiłem w uczucia do niej , ale obiecałem , że to się zmieni ...

Przypomniał mi się program "Tata sam w domu " tam też faceci doceniają swoje żony dopiero jak zostaną sami z dziećmi w domu:) tylko nie wiem na ile te sceny są prawdziwe ,a na ile wymuszone na potrzeby programu? hehe

Gość gość
Haha remont i malowanie buahaha i przywiozl 2 dzieci na pewno dasz rade pracujac jednoczesnie. No i cos tu nie gra, starsza corka chodzi do szkoly i madra matka zabiera ja na tydz. I naraza na nieobecnosc w szkole hehe

Gość netfacet39
Sądzę , że jako ojciec sam w domu radze sobie beznadziejnie ...:) Żona wie co i jak , a ja przy mojej niepełna dwuletniej córeczce jestem jak niedoświadczony dzieciak . Dobrze , że często pomagam żonie i wiem przynajmniej jak wykonać najprostsze czynności .

Nie rob nic na sile !przemysl dokladnie z litosci bez milosci to nie zycie!:((To wegetacja!:)))

Gość netfacet39
Żona nie naraża starszej córki na nieobecność . Przecież wróciła razem ze mną , a nawet gdyby została z żoną to nie róbmy tragedii z paru dni . W opiece nad dzieciakami pomoże mi mama . Żona daje radę przez tyle lat więc ja też sobie poradze .

Gość gość
a co z tesciwa cos mowila czepiala się.bo z tego co pisales rano no ja bym sie obawiala ze bedzie chciala zonie zrobic pranie mozgu

Hehe ,a co gorsza w tym programie jeszcze zarabiają za wykonane zadanie więc jak im się coś nie uda to jeszcze mają przypał dodatkowy hehe w ostatnim odcinku tatuś miał pod opieka dwie córeczki jedna kilkuletnia druga malutka i miał za zadanie nauczyć tą starszą jeździć na rowerze ,a ta bidulka ciągle tylko płakała aż mi jej szkoda było..:)

Gość netfacet39
Hmm teściowa jak zawsze wie najlepiej i będzie wmawiała żonie , że gdyby znalazła męża rolnika miałaby o wiele lepiej , ale moja 'druga połówka' raczej w tej kwestii nie będzie jej słuchać . Gdy przyjechałem była zaskoczona , pewnie myślała , że nie pojawia się tam w ogóle , że mi nie zależy ...

No tak rodzice zawsze wiedzą najlepiej...:P Twoja żona to mądra kobieta jeśli to wszystko prawda i sama podejmie decyzję:)

Gość netfacet39
Akurat o to jestem pewien . Żona wie czego chce co jest dla niej najlepsze ... Więc nawet teściowa jej nie przemowi ...

Gość gość
to dobrze, mam nadzieję ze wam sie uda:)

Gość gość
Mam dziwne poczucie, ze wymysliles cala opowiesc od poczatku do konca. Ile razy wchodze na ten watek to czuje, ze czytam fikcje.

Gość gość
to po co wchodzisz jezu niektórzy to debile do potęgi niewierzy ale wchodzi

Gość gość
S********j ciulu, dzieci masz na glowie a na necie siedzisz. I pare dni opuszcxone nawet w 1 kl to mega zakeglosci i nie wiedziala ze wroca z toba do domu haha. I remont malowanie przy niespelna 2 latce wez spamerze sie nie osmieszaj. Ja bym ci dzieci nie dala do opieki jak pojecia nie masz I juz nie zmyslaj bo to nudne. Moja zona to piekna i madra i dobra...i ja chce olac haha i jade do niej przytulam ale mam ja w d***e ciekawe jak bedzie wygl.dalsza czesc opowiastki

Gość gość
Czemu debil? Ciekawi mnie jak rozwinie dalsze watki

Gość gość
Obawiam się ze ci co piszą ze to kłamstwo bo tak się żaden facet nie zachowuje to są w błędzie. Osobiście znam takich niestety tylko paru. W życiu bym nie uwierzyła ze taki moze być facet. Opiekuńczy, starający się. Ale są i ja takiego nie mam. To co mam to tragedia ale sama nie byłam zbyt madra jak widać a teraz po szkodzie, zmiana wielka i widzę dopiero te wspaniale rodziny. poprostu trzeba takich mężczyzn wychowywac

Gość netfacet39
Dokładnie . Zajrze jutro . Dobrej nocy .

Gość gość
No wzor cnot po prostu i ideal, tylko wvd***e sie poprzewracalo od nadmiaru szvzescia. Tak dorosly facet siedzi na babskim forum i sie uzala jaki to biedny no ma ideal za zone ale cosmu nie pasuje . Chce miec ciastko i zjesc ciastko. Wierzycie w to ?zachowanie jak u gimbazy, a nie w malzenstwie po ilus tam latach. Niedowart.baba wymuslila ckliwa historie. A ty goscu wyzej uwazasz ze tacy faceci sa naprawde? No i jeszcze sie zachwycasz? Ze doceniaja i sa troskliwi a nagle bach mowia ze nie kochaja i to jest ok' ? A posluszne zonki maja sie kajac zeby pan i wlafca mial czas na zastanowienie. Jesli autor jest autentic to wiesz czemu sie waha? Bo mu za dobrze i sa ustawieni.maja sprzataczke kucharke za darmo. Jakby mial jaja to by dal spokoj i odszedl z godnoscia ale tej c***e jest zbyt wygodnie. A zona jedt bez honoru i daje sie ponizac .

Gość netfacet39
Miałem się położyć , ale normalnie aż muszę tu coś napisać . Żona dała mi czas , bo mnie kocha , bo jest cudowną kobietą , a nie osobą , która się poniża . Ja nie jestem facetem , który zostawi rodzinę i odejdzie ... Dlaczego ? Bo tak zachowa się tylko d**ek ... Żona powiedziała mi wczoraj piękne słowa . "Ja nie marzę o pięknych butach , czy drogich wakacjach jak inne , marzę o tym byś kiedyś po powrocie do domu mocno mnie przytulił i powiedział , że kochasz mnie najmocniej na świecie " . Dla Was jest to dziwne , bo macie wygodne życie , no uważacie , że nikt nie może mieć momentu zwątpienia , a każdy facet musi być twardy ... Widocznie nie każdy ...

Gość gość
Haha i uwazasz ze nie ponizasz zony? Ina cie kocha mowi prosi o uczucie a ty tego sluchasz i co??? Nic zero sumienia. Ona jest j******a...ja bym ci w pysk dala a nie jeszcze milosc wyznawala, ona zebrze o milosc a ty napuszony tupiesz nozka i z pierogiem na ryju dumasz " no nie wiem nie wiem " czy godna jedtes mego uczucia haha Maz i ojciec a taki s*******n bez uczuc. Masz racje nie zostawiaj jej tylko ciagle dawaj odczuc , ze jestes z litosci i , jaki to ty szczodry nie jestes. Haha durniejszabta twoja baba od ciebie. Ladnie sie odsunela i wywywa platki stokrotek " kocha nie kocha"

Gość gość
A wgl jak tam dzieci? Hahahaha