Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ci co hejtuja wosp, nie mają prawa korzystać z ich sprzętu

Polecane posty

Gość gość

Tak wiec skoro tak hejtujecie wosp, a coś się stanie wam, waszym dzieciom, to rozumiem, że będąc konsekwentnym nie bedziecie chcieli korzystac ze sprzetu ktory zdobyl, prawda?

Gość gość
a co oni łaskę robią że będą leczyć?? Całe życie płacę składki zdrowotne i mi się należy tak samo jak moim dzieciom. Owsiak nie jest do tego potrzebny

Gość gość
poważnie , myślisz ,ze bez ich sprzętu świat by nie istniał, służba zdrowia by padła :D ? Czym są te grosze od owsiaka przy prawie 70 miliardach ! złotych wydawanych rocznie na służbę zdrowia :o

Gość gość
- Stefciu, wymień pięć zwierzątek z Afryki - Dwa tygrysy i trzy słonie.

Gość gość
no i jak napisał Autor/ka- nie korzystaj wtedy ze sprzętu WOŚP, ciekawe gdzie wyląduje twoje dziecko za te twoje składki

Gość gość
za składki opłacani są lekarze , bez lekarzy ten sprzęt jest g****o wart 😴

Gość gość
idiota

Gość gość
Przecież to nie owsiak daje pieniądze na sprzęt tylko LUDZIE!!!

Gość gość
To chyba zdrowa logika? Skoro wg niektórych to co robi Owsiak jest takie złe, to chyba byłoby obluda korzystanie z jego sprzętu. Tylko ciekawe co zrobicie jak pomoc waszemu dziecku bedzie możliwa tylko dzięki sprzetowi wosp? Rozumiem ze zrezygnujecie z jego ratowania w imię swoich idealow?

Gość gość
no bez przesady, gdyby nie było sprzętu od orkiestry byłby od państwa...wiadomo. Ja nie hejtuję, raczej jestem obojętna, ale nie lubię przesady w żadną stronę...

Gość gość
jasne, byłby od państwa- to dlaczego go nie ma?

Gość gość
autor to kompletny imbecyl, WOŚP kupuje ten sprzęt a potem leży w kącie w szpitalu bo nie ma go kto obsługiwać, a ten pieprzy że mi życie uratuje :D gdyby nie wośp NFZ i tak by zakupiło sprzet gdyby był potrzebny, zresztą lekarze ratują życie a nie sam sprzęt pelikany piertolone, idzcie jeszcze laske zrobić temu Owsiakowi że ma takie dobre serce że aż za wasze pieniądze sie samochodami wozi

Gość gość
I tak by nie kupiło ministerstwo bo nie ma pieniędzy. Polska jest biednym krajem.

Gość gość
no właśnie dlatego go nie ma, bo nfz się przyzwyczaił że ze zbiórki będzie

Gość gość
inkubator wosp uratował życie mojej siostrze, więc nie chrzań, że sprzęt stoi i się kurzy- idź na intensywna terapię noworodków i zobacz pelikanie jak się kurzy!!!!!!!!!!!!

Gość gość
autorko opiertol dzide Owsiakowi i twoje dziec***elikanie piertolony :D a nas zostaw w spokoju

Gość gość
inkubator wosp uratował życie mojej siostrze, więc nie chrzań, że sprzęt stoi i się kurzy- idź na intensywna terapię noworodków i zobacz pelikanie jak się kurzy!!!!!!!!!!!! x NFZ i tak by ten sprzęt kupił ale przyzwyczaili się że Owsiak to zrobi, idz mu opiertol dzide pelikanico i zafunduj mu kolejny apartament, dobrze chłop pomyślał założe fundacje i pod pretekstem chorych dzieci będe miliony zbierał :D sam w tv kiedyś powiedział że ma prawo wziać 20% :D

Gość gość
Nie kupiłby NFZ bo nie na wszystko starcza pieniędzy.

Gość gość
i niech bierze, zobacz kretynie ile rząd ci zabiera i idz im opie/rdolic dzidy chamie bez kultury

Gość gość
Ach jakie to mile uczucie jak hejterow szlag trafia i nic zrobić nie mogą - poza pogrązaniem się w swojej nienawiści - miod na me serce :)

Gość gość
Skoro nfz ma na wszystko pieniądze to nie byłoby kolejek i limitow inteligeni :-D Bo byłyby pieniądze na pensje dla lekarzy, sprzęt itp ... a nie ma !

Gość gość
ja temu złodziejowi nie daje, nic sie nie zrobi że nasz naród składa sie z takich kretynów którzy płacą złodziejów, że rząd nas okrada to nie znaczy ze Owsiakowi też trzeba dawać

Gość gość
ta lewa jąkała żeruje na naiwności ludzi prostych jaki jest budżet nfz a ile ta balanga owsika wnosi oprócz kołowrotu medialnego w pustych mózgach polactwa, żerowaniu na ich uczuciach? sie żebra, sie ma

Gość tako rzecze gość
Lepszy on niz pojękiwania oszolomstwa które stale widzi w swoim otoczeniu przesladujacych i otaczajacych ich zydow, masonow,gejow, agentow, spiskowcow,zamachowcow, ludzi z ukladow,antypolskie media i dziennikarzy, a wszystko w odmętach helu :D

Gość gość
Ja dziecko urodziłam kilka lat przed wośp. O dziwo w małym powiatowym szpitalu były inkubatory przed orkiestrą i z takowego przedowsiakowego skorzystało moje dziecko po przedwczesnych narodzinach. Wątpię czy w tym szpitalu znajduje się po dziś dzień jakikolwiek sprzęt z darów. W tym mieście nic się nie dzieje, więc fakt taki byłby odnotowany w prasie po wielokroć, uczepiliby się tematu jak tvn g****a.

Gość gość
potem św. Juras wchodzi w o***t nikczemnych polityków nie dających pieniążków na biedne schorowane społeczeństwo oni jemu oddają w pacht wojsko policję i szkolne dziatki a kasiorka krąży pod stołem i po słoikach zabawa w złego i dobrego MO-wca kto lubi takie uciechy niech się bawi

Ten sprzęt Owsiaka przecież nie jest całkiem autonomiczny tylko współpracuje z państwowymi urządzeniami do ratowania życia czy leczenia więc nie można tak żądać żeby nie korzystać bo to jest już komponent jakiejś całości.

Gość gość
gość dziś no bez przesady, gdyby nie było sprzętu od orkiestry byłby od państwa...wiadomo. Ja nie hejtuję, raczej jestem obojętna, ale nie lubię przesady w żadną stronę... x NFZ i tak by ten sprzęt kupił spioch.gif ale przyzwyczaili się że Owsiak to zrobi, idz mu opiertol dzide pelikanico i zafunduj mu kolejny apartament, dobrze chłop pomyślał założe fundacje i pod pretekstem chorych dzieci będe miliony zbierał smiech.gif sam w tv kiedyś powiedział że ma prawo wziać 20% smiech.gif xxxx Nie kupiłby. Masz limity do specjalistów, co oznacza, że NFZ nie ma na pacjentów, a będzie miał na sprzęt? Pleasee. Do osoby co pisała o inkubatorze. Oczywiście, że były inkubatory przed wosp, ale czy w wystarczającej ilości? Do tego były stare. :) Jak komuś ta zbiórka nie odpowiada, to niech nie daje. Tygrysy są zagrożone wyginięciem, można wpłacać po 30 zł miesięcznie.