Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W oczekiwaniu na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Karo 01
dziewczyny a kiedy testujecie?

Gość TTTTT oska
Ja w srode bo wtedy wynik bedzie chyba najbardziej wiarygodny,

Gość Karo 01
ja wtorek lub tez sroda :) bedziemy sie tu razem wspierac!

Gość gość
Cześć dziewczyny? Moge dolaczyc do was?:)

Gość Karo 01
jasne :) wymysl sobie tylko nick zeby bylo latwiej :) kiedy masz termin @?

Gość Sss33
Mam termin @ we wtorek. W dni plonde bylo przytulanko. Kluje mnie bok i boli podbrzusze. Boje sie ze to na @:(

Gość Sss33
Najchętniej juz bym testowala..

Gość Karo 01
zawsze mozesz sprobowac jutro rano :)

Gość gość
Wiesz, boje sie ze bedzie jedna kreska i nadzieja prysnie:(

Gość Sss33
To ja bylam sorki za' goscia':D

Gość Karo 01
czasem lepiej wiedziec wczesniej, ale wiem co czujesz.... dziewczyny a co myslicie o tym ze szczypia mnie sutki i bola przy dotyku po bokach.. jeszcze zauwazylam ze przy otoczce jednego sutka jest zaznaczony jakby obwod.. nie całego sutka a jego czesc na taki zylasty kolor..

Gość TTTTT oska
a ktora to ciaza u was, macie dzieci? bo ja mam jedno, i raz poronilam jednak bardzo wczesnie, tydzien po pozytywnym tescie

Gość czytakczynie
Ja liczyłam po cichu, że to implantacja zarodka, skoro takie dziwne objawy były... ale to chyba jednak nie to. Korci mnie beta, ale nie bardzo mam jak ją zrobić, bo muszę do pracy jechać.

Gość iwona0000
Dziewczyny nie stresujcie sie :) ja tez od razu w ciaze nie zaszlam a myslalam ze to bedzie takie proste ... Dopiero jak stracilam nadzieje i przestalam o tym myslec calymi dniami jak wczesniej to sie udalo :) grunt to zero stresu bo to siedzi w naszych glowach .. I nie wariujcie z testami :) ja zrobilam szybciej i nie wykazalo wiec przestalam myslec o ciazy a tu okres sie spoznil za pare dni i od razu byly dwie kreski :) zycze wam wszystkim z calego serca zeby sie udalo bo wiem jak sie czujecie :*

Gość Karo 01
Dzieki kochana! Takie wpisy podnoszą na duchu :) Ja juz raz to przechodziłam.. staralismy sie ponad pol roku.. tez przestalam o tym az tak myslec i bach dwie kreski. ale po 5 latach to wrocilo i bardzo pragne drugiego...

Gość TTTTT oska
ja w tej ciazy z ktorej mam pierwsze dziecko tez nie czulam za bardzo objawow a test wyszedl mi okolo dnia@ objawy przyszly potem a z tej poronionej to mialam objawy juz tydzien przed terminem@ szczegolnie bardzo bardzo bolace piersi i potem i tak ciaza sie nie udala, wiec z tymi objawami to roznie, tylko pamietam ze przy ciazy mialam wysza tempkoe szczegolnie wieczorem czulam a teraz nic wiec pewnie stracny cykl, no zobaczymy

Gość Karo 01
a powiem wam ze ja mam do poludnia temperature okolo 36,7 a popoludniu 37,1.. czy to moze oznaczac ciaze? w ciazy temperatura chyba caly czas sie utrzymuje?

Gość TTTTT oska
nie, skacze tak jak normalnie, razno jest nizsza a wieczorem wyzsza tylko przy ciazy jest zawsze trochw wyzsza od tej co masz na co dzien

Gość TTTTT oska
ja na razie spadam z kafe, mam duzo obowiazkow, jutro sie odezwe, trzymam kciuki i zycze zebysmy przyszlym tyg wszystkie zobaczyly 2 kreski na tescie

Gość Karo 01
teraz mam 37,3.. ale rozumiem, ze ciaze moge wykluczyc przez te skoki temperatury :( no nic trudno...

Gość iwona0000
Moje pierwsze objawy to bolace piersi ale myslalam ze to na okres .. Temperatury nigdy nie mierzylam wiec sie nie wypowiem :) jak sie bardzo chce to tak zawsze jest niestety... Jest to moja pierwsza ciaza ale uczucie niesamowite :) wazne zeby sie cieszyc zyciem i nie dolowac jak znowu bedzie jedna kreska...

Gość Sss33
Karo ja juz nie wiem co myślęc. Chyba jutro kupie test. .. trudno co będzie to bedzie. Jak nie bedzie miesiaczki to powtorze najwyżej:)

Gość Karo 01
Sss a w ktorym dniu cyklu jestes?

Gość lenka1104
Hej, tydzień temu kochaliśmy się z mężem bez jakiegokolwiek zabezpieczenia no i zdarzyło się tak, że troszkę za późno wyszedł ;) było to w ostatni dzień okresu i tak się zastanawiam, czy może z tego być ciąża i czy na test nie jest jeszcze za wcześnie. Od razu chcę zaznaczyć, że wiem co to antykoncepcja, skąd się biorą dzieci, że finansowo nie będzie to dla nas tragedią, chcemy mieć dzieci itp. ;) Po prostu jestem ciekawa i chciałam z kimś to przegadać ;)

Gość iwona0000
Koniec okresu to marna szansa na ciaze.. Chociaz nie wykluczone :) na test duuuzo za wczesnie :) trzeba czekac niestety :)

Gość gość
Karo ,pomylily mi się dni. Okres mam miec w srode. To mój 25dc:)

Gość Sss33
Znow...brr

Gość gość
Hej mogę dołączyć?

Gość Karo 01
moj 26 dc. okres tez w sorde mam dostac (cykle 28 dni). test robilam wczoraj ale wyszedl negatywny.. widze marne szanse u siebie.

Gość czytakczynie
U mnie to raczej @. Widocznie cos mi sie rozregulowalo. Byl wyjazd na swieta i zmeczenie. Teraz wychodzi. No nic.... nastepna szansa na malenstwo za kilkanascie dni.