Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W oczekiwaniu na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość gość
Hmm, nudna niedziele spędzam z mężem i wyobraź sobie, uwaga uwaga, mam przyjaciół ale nie w internecie tylko w realu :-P Wredna? Mam jeszcze odrobine rozsądku.

Gość Karo 01
Ochh bo sie zaraz rozpłacze z tej twojej dobroci:D

Do mało zyczliwej (gość) z tego co widzę to mało jeszcze wiesz co to znaczy pragnąc dziecka. Daj spokój reszcie. Zazdrościsz? Czy jak to z tobą jest? Bo one się wspierają, tak jest łatwiej a ty tylko zaśmiecasz!

Gość gość
Dopisz do objawów wahania nastrojów :-D

Gość gość
To co teraz tu robisz ? :D ty siedzisz w necie a maz zajmuje sie soba i tak spedzacie ta niedziele :D haha

Gość gość
Okej, sprowadziła mnie gówniara co jej sie dziecka zachciało, jak owej bluzki z wystawy, na ziemie :-P

Gość gość
Żebyś wiedziała, pożyteczne rzeczy już dziś zostaly zrobione, wiec zostało słodkie lenistwo. Mnie dogadujesz a ciekawe co robi twój luby, skoro jego żonka cały dzien na forum smaruje..

Gość czytakczynie
Dziewczyny, staropolskie porzekadlo mowi: "Nie karm trola..." A tak poza tematem... jak mi sie nie chce jutro isc do pracy!

Gość gość
Pracuje :) baj baj moja droga kolezanka wyzej ma racje :p aaa nad dzieckiem to sie zastanow bo pewnie cale zycie bedzie sie wstydzilo za taka matke :D

Gość gość
Yhym, oj ubodło mnie to strasznie..

Gość gość
Własnie widze :)

Gość Sss33
Czepi sie taka menda i dreczy wszystkich swymi przemysleniami...

Gość Granellla
O proszę przybyło nas:-) super, w grupie raźniej:-) u mnie to będzie pierwsze dziecko, ja będę testowac gdzieś za jakieś 2 tygodnie dopiero w okolicach @.

Gość czytakczynie
Dlatego trzeba zignorować, z czasem się znudzi :))

Gość Granellla
Agatka jestem starsza od Ciebie o 3 lata:-) fajnie że jesteś:-)

Dzięki ze chociaż ktoś mi odpisał, bo powiem szczerze że na innych tylko mnie wysmiewaja. A czy to wiek ma naprawdę tak duże znaczenie. Czy to co ma się w głowie? Na moje to drugie bo są i osoby co są dużo starsze a mniej odpowiedzialne ode mnie

Gość czytakczynie
Agatka, jeśli oboje jesteście zgodni co do swoich planów na przyszłość, to trzeba działać :) Ja mam prawie 30 lat i dopiero teraz mi się zachciało dziecia mieć :)

Gość Karo 01
Wg mnie to kwestia bardzo indiwidualna w jakim wieku chcemy miec dziecko :) i nikt nie ma prawa tego oceniac..

Dokładnie, tym bardziej ze oboje pracujemy razem mieszkamy, długo jesteśmy razem, kochamy się no i oboje chcemy

Gość Granellla
Agatka jeśli Was stać to czemu nie?:-* Ja się staram o malucha, studiuje i planuję moje wesele bo jestem swieżo upieczona narzeczona:-) wszystko da się pogodzić:-)

My narazie z ślubem chcemy poczekać bo to nie mały wydatek, a po co mam brać ślub byle był wole mieć taki o jakim marzymy no a wam co, zostaje mi życzyć szczęścia na nowej drodze życia no a przedewszystkim dzidziusia ;-) a tak nawiasem to ja za dobry tydzień planuje testować o ile okres nie przyjdzie

Gość czytakczynie
A my jesteśmy świeżo po ślubie, wzięliśmy go we Włoszech, w małym 10 osobowym gronie rodzinnym i teraz przyszła kolej na dziecia.

Gość gość
Trochę z tymi objawami przed terminem spodziewanej @ przesadzacie. Testowałam w dniu planowanej @, nie miałam żadnych objawów i były 2 kreski a objawy pojawiły się 2 tyg później. Drugim razem testowałam kiedy pojawiły się objawy, ok 2 tyg po spodziewanej @. Wcześniej też doszukiwałam się objawów, wkręcałam sobie ciążę i testowałam co drugi dzień. Trzeba odpuścić, odciągnąć uwagę czymś innym.

Gość gość
Ten wątek spowoduje, że jeszcze bardziej się będziecie nakręcać nawzajem.

Gość gość
To nie jest tylko moje doświadczenie, źle wam nie życzę, powodzenia.

Gość Karo 01
Dziewczyny, nie planuje pierwszego dziecka także cos niecos wiem :) Na wszystko staram sie patrzec obiektywnym okiem :) A co z tego wyjdzie to sie okaże... ;)

Gość czytakczynie
Mi dzisiaj ten wątek pomógł jakoś się ogarnąć i już nawet zaczęłam myśleć, że nic się nie stało... ogólnie jakoś pozytywniej.