Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W oczekiwaniu na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Esmi20
Ach ten test ... To takie kuszące, ale ja muszę wytrzymać jeszcze z jeden tydzień. Muszę, muszę ... bo jak zrobię teraz to i tak będzie jedna kreska ...

Gość Sss33
Esmi mnie tez kusi!:) dziewczyny boli mnie glowa i jestem baaardzo zmeczona. Spie na stojaco. Do tego sluchajcie mam biala gesta wydzieline. Nie duzo ale zawsze. Dodam ze jestem dwa dni przed @.

Gość Karo 01
Emi a ty kiedy amsz miesiaczke? Ja dzis zauwazylam sluz z odrobiną krwi, termin miesiaczki na środe... Pewnie sie nie udało :(

Gość gość
Karo śluz z odrobiną krwi moze oznaczac zagnieżdżane zarodka!;))) trzymam kciuki!

Gość Karo 01
No niby tak ale to sie zdarzyło wczoraj i dziś... Gościu wymysl nick :P

Gość Sss33
To ja, przepraszam za goscia:))) to nic jeśli tej krwi jest malo to moze wlasnie to oznaczac i trwac 3 dni:))

Gość Karo 01
takj to były takie strzępki krwi.. myslalam ze do tego jak juz dochodzi wczesniej a nie 2-3 dni przed @.. człowiek uczy sie cale zycie :) chociaz oczywiscie nie nakrecam sie ze to własnie to! :)

Gość Granellla
Witam! Ale nas już sporo! Super:-) Dzisiaj dopiero poniedziałek a już już chce weekendu! Nie mam jakoś energii ostatnio, a teraz na uczelni po prostu masakra, sesja się zbliża brrr X Ehh, dziewczyny któraś z Was bierze jakieś proszki które miałyby pomoc w zajściu w ciąże? Np clo??

Gość Karo 01
Nie, ja łykam tylko kwas foliowy :) Z tych nerwów mam cały dzien ucisk w gardle jak cholera :/

Gość gość
Ja też kwas foliowy:-) ale chyba zakupie też olej z wieśiolka na poprawe sluzu:-) a jak to nie pomoże to zostają jakieś proszki od gina. U mnie powiedział że jak mi się nie uda zajść w ciąże do wiosny to zaczniemy stosowac właśnie jakąś kuracje proszkami. Jej w czerwcu będzie równo 2 lata jak się staram:-(

Gość clo 123
Witam mogę dołączyć? Mam 24 lata i również staram się o dziecko u mnie już 7 cykl. Dziś 32dc test negatywny. Okres planowo jutro ale już nie mam nadziei. Jestem 3 cykl na clostilbegyt pierwszy cykl na clostilbegyt skończył się ciążą biochemiczna:( ogólnie mam już dość.

Gość Karo 01
clo 123 glowa do gory... nie poddawajcie sie dziewczyny.. Ja wiem ze sie łątwo mówi bo ja sama widze marne szanse u siebie ale musimy sie wzajemnie wspierac!

Gość gość
Clo123 witamy:-* Wiesz co moja znajoma zaszla w ciąże właśnie dopiero po odstawieniu clo. Za jakiś czas zapewne sama będę go też stosowac.

Gość gość
ja wg grafika to w srode powinnam bo wtedy przypada termin@, no ale dzisiejszy test wyszedl negat i doszlo napiecie przedmiesiaczkowe wiec juz sie nie nakrecam teraz bardziej czekam na @ i nowy cykl, przynajmniej dluzej polykam folik i witaminki

Gość gość
Karo to wlasnie co opisujesz wyglada jak implantacja! I wlasnie wystepuje w okolicach terminu miesiaczki albo nawet w jej dzien!;)) coś ni się wydaje ze komus sie tu udalo!:)))

Gość Sss33
To bylam ja.

Gość Karo 01
Ile ja bym dała żebyście miały racje... :P Aż się poryczałam... :P (znowu...)

Gość Sss33
Karo trzymam kciuki! ;)

Gość Granellla
Karo kiedy testujesz?:-*

Gość Karo 01
a no chciałam juz dzisiaj ale w markecie ktorym byłam nie było testow a mi sie nie chcialo isc dalej :P heheh zamowilam testy na allegro, jak jutro przyjda to robie jutro nawet popołudniu :) A jak nie to w środe rano-czyli termin spodziewanej @ :)

Gość gość
To super:)) ja dzisiaj spie caly dzien i jestem zmeczona. Pobolewa mnie podbrzusze i mam troszke bialeh wydzieliny gestej. W srode termin@. :)

Gość Karo 01
to tak jak ja na srode :) mnie tez pobolewa dol brzucha, ale nie caly czas a od czasu do czasu.. taki raz kłujący ból, innym razem jakby skurcz a jeszcze innym jakby piekący.

Gość czytakczynie
Halo, halo dziewczyny :) Jest tu ktos? :) Ja własnie wróciłam z pracy, ale jeszcze w międzyczasie byłam z koleżanką na kawie i przepysznych lodach. Mój mąż w pracy, więc siedzę sobie samaz TV ;D

Gość Sss33
Mnie tez id czasu do czasu. Raz klocie mialam. Reszta to takie lekkie skurcze

Gość Karo 01
Dziewczyny też macie problem zkafe? mi sie albo wiesza, albo ne wyswietla postów..

Cześć Dziewczyny! Czytam, czytam i stwierdziłam "a co mi tam - dołączę:)" Podobnie jak koleżanki wyżej może za dwa dni się okażę (14,01). O objawach nic nie piszę, po prostu będzie mi raźniej jak będziemy razem czekać;)

Gość czytakczynie
No ja też zobaczylam posty dopiero jak dodałam moje - halo halo ...

Gość gość
nie dzialaa ;(

Gość Sss33
Mi tez sie zawiesza

Gość czytakczynie
Beznadzieja, bo akurat chciałam sobie trochę z Wami popisać ;)