Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny marzacy o ladnej

NIGDY nie ukladalo mi sie z pieknymi pannami :( a tak bardzoo chcialy miec ...

Polecane posty

Gość Smutny marzacy o ladnej

Tak bardzo chcalbym miec bardzo ladna dziewczyne :(

Gość gość
Czy nie jest tak, że czujesz się przeciętniakiem, a piękna kobieta ma być dowodem twojej "zaaajj**bstości"? Czy czasem nie jest tak, że nie masz "wysokich wymagań" ale kompleksy, że nie jesteż aż taki fajny i nie aż taki piękny, i chciałbyś je w taki sposób zamaskować? Czy uroda kobiety nie ma być w jakiś sposób rekompensatą twoich braków? (Nie jestem zbyt mądry, nie jestem zbyt przystojny, ale t a a a kiej dziewczyny zazdroszczą mi wszyscy kumple)

Gość gość
Dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ?? TO egoizm hipokryzja . Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie :O

Gość gość
Mnie też zawsze bawi jak wyjątkowo nieatrakcyjny/przeciętny facet próbuje podbijać do naprawdę pięknej kobiety. Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być ;_) I w sumie nie byłoby w takich próbach nic złego, gdyby nie to, że większość tych facetów kobiety trochę poniżej tego swojego ideału, do którego podbijają, traktują jako niegodne siebie Tak jakby nie mieli lustra.. ;) :O

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka. :O

Gość gość
A mnie zastanawia DLACZEGO piękna kobieta miałaby wybrać przeciętnego ??? Co w nim jest takiego niesamowitego, że tej seksbombie by się nogi ugięły i wpadła w jego ramiona? To się nazywa fantazja. A w realnym życiu, to pomyślałabym, że kobieta ma poważne problemy emocjonalne, albo jest naprawdę inteligentna inaczej, albo bawi się w matkę Teresę miłosierdzia. , żeby wymagać, trzeba najpierw sobą coś reprezentować.

Gość gość
Kobieta musi ladnie wygladac,byc zgrabna ,zadbana ,sexy,miec dobra prace dobrze zarabiac ,dobra mila kulturalna,urodzic dziecko,gotowac ,prac,sprzatac,wychowywac dzieci ,miec zgrabna fajna pupe,jedrne piersi,ladne zgrabne sexy nogi... musi dogadzac misiowi,musi zawsze miec ochote kiedy misiu chce... a facet.. ?

Gość gość
Ja kupilm sobie dobr auto,dobr ciuchy i teraz mam wieksze branie u kobiet ;)

Gość gość
czesto Ci pseudoprzystonjni ,maja bajere" dokupi dobre auto,dobre ciuchy i nabierze ladna laske naiwna ,materialiste dla ktorej facet moze byc "niezbyt fajny,nic specjalnego " bo dla niej liczy sie kasa "brzydki ,ale ma kase " ;)Ä bedzie stawial ,sponsorowal,placil ;) ,ale prawdziwa wartosciowa fajna kobieta ,na to sie nie nabierze

Gość gość
tak namm przykro autorze..

Gość gość
bidulek

Gość gość
hhahahaha

Gość gość
hehe pompa

Gość gość
straszne :O

Gość gość
czesto Ci pseudoprzystonjni ,maja bajere" dokupi dobre auto,dobre ciuchy i nabierze ladna laske naiwna ,materialiste dla ktorej facet moze byc "niezbyt fajny,nic specjalnego " bo dla niej liczy sie kasa "brzydki ,ale ma kase " oczko.gif Ä bedzie stawial ,sponsorowal,placil oczko.gif ,ale prawdziwa wartosciowa fajna kobieta ,na to sie nie nabierze jacy to ci ''niepseudoprzystojni''? :D wiadomo, ze facet ma cos miec, zeby byl uwazany za atrakcyjnego a nie za slupa, przy ktorym sie mozna oprzec

Gość gość
strasznie nam przykro z tego powodu autorze

Gość gość
to zem sie usmiala ;)

Gość gość
no coz nie dla psa kielbasa