Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki 72po bez recepty, petycja

Polecane posty

Gość gość
podpisujcie petycje!!! Lepiej aby te latawice dzieci nie mialy, bo na porzadnych ludzi to ich nie wychowaja.

Gość gość
Nie mam nic do kobiet które chcą tych tabletek, ale mam wiele do głupich i poy****ych kretynów i kretynek którzy na siłe chcą wp*****lać komuś swoje zdanie. G Ó W N O was to interesuje co robią inni. Pilnujcie swoich dup głupi ludzie. Niech każdy z nas ma możliwość wyboru. Kto chce niech bierze. A jak jakaś święta krowa nie chce to niech ma nie chcianą ciążę.

Gość gość
Nie mam nic do kobiet które chcą tych tabletek, ale mam wiele do głupich i poy****ych kretynów i kretynek którzy na siłe chcą wp*****lać komuś swoje zdanie. G Ó W N O was to interesuje co robią inni. Pilnujcie swoich dup głupi ludzie. Niech każdy z nas ma możliwość wyboru. Kto chce niech bierze. A jak jakaś święta krowa nie chce to niech ma nie chcianą ciążę.

Gość gość

Gość gość
tez uwazam ze bachorki z totalnie rozregulowana gospodarka hormonalna to fajna sprawa :classic_cool:

Gość gość
Żadne petycje ci nic nie dadzą bo w Polsce rządzi kościół a politycy się kościoła boją.

Gość hgg
Jak rozumiem powikłania po tych tabletkach również samodzielnie będą leczyły kobiety? Zresztą, ja tam może i tę petycję bym popierała, gdyby nie tłumy nastolatek które traktują te tabletki jak cukiereczki przed każdą imprezą. Uwierzcie- są takie, nie dociera że to antykoncepcja awaryjna

Gość gość
Nie będzie ku/rw********** bez konsekwencji. Wpadniecie to będziecie dzieciate i kropka.

Gość gość
kobiety w ciązy to gó/wno

Gość gość
podpisze, a czemu nie. Kazda k..a powinna miec dostep do tych tabletek, bo takie ku...szony, co tylko rozkladaaja nogi przed kazdym nie powinny miec dzieci.

Gość grzybki psylocybki
- Znam planetę, na której mieszka pan o czerwonej twarzy. On nigdy nie wąchał kwiatów. Nigdy nie patrzył na gwiazdy. Nigdy nikogo nie kochał. Niczego w życiu nie robił poza rachunkami. I cały dzień powtarza tak jak ty: "Jestem człowiekiem poważnym, jestem człowiekiem poważnym". Nadyma się dumą. Ale to nie jest człowiek, to jest grzyb. - Co? - Grzyb! Mały Książę był blady ze złości. - Od milionów lat kwiaty mają kolce. Mimo to od milionów lat baranki jedzą kwiaty. A czy nie wydaje ci się godne wyjaśnienia, dlaczego kwiaty zadają sobie tyle trudu dla wytworzenia kolców, które nie służą do niczego? Czy wojna między kwiatami a barankami nie jest rzeczą poważną? Czy to nie jest ważniejsze niż rachunki grubego, czerwonego pana? Jeżeli ja znam jedyny kwiat, który nigdzie poza moją planetą nie istnieje, i jeżeli mały baranek może go któregoś ranka zniszczyć za jednym zamachem, nie zdając sobie sprawy z tego, co czyni, czyż nie ma to żadnego znaczenia? Poczerwieniał. Po chwili mówił dalej; - Jeśli ktoś kocha kwiat,który jest jedyny na milionach i milionach planet, tomu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat:. Lecz jeśli baranek zje kwiat, to tak jakby wszystkie gwiazdy zgasły. I to nie jest ważne?

Gość gość
gość wczoraj O co wam w ogóle głupie p***y chodzi. Do lekarza po receptę się boicie iść smiech.gif v Jak c***eknie guma to lepiej pobiec do apteki calodobowej niz czekac do rana na rejestracje , przyjecie do lekarza moze dnia nastepnego i modlenie sie abys nie trafila na jakiegos oszoloma ktory odesle cie z kwitkiem Glupia pindo mnie to ryra bo ja mam te tabletki pod reka ale to co dzieje sie w Polsce to brak slow wlos sie jezy

Gość gość
Podpisujcie kobietki, te które chcą moga podpisać. Ta petycja da duzo, ale musi być dzużo podpisów, wtedy można stwierdzić, że ludziom coś jest bronione lub działa sie na ich niekorzyśc. Polska nie chce się dostosowac do zasad z Brukseli, nie jako jedyna, ale jedna z nielicznych. Tabletki te u nas są średnio 2 razy(!) droższe niż w krajach zachodznich. Do tego dochodzi recepta, za którą trzeba w większosci przypadków słono zapłacić. Jeżeli zbierzemy ok 50 tys podpisów można tutaj powiedzieć, że zaczynamy działać.

Gość gość
gość wczoraj po co? dla zarobku ;) Też tak uważam, ale nie da się zrobić wszystkiego na raz. Moi zdaniem jak się zbierzemy na te tabsy i wygramy to z resztą pójdzie o wiele łatwiej.

Gość gość
super!! 50 tys podpisów i coś z tym zrobią

Gość gość
halo no

Gość gość
Przecież biorąc te tabletkę nie wiesz czy doszło już do zaplodnienia czy jeszcze nie, więc nie masz pewności czy działa zapobiegawczo czy poronnie. Ona nie powinna być dostępna bez recepty bo znając mentalność i puszczalstwo polskich kur|ew można mieć pewność, że będą ją stosowaly jako środek wczesnoporonny, bo właśnie tak działa gdy się ją stosuje już po zaplodnieniu.

Gość gość
Polskie k***wki już zacierają ręce, po co będę chodziły do gina po hormonalna antykoncepcje, po co używać prezerwatywy skoro będą wywoływać poronienia tabletkami PO stosując je już po zaplodnieniu.

Gość gość
up up up

Gość gość
A co was obchodzą te "latawice"? Mi to wisi, skoro są tak durne i nie potrafią się zabezpieczyć to niech sobie potem niszczą organizmy. Lepiej żeby taka idiotka wzięła pigułkę po niż urodziła dziecko - zapewne takiego samego idiotę jak i ona.

Gość MarcelinaJaworska
Oj nieładnie Może trochę nie na temat ale wygrałam dzisiaj laptopa na tej stronie polecam dziewczyny ;) http://zobacz.link/inB5n

Gość gość
Mówię wam podpiszcie, spójrzcie tu są skutki uboczne jednego z takich środków: "Działania niepożądane[edytuj | edytuj kod] Stwierdzone u ludzi[edytuj | edytuj kod] Producent opublikował dane na temat działań niepożądanych zaobserwowanych u pierwszych 80 000 kobiet, które otrzymały specyfik; stwierdzono 139 komplikacji. Według komunikatu ACOG z 2004 roku odsetek zgonów związanych z zażyciem RU-486 wynosi 0,8 na 100 000 wykonanych procedur. Liczbę tę powinno się przyrównać do śmiertelności po poronieniu spontanicznym (1 na 100 000), po przyjęciu i.v. penicyliny (2 na 100 000) oraz okołoporodowej (12 na 100 000). W ciągu prób klinicznych prawie wszystkie pacjentki, którym podano mifepriston, doświadczały bólów brzucha, skurczów macicy oraz pokrwawiania lub plamienia z pochwy przez 9–16 dni. U 8% badanych okres krwawienia przedłużał się ponad 1 miesiąc. W 0,1% przypadków z powodu krwawienia trzeba było przeprowadzić transfuzję. Krwawienia nie występowały przy przewlekłym (eksperymentalnym) stosowaniu preparatu przeciwko mięśniakom macicy; znowu w badaniu innej grupy kobiet dwukrotnie zanotowano ciężki krwotok. Do rzadziej spotykanych działań niepożądanych zaliczyć można nudności, wymioty, biegunkę, zawroty głowy, zmęczenie i gorączkę. Jednym ze sporadycznie spotykanych, ale poważnych stanów, jest zapalenie narządów miednicy. Dotychczas nie przeprowadzono długoterminowych prób, które mogłyby stwierdzić rakotwórcze działanie mifepristonu. Zmiany w poziomach enzymów wątrobowych podczas stosowania mifepristonu były niewielkie i nie spełniały kryteriów diagnostycznych uszkodzenia narządu. Odsetek wad wrodzonych u dzieci, które były narażone na działanie mifepristonu + mizoprostolu w czasie ciąży jest bardzo niski. Nie da się też określić, który składnik terapii byłby za nie odpowiedzialny. W wypadku nadmiernego krwawienia lub niekompletnego poronienia wymagana jest interwencja lekarska (np. aspiracja próżniowa). Podczas prób klinicznych pomocy chirurgicznej (z różnych przyczyn) wymagało łącznie od 4,5 do 7,9% pacjentek." Ta która będzie brała takie tabsy zamiast normalnej antykoncepcji szybko zorientuje się, że sobie szkodzi i przejdzie na normalniejsza metodę zabezpieczania się. Zresztą nie raz czytałam o tym jak kobiety, które wzięły taką pigułkę stwierdzały, że długi czas dochodziły do siebie, jedna pisała, że nawet pół roku. Także to jest w sumie niemożliwe, żeby brać takie tabsy jak "cukierki", organizm nie wytrzyma, zaczęłyby się wtedy bóle, krwawienie itd. Natury nie oszukasz.

Gość gość
a idzcie w peezdu... dopiero teraz dowiedzialam sie ze bez recepty bedzie wydawana tylko jedna taka tabletka o nazwie ellaone, ktora kosztuje ponad 100 zl :O masakra sa inne tansze, ale oczywiscie najdrozsza bedzie bez recepty haha

Gość gość
jeszcze tylko 500 podpisów!