Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośiówa

Liczę na radę

Polecane posty

Gość gość
I już się zaczęło: ( Ktoś wpadł i sędzia ostateczny

Gość gość
Zawsze szczery ty to naprawdę jesteś pier... i to nieźle, od razy widać że w związkach to ty nie bywałeś. Serio ? Ja mam wrazenie ,ze to osoby co tu bzdety o przyjazni z byla /bylym wypisuja nie maja pojecia o prawdziwym zyciu ?

Gość gośiówa
No tak, ile ludzi tyle zdań. Czy ładniejsza? Pewnie tak, ale i on już nie taki piękny jak kiedy z nią był. Co do chęci ograniczenia kontaktu to nie chce a zrobił to (chyba źle się wyraziłam). Kiedyś były "kawki" co chwila, piwko a teraz już tego nie ma. Nie znam jej i nie mam ochoty poznawać, ale co nieco słyszałam. Jej facet doskonale zna mojego i podobno widzi że ich relacja jest czysto koleżeńska i nie przeszkadza mu to.

Gość gość
Chwila! Kto nie był? Bo ja owszem, i jak napisałam jakieś akcję bo ex to nie moja bajka, I o czymś to świadczy ze jest ex!!!

Gość gość
A po czym to widać: )))?

Gość gość
Uuu To nie moja bajka choć umiem czarowac:)

Gość gość
ja tez byłam z chłopakiem, który miał kontakt z byłą, choć to ona do niego wydzwaniała, on uwielbiał się tym chwalić. później wielkie pytania, czy chcę żeby zerwali kontakt itp. ostatecznie mnie nie zostawił dla niej, ale dla innej. Jeśli facetowi zależy na dziewczynie, to nie będzie jej sprawiał przykrości. Jeśli sobie umiesz poradzić z ich kontaktem to przemilcz to wszystko, a jeśli nie to mów otwarcie. A przede wszystkim ciesz się związkiem. Może to ten jedyny :)