Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Esmi20
Ja dopiero 20 , ale czasem wydaje mi się , że jestem bardziej odpowiedzialną osobą niż niejedna po czterdziestce ... Naprawdę ... Jak patrze na swoje sąsiadki jak traktują swoje dzieci... Masakra ...

Gość Granellla
Każda z nas by chciała aby szybko poszło:-* ale czasami trzeba trochę powalczyc:-*

Gość Esmi20
I to jest niesprawiedliwe . Ktoś kto chce mieć dziecko nie może go mieć , albo wiele lat musi się starać . A inne , które nie chcą dzieci mają je na pęczki i tylko na zabiegi chodzą ...

Gość Granellla
Esmi masz rację, tak jest. Ale my nic nie możemy na to poradzic. Niestety. X Ja uciekam , mój ukochany zaraz wróci z pracy i muszę mu zrobić coś pysznego do jedzonka:-) Do jutra:-*

Gość Karo 01
Dziewczyny życze Wam powodzenia, może Wam sie udało... Buźka!

Gość Esmi20
Uciekaj, uciekaj . Musisz dbać o niego bo teraz jest Ci bardzo potrzebny :P Jak nie zaskoczy tym razem ( a życzę , żeby jednak się udało ! ) to znowu będzie musiał się napracować :) Karo 01 A jak tam u Ciebie ? Robiłaś już test ?

Gość Karo 01
nie ma potrzeby... zalało mnie dzień wcześniej czyli dziś. Nie umiem sie pozbierać... dawno nie byłam w takim dołku.

Gość Esmi20
Karo 01 Sama nie wiem co powiedzieć , żeby podnieść Cię na duchu . Może jednak nic straconego , co ? Moja mama przez pierwsze trzy miesiące ciąży miała normalny okres , kiedy była w ciąży z drugim dzieckiem . Więc może jednak . A nawet jeśli nie to nie załamuj się . Będzie dobrze . Spróbujesz jeszcze raz za kilkanaście dni . Może tym razem się uda . Nie załamuj się ! Mnie chyba też czeka zawód , bo nie mam żadnych objawów . Chyba też mnie zaleje , tylko że mnie za 9 dni ... Taka różnica ...

Gość Karo 01
Dzięki Emi... Tylko u mnie to nie taka łatwa sprawa.. mój mąż pracuje zagranicą i cięzko nam sie "zgadać" na moje płodne dni... także kolejna taka szansa dopiero za kilka miesięcy... Myśle, że nie będzie mi już dane zostać mamą po raz drugi...

Gość Esmi20
Karo nie mów tak ! Ja mam podobny problem bo mój narzeczony też pracuje za granicą . Z Finlandii przyjeżdża raz na trzy miesiące . Z tym , że jeśli teraz przyjedzie na początku kwietnia to może idealnie zgrać się z moimi dniami płodnymi , ale dobrze wiesz jak to jest... Czasami staramy się w idealnym terminie a tu nic . A może też być tak, że przyjedzie tuż po dniach płodnych i kolejne miesiące stracone ... Ale przysięgam, że jeśli nic nie wyjdzie w kwietniu to pojadę tam do niego specjalnie po dawkę cennego eliksiru ! :)

Żyły mam widoczne na piersiach może nie aż tak baaaardzo ale są ciemniejszy niż.do tej pory...w pierwszej ciąży to była moja oznaka ciąży i krwawienie z dziąseł. Pewnie sobie wmawiam...

Gość Karo 01
mi tez sie zyly uwidoczniły :/ jak sie okazało to na okres :( ale oczywiscie trzymam kciuki! :) Własnie taka sytuacja ze moj tez teraz był na samiutenkie dni plodne i co... Nic.. załamka i tyle. chodze i wyje od południa non stop..

Gość Esmi20
Dziewczyny , a jaki miałyście śluz po owulacji ? Bo ja mam biały , na początku było go bardzo dużo , teraz mniej i jest grudkowaty ... Może to być jakaś grzybica ? Czy raczej to ten śluz chroniący wnętrze macicy ?

Ja w temacie śluzu jestem kiepska bo.jak mam 32 lata to dopiero teraz zaczęłam patrzeć na swój.śluz... Chyba po owulacji miałam przezroczysty

Gość Esmi20
Mam tylko nadzieję, ze to nie jakaś grzybica ... W sumie nie miałam nigdy , ale strach zawsze jest choć oboje partnerem zawsze dbamy o higienę .

Gość gość
O czym swiadcza brazowe plamienia w terminie spodziewanej miesiaczki! Mam takie od 4 dni;( okresu brak ale czy te palmienia moge po prostu uznac za nietypowy okres czy nie?

Gość Karo 01
Kochana często stan zapalny nie ma nic wspólnego z nie dbaniem o higienę, takie stany zapalne mogą sie nawet brać z niedokładnie wypłukanej bielizny, proszku.. czy nawet pójścia na pływalnie. nie jestem oczywiscie lekarzem ale wg mnie to nie żadna grzybica :) po prostu twoj organizm go więcej produkował, ja na ogół wiecznie mam mokro :p hehe bez wkladki ani rusz :)

Gość Karo 01
o ciązy, o skąpym okresie, o zaburzeniach hormonalnych.. najpierw test później lekarz :P

Gość gość
Witam, czy ktoras wie moze o czym moze swiadczyc brazowe plamieńie w terminie spodziewanej miesiaczki? Mam takie od kilku dni i myslala, nawet, ze to @ sie rozkreca ale jednak nie. Czy to taki nietypowy okres czy mam czekac jeszcze na wlasciwy?

Gość gość
Ok dzieki sorki dodalo mi post 2 razy przepraszam

Gość gość
Chcialabym zeby to byla ciaza ale juz tyle neagtywnych testow sie narobilam, ze mozna rece zalamac;) czy wie moze ktoras z was jaka powinna byc temp w czasie spodziewanego okresu lub po? Wiem, ze cos tam po owulacji wzrasta etc ale czy ktoras umie mi wytulmaczyc w skrocie jak to jest czy nie obserwuJecie tak dokladnie cyklu??

Gość gość
Ja też oczekuję - a w między czasie dodatkowo prowadzę blog: www.MartynaG.pl O ciąży, o wyprawce, o porodzie, o zakupach, o urządzaniu domu i wychowaniu małego człowieczka - zapraszam

Gość Granellla
Laski nie łamać się:-* Karo ja podświadomie też czuje że w tym cyklu też się nie uda, chociaż mam w głowie jakiś mały procent nadziei:-* A wiecie że u Was może wystapic tzw podwójna owulacja? Bo partnerzy za granicą, seksu nie uprawiacie i organizm później nadrabia:-) poczytajcie o tym:-) Gość zrób test:-* ja niekiedy mam przed @ podwyzszona temperaturę. Ale z temperatura jest tak że trzeba ja mierzyć codziennie przez conajmniej 2-3 miesiące żeby można było móc rozpoznać owulacje. Ja po owulacji nie mam żadnego sluzu.

Gość Karo 01
Szczerze mowiac pierwsze słysze o podwojnej owulacji :)

Gość Sss33
Czesc dziewczyny! Odnalazlam was!:) tam się zawiesilo:/

Czeeść:D no własnie cos nie działało jak trzeba :) ale się napisałyśmy na nowo ;) Jak tam dzisiejszy dzień?