Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Kurde nie mogę zasnąć, myślę o tym dziwnym bólu który dziś miałam... Jak ten czas wolno leci....

Gość Karo 01
Ojj jest mi cięzko.. nawet nie masz pojęcia jak.. ale mamy nadzieje, że za jakiś czas się to zmieni. Gdyby nie córcia to nie dałabym rady sama na 100% ale z nią jakos mi o wiele raźniej :)

Gość karolinaaa20
A no to wiele wyjaśnia, z córeczką zawsze raźniej ;)

Gość Karo 01
Zdecydowanie tak, na nude nie mogę narzekać :)

Gość karolinaaa20
Nie masz się co martwić, zawsze masz córeczkę :) Oczywiście fajnie by było jakby się udało, ale masz świadomość że jedno już masz :) Chyba czas iść spać, dobranoc wam dziewuszki!

Gość Karo 01
Teoretycznie mogłabym powiedzieć, że jedno mam to po co mi więcej hihi :) Nie ma co.. będę "walczyć" o rodzeństwo dla niej do końca! :D

Gość itak inie
Damy rade, tylko bez spinki ;) Wszystko bedzie tak jak byc powinno. Dzis juz piatek. Nareszcie! Jem sniadanie i zaraz do pracy. Oby tyloo szybko zlecialo ;) W przyszlym tyg maz ma 1 zmiane wiex bedzie z kim posiedziec. Bede dzisiaj szukac jakiegos fajniego hotelu w Toruniu na te ferie. Godzinka drogi i bedziemy na miejscu, bedzie gdzie pochodzic i dobrego zjesc ;) Milego dnia laski, trzymajcie sie cieplo!

Gość Granellla
Witaj benia:-) Kurcze ale nas już dużo nie mogę wszystkich nickow zapamiętac:-) Sss jak się czuje nasza mamuśa? Karo nie płacz, w sumie to Ci powinno być łatwiej bo masz już jedno dziecko:-* ale rozumiem co czujesz:-*

Gość gość Benia
Witaj Granella u mnie nadal spokój tylko zaczynam tracić nadzieję bo mnie cos piersi przestały boleć :( Dziś 4 dzień spóźnienia, a cykle mam praktycznie 28 dniowe ostatni był nawet 26.

Gość Granellla
Itakinie jak tam?:-) jednak do Torunia na ferie?:-) Karola, Esmi co u Was? Jesteśmy najmlodsze tutaj:-) X My z moim P idziemy dzisiaj do księdza:-) i będziemy załatwiać sale:-)

Gość Sss33
Ciekawe czy corcia czy synuś. Moj ukochany już glaskal brzusio. Tak barxzo sie cieszymy! Dziewczyny uwielbiam was. Te r az czekam na wasze dwie kresexzki!:*** zdam relacje jak sie czuje. Zmeczona, zaspana, bola mnie sutki jak dorykam dziwne. Jesrem placzliwa bardzo i ttle:*

Gość Sss33
Kobietki jak obliczyc termin?:*

Gość gość Benia
No i lipa właśnie dostalam @ :(

Gość itak inie
Granellla chyba Torun, blisko i ladne miasto. Zreszta zobaczymy. Jaki termin planujecie? Ja jestem po ślubie - byl w pazdzierniku. Fajnie jest, zupelnie inna relacja sie tworzy. Sukienka wybrana?? Jeszcze pamietam jak niedawno robilam zawoadomienia sama;) Fajne wspomnienia. Benia, to my walczymy dalej ;) Grunt to pozytywne nastawienie.

Gość itak inie
Sss spokojnie ;) Moze sa jakies kalkulatory na necie?

Gość RUSALKA 1
ja tez jestem w trakcie@ i tak mnie zalewaz ze az mi slabo , nie wiem czy to normalne, czasem mam takie obfite okresy, nie zawsze, ale czesto, w nocy musze uzywac takie wkladki jak po porodzie, masakra!

Gość RUSALKA 1
Ssss napisz kiedy mialas sexik ze udalo wam sie trafic i masz ciaze tzn w dzien owulki czy przed, jak w stosunku do dni plodnych

Gość Granellla
My planujemy ślub na 2016 rok , ale wiadomo sale i termin ślubu trzeba już teraz ustalić:-) X Dziewczyny ja też walczę dalej, co prawda do okresu ok 2 tygodni ale czuje że w tym cyklu nie wyjdzie, ale walczę dalej:-)

Gość tak się liczy
Do pierwszego dnia ostatniej miesiączki dodajesz 9 miesięcy i jeden tydzień

Gość Sss33
Okej dziekuje:)

Gość Sss33
Termin 24 wrzesnia:) kobietki wykroscilo mnie i co mnie martwi,pobilewa mnie podbrzusze:(

Gość karolinaaa20
Granella a ty w jakim wieku jestes? :) u mnie wszystko dobrze, jestem strasznie niecierpliwa :( dlaczego to wszystko tak dlugo trwa. Myslicie ze stres odgrywa tu duza role? Czy nie wplywa na zaplodnienie?

Gość karolinaaa20
Benia nie smuc sie. Trzeba sie spiąć i postarac w nastepnym! :) ktory cykl?

Gość Esmi20
karolinaaa20 Naprawdę jesteśmy z tego samego roku ? Ja jestem z rocznika 95. W marcu kończę 20 lat :) Od dwóch lat jestem w związku, a rok temu w październiku się zaręczyliśmy. Do dzisiaj pamiętam ten cudowny dzień. Zwiałam wtedy z lekcji w muzycznej i uciekłam z NIM <3 Staramy się od trzech miesięcy. To trzeci cykl :) A jeśli chodzi o tabletki , nigdy nie brałam antykoncepcji. Korzystaliśmy jedynie z gumek... Do momentu , w którym jedna pękła. Wtedy zaczęliśmy starania na serio . I staramy się do dzisiaj. ! :) A od kiedy wy się staracie ? Planujecie już ślub ? Granellla Tak , wygląda, że jesteśmy najmłodsze :) Przynajmniej tutaj :) U mnie wszystko w porządku. Trzymam się całkiem dobrze, choć wcale nie mam pewności że udało się. Mam do przeczekania jeszcze 6 dni do spodziewanej @. Jeśli nie przyjdzie przez tydzień od 22 stycznia robię test :) I się dowiem. Dziewczynki trzymajcie kciuki ! :)

Gość Karo 01
Granella skoro do okresu jakies 2 tyg. To wlasnie teraz powinnas dzialac! To te dni jesli masz cykle okolo 28 dni ;) X Becia glowa do gory! Przechodzilam to samo 3 dni temu..bedzie dobrze! X Dziewczyny a ja jakos nadzwyczajnie jestem optymistycznie nastawiona! Nie udalo sie no coz... Moje motto od dzis to: skoro nie mozesz czegos zmienic, musisz sie z tym pogodzic! :D ale ja madra dzisiaj :p po prostu tlumacze sobie ze jak nie w tym roku to moze za rok za dwa... Ale w koncu sie doczekam.

Gość Granellla
Karola ja w marcu kończę 23 lata:-) w związku jestem 5 lat, od świat zaręczona:-) a staram się 1.5 roku. Esmi trzymamy mocno:-* Sss cieszę się razem z Tobą:-*:-*

Gość Esmi20
Karo 01 Świetne motto , ale skoro Twój mąż wraca co 4 co 5 tygodni to spokojnie dacie radę ! Może nawet Twoje marzenie się spełni i urodzisz jeszcze w tym roku ! Nie trać nadziei !

Gość karolinaaa20
Trzymam trzymam za wszystkie z nas :) no to rol starsza, w czerwcu 21 lat, razem jestesmy 5 lat ;) wiem tyle ze w 2015 ma zamiar sie oswiedczyc, ale ostatnio powiedzial mi ze chce dziecko mimo ze slubu jeszcze nie ma ;) nie wiem co o tym myslec, ja sie oczywiscie ucieszylam bo rowniez od roku o tym myslalam. Niektorzy pewnie pomysla ze taka mloda i juz dziecko itd, ale dla mnie nie ma w tym nic nadzwyczajnego, pragne dziecka, moja mama by sie bardzo ucieszyla, mamy swietne relacje, dobre warunki itd. Zazdroszcze Ci Esmi ze twoj ci sie oswiadczyl, sama bym bardzo chciala ale mam nadzieje ze niedlugo to nastapi! Aczkolwiek przerazaja mnie koszty wesela, braliscie kredyt na wesele?

Gość Esmi20
karolinaaa20 Skoro Twój ukochany wspomina Ci już o dziecku, to pierścionek też już pewnie ma kupiony :) Wiesz, mój narzeczony od dawna pracował za granicą i dobrze zarabiał jeszcze zanim się poznaliśmy . Teraz ciągle pracuje za granicą, a ja w Polsce. No i zaplanowaliśmy ślub dopiero na 16.07.2016 r. żeby zdążyć zebrać odpowiednią sumę. Zarezerwowaliśmy już salę, zespół, wodzireja, kamerzystę i fotografa. Salę mamy razem z wystrojem i całym jedzeniem , tortem i wgl... Wszystko już mamy praktycznie, prócz sukni ślubnej , kościoła, zaproszeń i garnituru dla mojego wybranka :) Zaliczki już po wpłacane :) Na początku też myślałam, że nie zdążymy i będzie trzeba brać kredyt ale teraz wydaje mi się że zdążymy i jeszcze nam zostanie :) A gdyby udało mi się zajść w ciążę i urodzić przed ślubem było by świetnie ! :)

Gość karolinaaa20
Dziewczyny, dzis zauwazylam ze moje sutki sa bardzo wrażliwe na dotyk, piersi mnie nie bola. Co to moze oznaczac?