Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Karo 01
Ja to marze jeszcze zeby mi sie owulacja przsuneła i udalo sie jak mezus bedzie hi hi :) Jasne, ze w kupie siła - razem damy rade :)

nick ________wiek_____które dziecko _____cykl starań ____data @ x karo 01___________25_________2__________3______10-02-2015 kwiat_nasturcji____24_________3(2straty)___3______05- 01-2015 Anka_32__________32_________2__________1______22.01.2015& lt; br /> OnlyDrems________25_________1wsze_____5lat_____22.01.2015 Esmi20 ___________20_________1wsze_____3 cykl____22.01.2015 11Agatka94______20_____1wsze_______2cykl______15.02.2015

Gość karolinaaa20
Esmi spokojnie, plamienia o niczym nie swiadcza! Ja tam w ciebie wierze do konca! Jutro testuj i dawaj znac! :) itakinie, mnie nic nie swedzi tylko podbrzusze boli, i jajniki raz prawy"kluje/pulsuje" a raz lewy. Do jutra pewnie przejdzie Ci przejdzie to swedzenie. Szkoda ze masz bezowulacyjny ;/ wkurza mnie to ze kobiety pragnace dziecka maja takie problemy z zajsciem!! Trzymam za was kciuki w kolejnym cykli. Esmi nie zalamuj sie nawet jak dostaniesz @, trzeba byc silnym i nie dac za wygrana!

Gość gość
Cześć ;-) Natalia z tej strony :-) Czytam i czytam i w końcu zdecydowałam sie napisać :-) U mnie 23 dc i tez czekanie :-) mam nadzieję że mnie dodacie :-) Wiecej napiszę jak ida mi się zarejestrować :-)

Hej Natalia, hej laseczki :)) Mam nadzieję, że ten dzień szybciutko ucieknie - przynajmniej ta część, którą spędzam w pracy. Jeszcze kilka dni i weekend!!

No wiec udalo mi się zarejestrować :-) Witam wszystkie Panie :-) Ogromne gratulacje dla zafasolkowanych :-) Jestem Natalia, lat 28 Szczesliwa mama 5 - letniego urwisa :-) O rodzeństwo sie nie staraliśmy bo moj pan ma tez chłopca z poprzedniego małżeństwa. Ta dwójka miala nam wystarczyć ;-) Hmmm az tu nagle w 7 dc zabawlismy sie do konca.. W 8dc zaczal się śluz plodny... w 10 dc bole jajnika i ogólne pobolewanie dolu brzucha... i tak do dziś. .. od 17 dc ciagle zgaga, slinotok i bekam jak szalona... i cale cialo mnie swędzi :-( :-( moja mama mowi ze tak samo mialam z Filipkiem. . A ja nie pamiętam ;-) i to ona mi nasunela mysl o ciazy ;-) i jak tak faktycznie się zastanowie to wszystko w tym cyklu jest inne... Jeszcze 4 dni i będę testowac :-)

Gość Esmi20
Dzieńdoberek dziewczynki :) Ahhh... Myślałam, że się obudzę zalana krwią , ale ... Nawet jak poszłam do łazienki @ ani śladu ... Nie wiem co to było wczoraj wieczorem ... Mam takie pytanie , test można zrobić tylko z porannego moczu ? Czy mogę na przykład zaraz jeszcze raz skorzystać z toalety i zrobić test ?

Gość Karo 01
Czesc dziewczyny, czesc Natalia :-) Esmi jesli to juz jest termin miesiaczki to spokojnie test mozesz zrobic pozniej, chociaz producenci zalecaja raczej z tego pierwszego siku ;)

Gość Agaa87
Esmi teoretycznie powinno sie robić test z porannego moczu X Natalia witaj X Itakinie miłego dnia w pracy

Gość Karo 01
jakie plany dziewczyny na dzis? Ja znowu rundka z Małą po lekarzach.. echh

Gość Agaa87
Karo a co jej jest? Kaszel katar czy gorzej? X Ją leże przed tv cora w przedszkolu :)

Gość Karo 01
Kaszel, katar, osłabienie :( Lece z nią do lekarza, żeby jej sie do zapalenia oskrzeli nie rzuciło :(

Gość Agaa87
Zdrówka!

Esmi ja bym poczekała na Twoim miejscu z testem do jutra ewentualnie postaraj sie przez dłuższy czas nie robić siku żeby ten mocz był intensywniejszy xxx witaj nowa forumowiczko, niestety jeszcze nie pamietam Twojego nicku :) Ty bekasz a ja mam bąki....fuj...hehehe i mnie też swędzą plecy ale nigdy nie połączyłabym tego z ciążą tylko że jest za ciepło w domu :)

Gość Granellla
Jestem! W końcu znalazłam chwilę aby napisać:-) muszę nadrobić bo dużo pisałyście:-) Co u Was?

Gość Esmi20
Chyba jednak to był fałszywy alarm. Noc jeszcze wytrzymało, ale dzisiaj się zaczyna... Niestety nawiedziła mnie @...

Gość Granellla
Esmi głowa do góry, kolejny cykl przed Tobą:-* X Ja do @ mam 4-5 dni i już trochę schizuje.

Gość Esmi20
Kurcze wiem że jak nie teraz to następnym razem. Ale to jest okropne jak się nastawiasz na to że tym razem się uda i wgl... A tu nagle @ i koniec nadziei...

Gość Esmi20
Granella następnym razem będziemy mogli spróbować dopiero w kwietniu , super, co ?

Gość Granellla
Esmi nie jesteś sama ja też za kilka dni będę przeżywac porazke.

Gość karolinaaa20
Czesc dziewuszki :) Esmi a mialam taka nadzieje... kolejny cykl przed toba! Granellla faktycznie dawno cie tu nie bylo :) ja nadal czeeekam, do niedzieli 3 dni :) musze kupic czuly test. Nie wiem czy to moze juz byc jakis objaw ale wstaje o 12:00 o 17:00 znow ide sie polozyc na 2 godzinki bo jestem senna i zasypiam o 1:00 po czym znow spie do 12:00 to nie jest normalne, cale szczescie mam urlopik :)

Hej dziewczynki :-) właśnie sobie odkurzylam w domu i jak mnie teraz dol pobolewa :-( az wpachwiny bol wchodzi :-( mokro mam jeszcze bardziej wiec sobie juz wkładkę założyłam. . Ech.. juz sama nie wiem :-(

Gość Granellla
Esmi przykro mi naprawdę. Jesteśmy z Tobą:-*

Gość Granellla
Lensnasti witaj:-) Karolina mam teraz egzaminy zerowkowe przed sesją, i nie mam czasu na nic. Z chemii nie zaliczyłam, muszę poprawic, dobrze że z zoologii jestem zwolniona, a przede mną jeszcze botanika i wiele innych ehh

Granella?? Ilu dniowe masz cykle???? Kiedy ewentualnie zafasolkowalas?? Nie wiem tego bo pewnie pisalyscie o tym w tym wcześniejszym forum??

Gość Granellla
Lensnasti mam 28-29 cykle, jestem pewna że wstrzelilismy się w owulacje, chociaż wiadomo seks był też przed nią. 26-27 mam termin @ ale ja jakoś nie nastawiam się na szczęśliwy finał, przez 1. 5 roku nic nie wyszło i nagle teraz by miało? Eh