Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

kwiat_nasturcji Granellla Agaa87 Sfrustrowana dziewczyny prosze o aktualizacje danych :D Trochę nam sie kiepsko robi w tej tabelce a przypominam ze jest na 1 stronie

Gość feelings
Hej :) Mogę i ja się do was przyłączyć? Mam już 4 letniego synka o którego starałam się ponad rok. Teraz pragnę mieć drugie dziecko (nie tylko ja bo synek też ciągle naciska na rodzeństwo :) )Jest to mój 3 cykl starań. Cykle mam 26 dniowe teraz czekam do 14 lutego czy się udało :) Ale bym miała prezent na walentynki.... Dziewczyny jutro mam wizytę u ginekologa (zapisałam sie na nią we wrześniu więc szkoda mi przekładać) jak myślicie czy jakby coś było to lekarz może już coś zobaczyć?

Witamy :) Z tego co wiem to ginekolog jeszcze nic nie powie, jedyne co to ew że masz powiększoną macice która może swiadczyc o ciązy ale i nie tylko :) Cierpliowści :D

A ja jeszcze tydzień i będe podawać nowy termin @ :P Mam nadzieję, że mój cykl znowu będzie miał 27 dni :)

Aga a Ty przypadkiem nie jestes już po terminie @?? Co z tobą :P Ania jak się czujesz?

Zapraszamy;) jak to mowia... w kupie sila ;) Ja pisalam juz wczesniej ze moja planowana @ powinna wypasc w okolicy urodzin. Zobaczymy co będzie. Ale mi sie nie chce z lozka wylazic...

Dziękuje :) Tak właśnie myślałam że za wcześnie żeby coś powiedział. Ja jeszcze nie panikuje po pierwszej ciązy wiem ile to może trwać i uzależniać od @ do @ :) Ja dawno nie byłam na kotroli stresuje się tylko czy wszystko ok ....zadnych torbieli itp. Ale za to mogę was zaskoczyć w pierwszej ciąży tydzien przed miesiączką miałam tylko jeden objaw ,tak mnie strasznie bolały zęby ze wogóle nie mogłam funkcjonować i w dzień spodziewanej @ wszystko odeszło. innych objawów nie miałam Teraz za to od owulacji boli mnie doł brzucha jak na okres i jajniki dlatego się martwię czy to nie torbiele :(

Gość Agaa87
hejka Tak jestem po terminie @ ale ten termin to był podany na oko bo po odstawieniu tabletek anty to raz okres mam a raz nie, ciąży nie czuje i czekam na @, dziś jest 34dc

Itakinie masz racje . Spróbuję wyluzować do jutra wytrzymam :) Heh historia lubi się powtarzać w pierszej ciąży też pomagały mi staraczki z kafeterii :) Miło porozmawiać z kimś kto nas rozumie....

Jak kolezanka napisała "w kupie raźniej" :) Aga nie chcesz testowac?

Gość Agaa87
nie korci mnie :) czekam na @

Wiesz , ze nie powinnysmy sie denerwować ;)) stresować i w ogole ;)))

hah mozesz tak czekac 9 mscy :P 34 dc bez przesady.. strasznie długo :P

Hej hej hej :D czasami mam wrażenie że nie jestem w ciąży ale za chwile jak mnie zacznie ciągnąć żołądek ku górze to wiem, że coś jest na rzeczy :) U mnie bez zmian czekam na wizyte u ginka a poza tym to sprzątam, gotuje, sprzątam, sprzatam, pije kawe i znów sprzatam :D jakby ktoś pytał to mam 21 miesieczne dziecko bardzo żywe :D Ostatnio postanowiła pomagać mi w kuchni i przygotowanie obiadu trwa nie 15 minut tylko 40 :)

Ja bym nie wytrzmala ;) tylko ja to niecierpliwa jestem. Jeju jak ni sie nie chce wstac. A chce mi sie kawy. I w ogole.. .

itakinie- nie tylko ty :) Ja bym w zyciu nie wytrzymała do 34 dc. Po co sie tak zadręczać :P

itakinie korzystaj i leż w łózku ile możesz a kawe mógłaś sobie zrobić jak do łazienki szłaś, zrobiłabyś sobie w termosie i koło łózka postawiła i miałabyś na cały dzień :D

Gość itakinie
Kawa zrobiona, śniadanie zjedzone ;D Relaks pełną parą

jejku czasami zazdroszcze własnie takiej sielanki :) wiecie że ja cała ciążę przeleżałam? byłam jakas taka osłabiona że tylko leżałam i spałam i nie wiem skad ten mój dzieciak ma tyle energii bo ona nie chodzi ona ciagle biega i ciagle jest spocona :)

Gość itakinie
wiesz, u mnie ta sielanka to pierwszy raz od nie wiem kiedy. Normalnie to praca, praca, praca i niesamowite zamieszanie.

Gość Agaa87
dziewczyny spokojnie znam siebie i wiem że moj okres przed tabletkmi tez był nieregularny więc się przyzwyczaiłam i czekam

Gość Lobsterka87
Witajcie kochane... u mnie @ dalej nie ma.... boje sie testowac :( Bety w Irlandii zrobic nie mam jak... Jesli w sobote... faktycznie moglo dojsc do zagniezdzenia to kiedy moge sie testowac ? myslicie ze 6 dni wystarczy ???? od soboty piesi mnie bola... sa bardzo drazliwe... podbrzusze caly czas boli... takie ciagniecia... Trzymam za was kciuki! Pozdrawiam!

Ojj pamiętam ten ciągnący ból.. ile bym dała żeby znowu to poczuć :D

Musze Wam powiedzieć, że od kilku dni mam w sobie jakiś taki wewnętrzny luz... :) Nie wiem czy to dlatego, że nie mam w głwoie tej myśli "udało się czy nie".. Pewnie to tez jest na rzeczy. Ale ogólnie mam jakieś takie uczucie w sobie że jeśli się uda będzie cudnie.. jeśli nie to będe działać do skutku! A gdzieś z tyłu głowy i tak siedzi mi przeczucie że to może się udać jeszcze w tym roku! :D Dziś słucham sobię muzyki, śpiewam, tańcuje... :D

a ja wlasnie umyłam łeb, zaraz bede malowac paznokcie i wieczorem na imprezke z kumpelami. ;]

laski, ubrałam stanik i normalnie wariactwo... wszystko mnie cisnie, przeszkadza strasznie. Jakby był o dwa rozmiary za mały...