Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabuzka

Co jest ze mna z Nim nie tak?

Polecane posty

Gość smutnabuzka

Posluchajcie, jestem w zwiazku 3 lata, nigdy nie uzywalismy zabezpieczenia, duzo sie kochamy, tak minal rok, potem drugi i zaczelam sie zastanawiac dlaczego na tyle razy co sie kochamy ( czasami 3 razy codziennie i tak non stop) nie zachodze w ciaze? nieplodnosc mojego faceta raczej zostaje wykluczona bo ma dziecko ja natomiast bylam u ginekologa, przeszlam zabieg usuniecia miejsca zarazonego na szyjce macicy wirusem HPV, potem po kontroli wszystko juz bylo dobrze, nie mam problemow z okrem, nigdy nie mialam wlasciwie zadnych problemow hormonalnych itp nie bralam nigdy antykoncepcji, TO DLACZEGO JA NIE ZACHODZE W CIAZE???????????????

Gość gość
to, że on ma dziecko nie świadczy o jego płodności, a Ty robiłaś badania hormonów?

Gość smutnabuzka
tak robilam, i wszystko jest wporzadku zdaje sobie sprawe z tego ze mimo to ze on ma dziecko to moze teraz juz te plemniki sa slabsze ale tez nie ma ku temu jakiejs wiekszej przyczyny, jedyne co to zawsze nie mial wielkiego wytrysku, chodzi mi o ilosc nasienia, ale jak czytalam to taka ilosc spermy czy wytrysk jaki on ma to normalne zreszta zyjemy w uk i nawet nie wiem gdzie tu sie robi badanie meskiej spermy ale jesli przez najblizszy czas nic sie nie zmieni to go zabiore na takie badanie :( u mnie w rodzinie wszystkie baby zachodzily w ciaze normalnie rodzily, polowa kolezanek juz ma nawet po 3 dzieci a ja nic :( martiwe sie

Gość gość
badanie nasienia, monitoring owulacji- to na poczatek

Gość gość
haha albo to nie jest jego dziecko

Gość smutnabuzka
od tego zaczne, dzieki a ta beznadziejna odpowiedz ze to nie jego dziecko jest nie na miejscu i strasznie to glupie jak autor tej odpowiedzi;/

Gość Majkkaa
Ciężko mi powiedzieć dlaczego nie możesz zajść w ciąże. Ostatnio widziałam bardzo dobry artykuł o niepłodności wśród kobiet http://www.invimed.pl/leczenie/leczenie-nieplodnosci-u-kobiet/ . Jest to klinika, która zajmuje się leczeniem niepłodności zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Zapoznaj się z tym artykułem, być może Twoje problemy są podobne do opisanych w tym artykule. Życzę powodzenia!