Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci zrywają poprzez zerwanie kontaktu?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie maja ni krzty przyzwoitości i klasy, aby z kobietą porozmawiać? Ile cierpienia by to zaoszczędziło.

Gość gość
Większość facetów nie ma wystarczającej odwagi, żeby przyznać się ,że stały związek ich przerasta . Lepiej znaleźć następna panne i pukać ją bez zobowiązań - taki model życia jest lasnowany w tv patrz :" Dlaczego ja", "Opowieści z wakacji, itp... głupota i durnota

Gość gość
bo są pieprzonymi tchórzami

Gość gość
Bo nie maja ochoty patrzec jak ty sie rzucasz na kolana, placzesz i zebrzesz o nastepne spotkanie....

Gość gość
sa zalosnymi frajerami :D

Gość gość
moze sie boja ze nie zrobilo by to na tobie wiekszego wrazenia. I ich ego by bardzo ucierpialo, nie pozbieral by sie bidulek

bo nie chcą, żeby baby im jęczały za uszami, jaka to im wielka krzywdę wyrządzają

Gość gość
ja jestem kobietą i nie dziwie się facetom że tak robią znając charakter kobiet w większości sa straszne albo będa błagać i mu wyrzucać albo bedzie awantura i agresja

Gość One hundred dollar note
Jeśli naprawdę jesteś kobietą to brawo za szczerość! Jednocześnie to najlepsza odpowiedź udzielona Autorce/owi tematu.

Gość gość
Przecież kobiety robią identycznie!

Gość gość
Nie byłam straszna, nie byłam zołzą, pragnęłam tylko miłości, Autorka.

Gość gość
co sie bedziesz przejmowala frajerem, kochana? :) poczekaj troche, milosc przychodzi sama..

Gość gość
Autorko a ile lat miał ten facet?

Gość gość
Wtedy jak mnie zostawił bez słowa miał 39 lat, a więc wydawałoby się dojrzały facet, teraz ma 40.

Gość gość
Nie łam sie - mój ze mną zerwał przez net w mailu - po obiedzie u jego Mamy. Oczywiście płakałam i nie mogłam się pozbierać przez jakiś czas .. potem jednak doszłam do wniosku,co by było gdyby jeszcze się mną pobawił i zostawił w ciąży albo z dzieckiem ... Widocznie niektórzy nie są gotowi do życia razem ... A i łatwe kobiety co dają im tyłka na 1 randce - ich psują i pokazują,że kobiet nie warto szanować ... Przejdzie Ci niedługo najważniejsze wyciągnij wnioski na przyszłość ..

Gość gość
Ponieważ kobiety są obecnie bardzo łatwe , wyzwolone nowoczesne i szybko dają się przelecieć ... a wtedy facet nie ma dla nich szacunku bo nie musi sie o nią starać i jak mu się znudzi wymienia na nową ... smutna prawda o kobietach

Gość gość
gość wczoraj no właśnie większość...ale nie wszystkie. Ja sama byłam w sytuacji gdy facet zerwał i nie robiłam z siebie desperatki i nie błagałam aby wrócił. Cóz...skoro ktoś kończy związek to znaczy że tego chce, że przemyślał to. jednak w moim przypadku było tak że facet po czasie stwierdził że jednak chce wrócić ale wtedy to go wyśmiałam :D

Gość gość
bo są emocjonalnie niedorozwinięci :D proste, gdy ktoś jest dojrzały to umie rozmawiać i potrafi zakończyć związek jak mu sie nie podoba. I nie ma tu nic do rzeczy czy panna była cudowna czy zwykłą suką.