Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość łapacz sutków
Mrrrrr ekskjuzmi👄

@gameover Znajomsc Angielskiego to u Gorali Bieszczadzkich standard choc ja nie mam telentu do jezykow. Za chlebem wielu wyjechalo do USA teraz wracaja na emerytury ztego co wiem u Tatrzanskich tak samo. Jezdilo sioe do USA a kase posylalo sie rodzicom zebylzej mieli bo u nas malutkie gospodarstwa 2 do 5 hektarow ziemia slaba a zaklady w ktorych sie pracowalo w okolicznym miasteczku wszystkie popadaly na poczatku lat 90. Standard za PRL byl taki zona w domu ogrania gospodarstwo dom i dzieci. Goral zeby nie bylo biedy w domu pracuje na caly etat wraca do domu i przejmuje opieke nad gospodarstwem wszystkie urlopy na zniwa:) Takie to lekkie zycie bylo u nas:)

i A to dlatego, że traci swoją niezależność. Czyli goodbay Janosiku. Tak wiem janosik żył z grabieży ALe to nieprawda bo odbierał tylko co swoje:classic_cool:

Gość gość
zabierał bogatym, dawał chętnym:classic_cool:

nie no żartuje. wiem przecież, że teraz nad łowiecki przedkłada sie wypas turystów. taki sentyment d nigdy nie istniejacej rzeczywistości;) Przepraszam (sorry)

@gameover Glupoty opowiadasz naprawde nie znasz sie na tym:) Posluchaj moze czegos nowego sie nauczysz:) Zeby zapewnic mieso dla 5 osobowej rodziny na caly rok musisz miec 50 matek owiec to ci daje na wiosne okolo 75 jagniakow do bicia sukcewnie w ciagu roku do nastepnego pazddziernika. Przelicznik jest taki ze na hektar mozesz miec 10 matek. Wiec jak widzisz z 2 hektarow sie nie da nie przeskoczysz tego a rodziny Goralskie bylu czesto liczniejsze niz 5 osob. Przy owcach nie ma jak jest dobra rasa za duzo roboty. Braku ziemi nie przeskoczysz a kazdy Goral za punkt Honoru bierze sobie zeby dzieciaki wyklsztalcic zeby studia pokonczyly i miale lzejsze zycie. Mezczyzna ma obowiazek na to wszystko zarobic zona nie musi pracowac pomaga w gospodarstwie dom dzieciaki super kochanka taki jest jasny podzial. Inna metoda bylo zbieranie 6 osobowej ekipy i po UE buduwac domy od zera do ostaniego kontaktu i kafelki bo kazdy w ekipie znal sie na czyms. My nie budujemy z drewna ale cegla i zelbeton bo to Kresy wiec kazdy Dom musi byc twierdza:) Zeby bylo jak sie ostrzeliwac taka tradycja:)

tak wiem słyszałem wiele opowieści o góralskich budowlańcach. Większość budowlańców z innych rejonów wymiekała przy tych kolesiach. Robota robota i jeszcze raz robota już nie mówiac o żylakach i końskiej kondycji

Gość blednygosc
Ssiemka emski ) nie gadaj z tym poebem bo cie zamorddujee sswoim wyciem. Narka chopie i pozdro z ciemnej strony mocy

Właściwie to już pewności nie mam ale skoro góralska miłość nie, gameover nie to co mi pozostaje? Tylko się z mostu rzucić. Winą za swój stan obarczam polityków oraz hormony. łapaczu, jestem w potrzebie:(

odpozdrawiam bledny:classic_cool: xxx ekskjuzmi dramatyzujesz. Jak chcesz to mogę cie wziąc z miejsca;) Tylko trzeba by sie spotkać:)

@Game over Pracuje sie od 8 do 18 czasami do 20 jak dobra pogoda od poniedzialku do piatku. Nie ma picia w tym okresie wieczorem na trawienie jedno dwa piwka i koniec. W piatek bania , sobota bania, niedziela trzezwiejemy idziemy do kosciola zbieram sily na nastepny tydzien znowu dwa piwka na trawienie:) Rzadzi twarda reka szef ekipy moze wywalic jak zapijesz wtygodniu nie ma zmiluj pozniej nie wezma cie do zadnej ekipy jak pojdzie fam ze wodka Toba rzadzi. Wszyscy szanuja tego Gorala co wybrali naszefa w koncu sami wybieraja wiec pozniej glupio sie nie sluchac to szacunek dla wlasnego wyboru:)

@blednygosc Odpier/dol sie od Wilka:) Bo z Toba nie gadam:) I nikt cie tu o zdanie nie pytal:) Idz zerznij cos w windzie moze ci napiecie opadnie:) Byles sie ze stresu nie nabawil przedwczesnego wytrysku:) Bo bedzie klopot pozniej jak bedziesz strzelal po kilku pchnieciach:) Wiec przemysl ta winde moze piwnica ci wystarczy jak lubisz takie klimaty i nie stac cie naporzadny hotel zeby kobiecie szacunek okazac i miala sie gdzie wykapac:)

@Androgen Taka robota jak sie domyslasz sezonowa jak jest pogoda:) Reszte roku siedzisz przy swojej Goralce i rzniesz lub kochasz waniliowo i romantycznie zeby jej na ta przerwe starczylo. Zeby nie narzekala ze jakas niedorznieta chodzi wiec to tez ciezka robota:) Goral jak widzisz nie ma lekkiego zycia zawsze cos do zrobienia:)

łapacz nie wywiązujesz się z obowiązków, chyba muszę Cię zwolnić. gejm bierz. Dużo tych kojnów muszę zabrać na noc?:classic_cool:

@blednygosc O przepraszam kazdy moze cie poczytac jak na temacie Pewnej "Kulturalnie Erotycznie" zwierzyles sie ze najbardziej podniecajacy seks w Twoim zyciu to kiedy rzneles jakas przyjaciolke w windzie. Ktora jezdzila w dol i w gore i co chwila wam przerywano bo ktos chcial do niej wsiasc. Niech kobiety teraz same ocenia czy to dla nich komfortowe warunki i ten super nastroj erotyczny o jakim marza. Nie wstydz sie tego byles szczery kazdy ma jakies male zboczenie:) Ty masz akurat takie:) Uwazaj tylko zebys ze stresu nie dostal jakiejs nerwicy seksualnej:) Chyba lepiej tak nie oszczedzac na kasie i wynajac pokoj w hotelu zapeniajac kobiecie komfort zeby przynajmniej lazienke miala:) A i tak wyjdzie taniej niz dluga terapia u seksuologa jak nerwicy seksualnej dostaniesz:) Rozumiem ze ciezko ci zniesc ze o wszystkich pisza na tym temacie zawsze jakas ktoregos kocha tylko jakos twoj nick nie pada:) Ale co sie dziwisz kobiety lubia komfort i diamenty a Ty oferujesz brudna winde wiec sie nie dziw ze nie ma na ciebie amatorek:)

@Prymitywny Samiec Mialem sie juz kiedys zapytac ten facet w avatarze jest podobny budowa do Ciebie? Zaraz ci powiem dlaczego pytam wiesz ze jestem miedzy innymi Trenerem sportow silowych.

Znaczy, że zupełnie, zupełnie bez haka? Bo wiesz, nie chcę się potem dowiedzieć, że mam się opanować, bo automat padł:P

nic sie nie bój. Postawiłem;)sobie za punkt honoru aby żadna kobieta nie była niezadowolona z bliższych kontaktów ze mną. Póki co udaje mi sie to zrealizować w 90% głównie ze względu na słabe początki:) Ale z tobą odsetek usatysfakcjonowanych kobiet wzrośnie:)

Gość gość
gameover, wzrośnie albo zmaleje, nie chwal dnia..., nie dziel skóry... i takie tam :classic_cool: