Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

@gameover Co Ty taki nerwowy jestes chcesz byc Bad Boys to sobie badz amatorki se znajda. Ja jestem Honorowy Goral co chce sie zenic plodzic Synow sadzic Deby budowac piekna Bacowke i sprawiac zeby moja Zona kazdego dnia czula sie kochana i pozadana:) Wiec te co zainteresowane Toba to nie moj target:) ERO nas dwoch pomiesci:) Wiec sie nie napinaj bo nie ma o co:)

Gość gość
to chyba po czesku:-) rozkosz zgrasz mi na dyskietkę:classic_cool:

Gość gość
czyli odrzucamy technologię i ręcznie?

jak masz ochote go wziąć do ręki to może byc ręcznie aczkolwiek wolałbym jednak wkładać w miejsce dla niego przeznaczone. odgórnie i arbitralnie ale cóż:)

Gość gość
co to za miejsce do tego przeznaczone? odgórnie i arbitralnie? :classic_cool:

Gość gość
Panie Sowo... :D Odpowiedź genialna w swej prostocie ;)

Gość gość
To nawet posiadasz instrukcję obsługi? :P

Gość gość
Obsługi czego konkretnie? ;)

każdy facet ją posiada oprócz pedałów. Im źle przetłumaczyli albo jakieś błędy w druku:D

nie czego tylko kogo- kobiety większość jest ustandaryzowana pod tym względem przynajmniej jeżeli chodzi o umiejscowienie:)To samo z facetami aczkolwiek występują widoczne różnice w gabarytach

ale oprócz skrajnych przypadków jestesmy stworzeni do współpracy na tym, że sie tak wyrażę, polu

Paszła na chwilę, wraca a tu czas minął. Chyba zamiast nieziemskiego seksu czas wybrać góralską miłość 😭

Gość gość
Czy jesteśmy stworzeni, to będzie wiadomo po dogłębnej analizie... instrukcji ;) Na razie jednak z żalem, ale muszę się oddalić :)

jak chcesz. nie będę zazdrosny:P Ludzie potrzebuja urozmaicenia a szczególnie kobiety. Tylko żebyś nie przesiąknęła tą anglo-góralską kulturą i jezykiem:O

" Midsummer Eve dziś Czy jesteśmy stworzeni, to będziemy wiadomo po dogłębnej analizie... instrukcji oczko.gif Na razie jednak z żalem, ale muszę się oddalić usmiech.gif' xxx jestem w stanie udowodnic tę hipotezę;)

@gameover Mialo byc:) "Co Ty taki nerwowy jestes chcesz byc Bad Boys to sobie badz amatorki se znajda. Ja jestem Honorowy Goral co chce sie zenic plodzic Synow sadzic Deby budowac piekna Bacowke i sprawiac zeby moja Zona kazdego dnia czula sie kochana i pozadana:)" Ale chyba sens zrozumiales nic kur/wa nie widze w tym okienku malutkim nie cierpie w nim pisac:) A nie chce mi sie dawac caly czas na zmiane ctrl + ctrl - :)

ja jestem nerwowy tylko w kwestiach dotyczących prawdy i przyszłości gatunku ludzkiego...Czyli jakby nie patrzeć to w tej też...Cholera:)

Dir gad, okazuje się, że nie spełniam wymagań. Możemy zapomnieć o tym niemiłym incydencie i wrócić do dopasowywania elementów?😴

Gość gość
gameover dziś jestem w stanie udowodnic tę hipotezę;)xPomyślę nad tym, dla dobra nauki oczywiście :P Sama hipoteza bez empirii jest wszak guzik warta ;)

a jak widze górala piszącego po angielsku to coś mi nie gra. To chore. Chociaż górale powinni zostać góralami W coś kurfa musze wierzyć w jakieś ideały. Np w janosika. A tu sie okazuje, że żeby przystać do jego zbójów to musze mieć w cv biegły kurfa angielski:O

Eve podoba mi sie twoje poświęcenie dla dobra ludzkosci. Możesz byc pewna, że spotka cie za to nagroda:classic_cool:

Gość gość
i musisz mieć dużą ciupagę. do ciupania:-)

@EVE Miej litosc dla Wilka:( Jak biedny Wilk ma sie ustatkowac i w spokoju czekac na ta wlasciwa Kobiete co zostanie Zona Wilka jak Ty mi tutaj w takim stroju wchodzisz:) Kusisz prowokujesz spac nie dajesz a Demon Erotyczny juz sie w Wilku obudzil:) To Ja sie napije 50% nalewki z czernic lesnych zeby nerwy i nie tylko uspokoic zeby napiecie opadlo:) Nie masz Serca dla Wilka:) Ani troche:)