Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość gość44
Zakończyłam długoletnią znajomość.Jest mi strasznie smutno:(

Gość gość
gameover, dobry i chuj.;) Szczegółów nie zdradzę, ale zdradzę, że mam tu stały nick (a jakże by inaczej:P ) i zapewne jeszcze się nieraz miniemy na ścieżkach kafe.;) Będę pamiętać wtedy, że Cię miłość zainteresowała, nie wiem dlaczego miałam podejrzenia, że możesz w nią nie wierzyć.;)

Gość gość
nigger zboczeńcu, my nie o takiej "miłości" tu piszemy

Gość gość
dobrze, to ja zapytam tylko - pytanie do pani gość, która twierdzi, że ta relacja będzie trwać i nie będzie z Nim - czy długo się znacie? czy wyznaliście sobie uczucia bez ukrywania ich? bo ja ukrywam - wszystko mu mówię, ale tego nie

@gość dziś To co opisujesz jesli nie bylo miedzy wami reala a takie zalozenie robie na poczatku to nie Milosc ale stan zakochania pewnym wyobrazeniu o mezczyznie stworzonym na podstawie maili czy telefonowmoze skypebo niewiem do jakiego etapu doszliscie Zakochanie nawet to w realu a Milosc to 2 zupelnie rozne rzeczy zupelnie nieporownywalne Wedlug badan naukowych a naprawde o milsci wiadomo juzprawie wszystko zeby mowic o zjawisku Milosci Romantycznej zwanej powszchnie Prawdziwa Miloscia a Ja ja nazywam Goralska Miloscia musisz miec 3 podstawowe elementy 1. Realna wiez erotyczna- czyli musicie ze soba sypiac jaki czas w realu 2. Wiez emocjonalana. tez musicie sie przytulac czuc bliskosc fizyczna spedzajac czas razem miec wspolne plany wizje przyszlosci itp. W trakcie przytulania wydziela sie duza ilosc oksytocyny hormonu ktory jest odpowiedzialny za przywiazanie - wiec bez reala znowu dupa:). 3. Zaangazowanie czyli swiadoma decyzja ze wlasnie z tym a nie innym mezczyzna spedzasz reszte zycia rodzisz mu dzieci i robisz wszystko zeby sie wam udalo. Skoro nie zdecydowalas sie z nim na spotkania w realu wyjscie za niego za maz urodzenie mu dziecka nie ma tego poziomu zaangazowania zeby mowic o zjawisku Milosci Ale nawet gdybyscie sie zdecydowali wtedy na real szanse sa male wedlug badan tylko ponizej 5% kobiet i mezczyzn ktorzy nawiazuja romans w trakcie trwania poprzedniego zwiazku decyduje sie na zakonczenie poprzedniego i nawiazanie na trwale tego nowego z ta osoba od romansu Liczby sa okrutne nie znaja litosci ale tak to wyglada.

Gość gość
ja tam kocham gej mołvera❤️

Gość gość
Gościu - długo. Tak, on wie. I ja wiem.

mnie sie nie da kochać. Jestem zbyt złośliwy i chamski Można jedynie uprawiac ze mną nieziemski seks:classic_cool:

Gość gość
a ja coś czuję, że będzie koniec do końca tego tygodnia

Gość gość
no to chciałabym być kochana przez gej mołvera. wszędzie:classic_cool:

z tym może być problem. Niestety jak to sie potocznie mówi okradziono mnie z serca a złodziej sie zaszył:(

Gość gość
gejmołwer...a każdy może? W sensie ja mogę? :*

Gość gość
kochałeś alkoholiczkę eM?

nie wiem. musielibysmy sie przynajmniej spotkać:D To podstawowy warunek. Chyba, że znasz jakieś inne sposoby:classic_cool:

@ gameover Cytat " gameover dziś mnie sie nie da kochać. Jestem zbyt złośliwy i chamski Można jedynie uprawiac ze mną nieziemski sekscool.gif" Ty to porafisz zachecic do siebie kobiete:) Chyba ze Twoj target to te co uwielbiaja BadBoys:) Sa takie masochistki im gorzej je traktujesz tym mocniej cie kochaja:)

Gość ekskjuzmi
No to się spotykamy. I co teraz?:D

ale ja nikogo źle nie traktuje tylko większosc odnosi takie własnie mylne wrażenie:P xxx Wilk zajmij sie swoim imagem;)

Gość gość
wilku, ja być moze napiszę do ciebie wkrótce żeby sie wygadać, bo to jest nie do ogarnięcia, ty człowiek widzę doswiadczony (z tego co pisałeś można tak wywnioskować), więc może i lepiej - popatrzysz na moją sprawę swoja mądrością życiową i poradzisz co z tym fantem zrobić :)

" ekskjuzmi dziś No to się spotykamy. I co teraz?smiech.gif" xxx ono i nic. Wybacz ale jakbym sie nie starał to ptaka do usb nie wcisne żadną miarą

Gość gość
em a masz 2.0 czy 3.0? może z poślizgiem?

Gość gość
gameover, masz ciekawą wyobraźnię :)

a wtedy jak tu wpadne to jak ktos nie zdąży spiertolic na redakcyjny to będzie mój hie hie:classic_cool: Zresztą na redakcyjny też wpadne ze stojacą pałą i w******* wszystkie motki brutalnie acz z dbałością o szczegóły:)

Gość gość
em specjalnie będę powoli spiertalać:-)