Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

@gość dziś Bardzo mi milo ale Wilk sie ustatkowal i szuka teraz Zony a nie wielkiej namietnosci bez Milosci zerknij na moje wymagania dla przyszlej Zony moze spelniasz jest tam tez pokazana waska sciezka ktora wiedzie do mojego Serca i nie tylko... @Do przyszlej Zony Wilka Tesknie za Toba tak bardzo ze nie potrafie tego wyrazic slowami posluchaj Ty na pewno zrozumiesz... Cristina Branco Live http://www.youtube.com/watch?v=h8IyEUKw5ao Ps. Moje wymagania dla Ciebie i sciezka do mojego Serca na 1 stronie. Zastanow sie nad wlasnymi wymaganiami dla Wilka:) Wilk https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8d/ec/ef/8decefa2a9b518e4bd700d0563acffeb.jpg xxx

@Slodka Nie mowie zupelnie powaznie przeczytaj wstep do mojego tematu Wspolnota Polska Nocy Kupaly mysle ze akurat Ty mnie zrozumiesz:)

@Slodka Przeczytaj tez ten moj wpis na moim temacie zrozumiesz jeszcze lepiej. wilk1946 dziś @Boska Kato Robin Jak chcesz wiecej wiedziec maila znasz wiecej publicznie nie powiem ale daje Goralskie Slowo Honoru ze wszystko co napisalem w e wstepie i w tym wpisie jest prawda:)

@Slodka Oczywiscie ERO to nie najwazniejszy kanal rozpuscilem wici wsrod kumpeli w realu:) Juz maja liste kandydatek ktore podobno od dawna ostrzyly sobie na mnie zeby ale siedzialy cicho bo Ja jasno mowilem ze mam teraz urlop od Milosci i Zycia. Niedlugo jade w Bieszczady tam tez powiem jasno ze jestem gotowy na Goralska Milosc to taka tradycja wsrod Gorali ze sie jasno mowi jestem gotowy na Goralska Milosc czekam na wlasciwa Kobiete:) Z Goralka byloby najlatwiej mi ulozyc sobie zycie bo taki sam Kodeks Honorowy wyznawany w zyciu tu bysmy rozumieli bez slow:) Plus portale specjalistyczne:) Wiec jak zwykle robie wszystko metodycznie jak to Wilk:) Ale zawsze namawialem wszystkich zeby nie traktowali ludzi poznanych na ERO jak tredowatych ze tu tez mozna znalezc realnego kumpla/ele Przyjazn czy Milosc wiec jestem konsekwentny Kobiety ERO bede traktowal tak samo jak wszystkie inne nigdy nie wiadomo gdzie czeka ta znajdziesz Goralska Milosc i bedziesz ja pielegnowal do konca zycia:) Ja jestem otwarty robie swoje reszta nalezy do tej wlasciwej Kobiety ona bedzie wiedziala jak dotrzec do mojego Serca i nie tylko... Ja nie jestem latwy w obsludze dla Kobiety model dla koneserek:) Ja powiedzialem jakiej Kobiety szukam jak dotrze to do wlasciwej Kobiety bedzie wiedziala co dalej zrobic bo bedzie moim lustrzanym odbiciem tylko w kobiecej wersji:) Teraz jestem w Gorach w Bacowce siedze sobiep ze szklaneczka 50% nalewki z lesnych czernic i grzeje Wilczy tylek przy kominku Tu masz realne zdejcie tego miejsca Salon z kominkiem w Bacowce http://zapodaj.net/bcced97e3bba0.jpg.html xxx

Rozpuściłeś wici Wilku? To szykujesz się do wojny, czy małżeństwa? heheh :D Coś ta "góralska miłość" pachnie tragiko komediom a producentami tej Twojej farsy są czterej jeźdźcy apokalipsy.

Demobilizacja chyba byla hehehe albo zima bedzie sroga jak wilki do siedlisk ludzkich podchodza ;)

@Piotrek Na takim portalu nie ma forum dajesz swoje ogloszenie przedstawiasz swoje oczekiwania sa tam jakies obowiazkowe pytania wyszukiwarka wedlug tych obowiazkowych odpowiedzi i tyle. Nie ma interakcji w wiekszej ilosci osob jednoczesnie. Ja tak poznalem Wilczyce w ciagu miesiaca a to byla moja najwieksza Milosc i to wzajemna w zyciu. Zawsze sie klocilismy kto kogo bardziej kocha a pozniej sie godzilismy w sypialni uznajac ze jest remis:) Ale okazalo sie ze nie pasuje bardzo wazna zyciowo sprawa i musialem odejsc od niej naprawde bylo ciezko:) Jak chcesz zobaczyc jak wygladala w przyblizeniu zobacz na Cristine Branco sa bardzo podobne nie tylko fizycznie ale ten sam ogien w Sercu i nie tylko...:) Cristina Branco Live http://www.youtube.com/watch?v=h8IyEUKw5ao Nie raz talerze lecialy w moja strone:) Nigdy sie tym nie przejmowalem:) Mowilem do niej z usmiechem na ustach co ja doporowadzalo do szewskiej pasji: "Ale jestes piekna kochanie jak tak sie zloscisz:)" Bralem w ramiona i jednym namietnym pocalunkiem do utraty tchu zamykalem jej usta:) Pozniej na rece i do sypialni jak zdazylismy:) I juz po klotni:) Taki mielismy sposob na godzenie sie:) Naprawde miala poludniowy temperament:) Kiedys zawodowo tanczyla tance latynoamerykanskie. Zeby byc w tym dobry a ona byla bardzo dobra musisz byc taki:) Po ogloszeniu na takim portalu w ciagu kilku dni dostalem chcyba z 10 ofert a wymagania byly w takim stylu jak to co oglosilem na ERO. Wilczyca byla ostania od razu wiedzialem ze to bedzie to:) Pozniej klasycznie na 3 randce goracy seks choc juz na 2 miala na to ochote ale Ja bylem twardy poczekalem na jej jasny ruch:) Zawsze mi to pozniej wypominla ze ja tak przetrzymalem ale z usmiechem na ustach bo to tylko podgrzalo cala sytuacje:)

Gość gość
JA KOCHAM MAGDE 200 ale Jej już tu nie ma :-(. Madziu odezwij się

@Kredek:) Leniu jeden rusz dupe zpezd telewizora przestan tesknic i jedziemy w Bieszczady:) W Twoje ukochane miejsce:) Jak sie ruszyszysz tak jak dalem slowo jak bede organizowal wyprawe Bieszczady - Rumunia biore cie ze soba:) Zasada tylko jedna im bardziej dziko i dalej od cywilzacji tym lepiej:) Karpaty to najdziksze Gory w UE naprawde piekne a Rumunia pelen odjazd:) Po prostu w niektorych miejscach Europa kilkaset lat temu spotkamy sporo Wilkow bo w Rumuni jest ich najwiecej:) To swiete i magiczne zwierzeta dla Gorali na calym swiecie:)

" jednym namietnym pocalunkiem do utraty tchu" ? nono no;) to widze zawodnik z wilka, ale teraz nabor nowy robisz do reprezentacji watachy to oddechu moze braknac jak Ci sie tyle tych kandydatek zglasza

@Kredek Nic nie powiem publicznie ale przejrzyj na 1 stronie mojego tematu jak ostre sa kryteria ja szukam tej wlasciwej to potrwa troche to ma byc Zona juz do konca moich dni musze madrze wybrac. Tak jak pisalem ERO to nie jest glowny kanal ale dotrzymanie wiernosci temu co sam zawsze glosilem:) Ja juz tak jak pisałem Slodkiej nie chce nowych Ci/pek chce siedzie spokojnie przy tej jedej wlasciwej juz do konca swoich dni:) Jak wiekszosc Gorali jestem ortodoksyjnie monogamiczny i 100% wiernosci w realu i w necie:) Choc Wadi ostatnio wbila mi szpile ze to seryjna monogamia:)

Jak nie ma forum Wilku? :( Naprawdę wystarczy napisać, że jestem zayebisty, do tego góralski topór, nóż made by USA z Chin i będę miał zapchaną skrzynkę mailową, kobietami ostrzącymi sobie na mnie zęby. :P :P :P

@Piotrek Nie moiwie zapchana ja dostalem w ciagu kilku dni 10 ofert wszystko fajne atrakcyjne dziewczyny ale oprocz Wilczycy takie miejskie nie dla Wilka nie bylyby wstanie zyc ze Wilkiem w Gorach. Wilczyca byla taka jak Ja. Nie wiem jakie Ty wywmgania bys wstawil ty chyba wolisz zyc w duym miescie mialbys wiecej ofert niz Ja. Zycie Gorach jest ciezkie nie dla wiekszosci Kobiet. Znalezienie fajnej zony do zycia w Miescie moim zdaniem zaden problem:)

@Kredek Jak to co bedziemy zyli dlugo i szczesliwie:) Urodzi mi 3 synow posadze kilka Debow wybuduje piekna Bacowke i wychowam ich na Odwaznych Honorowych Gorali bedziemy sie rzneli jak szaleni do konca naszych dni:) To sa w zyciu naprawde wazne rzeczy reszta to nieistotne pier/doly lub jak kasa to tylko narzedzia zeby chronic i uszczesliwac tych ktorych kocham:)

Wilku, aż dziesięć?!!! Ja cię kręcę. Od takiej ilości można naprawdę zwariować. Ja tam nie mam wymagań, wiem że to Ona i się dzieje. ;) Uciekam, trzymajcie się dziewczyny i chłopaki, cześć 🖐️

Gość gość
Nie że kocham :) Silena👄

@gość dziś Ja moge ci cos doradzic to tak piszac z goscia nie zwrocisz uwagi zadnej kobiety. Musisz miec jednoznacznie meski Nick i Avatr ociekajacy testosteronem wtedy zauwazy twoje pocalunki:)

Gość gość
z goscia jest łatwiej.Silena jest czarująca i seksowna ale nie dla mnie Ona :(

Gość gość
Wilku gdzie twój temat.?

Gość gość
Z gościa łatwiej bo to silena do siebie pisze :D:D

Gość gość
Ja zakochalam się w Marcinie pisalo sie cudownie a potem ja wj***lam wszystko.......a teraz mysle o nim caly czas

Gość gość
kogoś, ale nie powiem wam kogo, mogę tylko powiedzieć ze to trudna sprawa bardzo, a kocham tak poprostu, bo nie potrafię nie kochać

@gosc 9:15 Skasowali dzisiaj rano a szkoda ale jest juz nowy z tym samym tytulem tylko nie mam przy sobie wstepu wymagan dla przyszlej Zony Wilka i sciezki dla niej do Serca Wilka dopiero jutro jak wroce z Gor wstawie:)

Gość gość
gość dziś Nawet jak sprawia to ból, i wiesz ze do niczego to nie prowadzi?

Gość gość
Nie będę używać słowa "kochać". Ale spotkałam tu kogoś, z kim relacja podejrzewam przetrwa nawet Kafeterię. Nie będziemy razem.

Gość gość
nic na to nie poradzę, stało się, a jest to wogle sytuacja nie do pokonania chyba, bo on też musiałby czuć to samo, a nie czuje raczej; także muszę sama sobie z tym poradzić, ból jest przeogromny