Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA PRAWDA TAKA PRAWDA

Ludzie którzy nie doceniają sukcesu "Idy" to albo idioci albo frajerzy

Polecane posty

Gość TAKA PRAWDA TAKA PRAWDA

Taka prawda

Gość gość
ludzie ekscytujący się jakimś tam FILMEM to idiotci to TYLKO film, nic nieznaczący incydent, bez tego filmu świat nadal by istniał i nie ma on zadnego znaczenia dla ludzkosci, jest jedynie wydarzeniem artystycznym i nic więcej ten film żadnego życia nie uratuje ani nie pomoze nikomu w życiu tylko debile ekscytują si8e rzeczami bez znaczenia jak filmy czy sport

Prowokacja dość niskich lotów, gdzieś na poziomie samolotu specnazu zrzucającego desant., takie porównanie bo mam dziś dobry humor. :classic_cool: IMHO jaki by tam sukces nie osiągną mnie na koncie od tego nie przybędzie, zatem mam sukces tego filmu tam gdzie słoneczko nie dochodzi. :classic_cool:

Gość gość
Ale blaza

Gość gość
A po co w tym filmie byli chlopi ojciec który zabil Żydów i syn który to wiedział i ukrywal .To totalna bzdura potrzebna chyba po to by zydowscy filmowcy w Hollywood glosowali .Bez tych postaci film bylby lepszy a tak wyszlo znowu fałszywe filmidlo

Gość gość
Jedwabne to też bzdura?

Gość gość
ten film to dno i dwa metry mułu pomijając czy o żydach czy nie

Gość gość
Owszem .W Jedwabnem Niemcy zagonili Żydów do stodoły i z broni maszynowej strzelali po calej stodole .Gdy niedawno robiono badania na miejscu stodoly znaleziono setki lusek przerwano badanie .No bo skąd biedni chłopi mieli broń maszynową .Druga sprawa że tylu Żydów jakich tam zamordowano nigdy w tych okolicach nie mieszkało.Trzeba trochę poczytać ale nie Wyborczej .hihihihihi

Gość gość
PS . Tylu Żydów jakich tam rzekomo zamordowano nigdy w tych okolicach nie mieszkało.

Gość gość
sa wazniejsze sprawy mam w d***e ten film jak zapewne pani kulesza, rezyserek i inni aktorzy, scenarzysci itp gornikow, pocztowcow, kolejarzy i innych protestujacych w tym pieknym panstwie rzadzonym przez ich kumpli skur....ow peowskich!!!! mam w d***e media ktore wiecznie klamia, a na pierwszym miejscu tvn, potem polsat, tvp i inni. wyborcza, onet to podcieracze po. skonczmy ogladac ten chlam co najwyzej publiczna! ale z reszta koniec! poza filmami zadnych wiadomosci, wydarzen i innych programow!