Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Godzinę temu zjadłam przepyszną Kanapkę Drwala!

Polecane posty

Gość gość

Ser camembert w panierce, pyszny kotlecik, warzywa, cudny sos majonezowy, sałata colesław - palce lizać! A wy co dzisiaj zjadłyście na kolację?Biały twaróg z rzodkiewką czy brukiew z herbatą z hibiskusa? :P Dziękuję Bogu za swoje 175cm wzrostu i 58kg wagi oraz swobodę w wybieraniu tego, na co mam w danej chwili ochotę do jedzenia :D

Gość gość
No chociaz za to mozesz podziękować, bo za brak rozumu to raczej juz tylko mozesz się poplakac.

Gość gość
A ja zjadłam pomidory z mozarellą, oliwą z oliwek, czosnkiem i bazylią. Mniam mniam :). Oprócz tego, że mam świetną figurę (177cm, 54 kg) to jeszcze jestem okazem zdrowia.

Gość gość
Zazdroooo

Gość gość
Też bym sobie zazdrościła :classic_cool: 54 przy 175?! To już niedowaga, złotko. Zjedz kanapeczkę drwala, dobrze Ci radzę :P

Gość gość
Nie, dziękuję za taką pyszną "kanapeczkę" zostanę przy mozarelli ;).

Gość gość
aUTORKO, A ja pochłonęłam na kolację prawie całą dużą pizzę z ananasem, oczywiście nie własnej roboty, ale z Fierro :D Pyszna była, zostały 2 małe kawałki :D Niech żyje pyszny fastfood :D :D

Gość gość
A ja z żarcia z McDonalda już się wyleczyłem dawno, blee...Niezdrowe to i tyle źle się po tym czułem i na dodatek miałem od tego gorszą cerę.