Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zla synowa

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z tesciowa. Czepia sie wszystkiego :O Obad nie taki, dziecko zaniedbane :( Oczywiscie dziecko jest zadbane, nakarmione itd. Obiad dla meza gotuje codziennie. Wiem ze takich tematow jak moj bylo wiele, ale chcialam sie wygadac .nie mam juz sil :( Jak to zmienic ?

Gość anulla88
Ja przez moja musialam chodzic do pssychologa.... ale taraz wiem ze najwazniejsze jest postawienie granic.

Gość gość
No to sie wygadalas

Gość gość
Nie wiesz jak to zmienić? Rusz doope do roboty i idz na swoje. Dlaczego nie mieszkasz u matki tylko u teściowej? Dosc ze dala dach nad głową to jeszcze ja obsmaruje

Gość gość
Mieszkacie z tesciowa? To juz ci wspolczuje, czeka cie ciezkie zycie:-( to maz powinien jej zwrocic uwage, ale on biedny jest miedzy mlotem a kowadlem i tak sie bedziecie meczyc

Gość gość
Może znajdź sobie jakieś zajęcie :) Poza tym może Twoj mąż to typ maminsynka jedynaka ? I dlatego tak jest

Gość gość
wspolne mieszkania to proba kompromisu.Bylabys zadowolona gdyby to ona tematy zakladala o tobie?Moze siedzisz caly dzien na kafe,zupa z trupa na predko,dzieciak lata sam i stad sie czepia;Przyszlas do niej to sie dostosuj,albo pogadaj o problenie

Gość gość
maz nie jest jedynakiem. Niestety do pracy nie pojde bo nie mam z kim dziecka zostawic :( Maz zarabia za malo i nie stac nas na wlasne mieszkanie :( ehh Szkoda slow :O

Gość gość
Co zrobic? Wyprowadzic sie! Czemu wmiksowaliscie sie w mieszkanie z tesciowa? Nie mozecie wynajac czegos na poczatek

Gość gość
Tesciowa z dzieckiem a ty do pracy. Dlaczego nie mieszkasz ze swoja matka tylko z teściową?

Gość gość
Zalozyliscie rodzine a nie stac was na samodzielnosc? Bardzo Ci wspolczuje:-( olej ja i tyle co pogada to jej, jak bedziesz to przezywac to jeszcze bardziej moze wbijac ci szpile. I najlepiej niech maz z nia porozmawia zeby sie nie wtracala przeciez to jego matka

Gość gość
moja mama ma bardzo male mieszkanie i dlatego musimy mieszkac z tesciowa .

Gość gość
a dlaczego nie pogadasz,zeby ci dziecko przypilnowala,a ty do jakiej pracy.Nie wierze,ze tak bez przyczyny nalatuje

Gość gość
tesciowa pracuje zawodowo, moja mama z kolei mieszka 300 km ode mnie. Nie mam tu zadnej rodziny. Maz rozmawial z tesciowa ,ale efekt byl krotki .

Gość gość
Skoro obca osoba cie przygarnela to szanuj ją i rob tak jak ona chce. Jak mieszkasz u kogos to się dostosuj a jak nie to idz na swoje. No tak wytlumaczenie mama ma ciasno. Jakos wcześniej tam mieszkalas i się miescilas teraz własna matka pokazala ci drzwi. Miej honor i idz na swoje. Nie lubie ludzi którzy żerują na innych i jeszcze ich obgaduja. Gdzie ty masz godnosc?

Gość gość
tak to jest,jak sie najpierw robi,potem mysli.Zakladacie rodzine ale nie myslicie o tym,ze bedziecie na karku komus siedziec,nie wazne czy tesciowa,czy matka.Ty bez pracy,maz sam tyra,i takie macie realia.Jakie warunki chcecie stworzyc temu dzieciakowi?Sory ale nieodpowiedzialni jestescie oboje,bo jak sie warunkow nie ma,to sie rodziny nie zaklada:-O

Gość gość
A jak tesciowa tez mialaby ciasne mieszkanie, to gdzie byscie poszli, pod most? Nie stac was ma samodzielne mieszkanie(nie mowie od razu o kupnie ale zeby chociaz wynajac cos malego na poczatek) a bawicie sie w rodzine

Gość gość
Mam syna 17 latka i nie wyobrazam sobie takiej synowej. Mamy z mezem dom wybudowalismy sami za ponad 500 tysięcy i juz teraz mowie synowi ze jak kiedys zalozy rodzine to u mnie schronienia nie będzie. Moge pomóc zeby poszli na swoje a do mnie tylko jako goscie. Nie wyobrazam sobie takiej dziewczyny której daje dach nad głową rachunki poplac i jeszcze mnie obgada. Synowym mowie stop! Coraz wiecej cwaniar. Tylko umie jedno słowo daj daj daj. Odpowiadam zarob to będziesz panią i będziesz robic co bedziesz chciała

Gość gość
Ciaza nie byla planowana, podobnie jak 2 . Dziecko to dar . nie usune ciazy. Moze maz najdzie jakas prace zagranica i wtedy zdecydujemy sie na wynejm. Widze ze tu tylko obronczynie tesciowych. Matka powinna pomoc swojemu dziecku jesli ma takie mozliwosci.

Gość gość
Czy ty siebie czytasz? Brak kasy brak pracy a ty z drugim dzieckiem wyjezdzasz? Nie wiesz skąd się dzieci biorą? No tak męża za granice a ty co? Mojej znajonej mąż wyjechał za granice trzy miesiące temu. Dwa tygodnie temu przyjechal oznajmic ze zostaje tam na stałe. Prawdopodobnie poznal kogos bo z żoną i dziećmi kontakt urwal. Nie wierze w małżeństwa na odległość ale próbuj może ci się uda

Gość gość
Dlaczego myslisz ze kazdy facet , ktory pracuje zagranica zdradza swoja zone. Znamy sie juz 7 lat. Ufam mu. Nie moge wyjecha bo jestem w 3 mc ciazy. Kto mi da prace ? ! Mezczyznie jest latwiej znalezc prace.

Gość gość
ciaza planowana?to gratuluje:D,zero peryspektyw zyciowych,jedna pensja,bez wlasnego kata i wy dzieci planujecie?juz 2?dziewczyno,skoro twoj nie mysli,to moze ty zacznij,a nie wypisujesz bzdury.Dzieci naklepac jest latwo,i potem lape wyciagac do panstwa albo do rodzicow.

Gość gość
A który facet wytrzyma kilka miesięcy bez seksu? Znam pare takich małżeństw i szczegóły ale nie lece z tymi informacjami do ich zon. Normalne ze jakby się dowiedzialy to zaraz bylby rozwód. Niech dalej mysla ze mąż biedny pracuje ;)

Gość gość
i jak ci faceci nie maja szukac sobie kochanek?zaradnych,pracujacych,zadbanych i przebojowych?:D,siedzisz w domu,pewnie tez caly dzien na kafe,a stary niech zasuwa na was.Lepiej sobie dzieciaka zrobic niz pomoc mezowi i isc do pracy,rozwijac kwalifikacje.gwarantuje,ze do roboty zadnej juz w zyciu nie pojdziesz,bo nim odchowasz 2,to zupelnie z obiegu wylecisz,a potem w CV pracodawcy napiszesz ,ze w domu cale zycie siedzialas i dzieci nianczylas:D

Gość gość
a to nie wiesz co to jest antykoncepcja??? nie macie warunków, a dzieciaka robicie? a teraz siedzi i się żali, że jej źle .... ręce opadają Zróbcie sobie zaraz trzecie, będzie super

Gość gość
ehh koncze temat. zero wspolczucia na tym forum.

Gość gość
Wez sie lepiej za jakas robote a nie durne tematy zakladasz

Gość gość
wspolczuc ci mozna glupoty jedynie i zamiast fochy stroic to se przemysl,bo ci tu dobrze pisza,tylko ty to odbierasz za atak.Pomysl,jak twoje kiedys dzieci zwala ci sie na kark z dzieciorami,bez pracy,peryspektyw,moze wtedy zrozumiesz:P

Gość gość
matko, nie sądziłam że po świecie chodzą tak durne osoby? czy ty jesteś niepełnosprawna umysłowo dziewczyno? jakie współczucie? o antykoncepcji słyszałaś? a gdzie wdzięczność za dach nad głową?jakby mi synowa bachory na mój koszt trzepała to bardzo szybko przestałaby u mnier mieszkać. Lafirynda bez ambicji