Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po porodzie pozwoliłyście teściom odwiedzić Was w szpitalu? Ja nie chce!

Polecane posty

Gość gość
Jak załatwiłas sprawe z tesciową? chociaż jedna co ma odwage i nie siedzi jak mysza pod miotłą i biadoli!

Gość gość
8:29, na strzał w ryja to zasłużyła durna teściowa.Jak można tak traktowac dorosłą osobę?Ona na obchodzie wiedziała lepiej od lekarza czy synowa ma pokazać krocze czy nie:O no to już jest przegięcie.Oglądanie piersi?Co to ma w ogóle być?Kobieta po porodzie nie ma prawa już mieć godności?No i co jej to dało,że obejrzała te piersi synowej,co??Może zboczona?Mogła jej jeszcze w doopę zajrzeć czy wyszły jej hemoroidy i koniecznie kazać aby się wypięła lekarzowi na obchodzie aby je obejrzał.Gdyby moja teściowa miała takie zapędy to byłby armagedon.Ja jej w gacie nie zaglądam.Wszystko w temacie.

Gość gość
Autorka już pewno z teściowa siedzi :D

Gość gość
ha ha ha,i pewnie świeżą kasę liczy:):):) kasa nigdy nie jest obca nawet od wroga.

Gość gość
gość dziś i wierzysz w te brednie:) ani tesciowa sie tak nie zachowywała ani synowa.Ulżyła sobie bidulka choć na kafie,widać że nie lubi mamusi męża.

Gość gość
Tak czy siak, wszystko było by dobrze gdyby teściowe pytały, a nie decydowały. czy trudno jest zapytać ? nie ze względów dumy, ale zwykłej komunikacji. teściowe zachowują się jak królowe, którym wszystko się należy.jestem pewna, że jeśli ktoś posiada odrobinę taktu i nie bierze wszystko do siebie, to relacja między synową i teściową, była by rewelacyjna

Gość gość
ja jeszcze przed slubem powiedzialam moim rodzicom i rodzicom mojego meza zenie chce nikogo widziec jak bede rodzic. w szpitalu ma byc tylko moj mazdzieko o ja. nikt wiecej to tesciowa fochem rzucila. na szczesciemoj mazvjest za mnabi chce zeby mi bylo wygodnie

Gość gość
kiedy zapchali mi lodówkę i zamrażarkę mięsem, jedzeniem w słoikach i wszystkim co się dało, postanowiłam, że kiedy się wyprowadzimy, wszystko im oddamy. X jestem w 8 mcu ciazy i sama od 6 mca zapełniam zamrazarkę, bo wiem, że nie bede miała siły gotowac po porodzie. ozłociłabym kogokolwiek, kto zrobiłby mi takie zapasy. Oprócz teściowej, bo ona mimo 40-letniego stażu przy garach nie ma pojęcia o gotowaniu.