Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny uważać na ciapatych !

Polecane posty

Gość gość
I co wy na to kobiety...?

Gość gość
to straszne :(

Gość gość
Babuny zdradzają białą rasę panów a potem płaczą. Nie leć jedna z drugą na kilka ojro ciapatego czy czarnucha a nie będziesz miała problemów.

Gość gość
Mam kolezanke, przedszkolanke. Poruszyla kiedys temat kolorowych dzieci, ktore zapisywane sa przez samotne mamusie, ktore zabawily sie, ale juz przyprowadzane i odbierane sa przez dziadkow. Roznice w poziomie umiejetnosci skupienia uwagi, uczenia sie, wspolpracy z innymi dziecmi sa wedlug niej olbrzymie. W jej ocenie nie wyobraza sobie startu tych dzieci w edukacji na normalnym poziomie.

Gość gość
"Jesteś dziwką. Polską k.. Zerem. Śmieciem. Ja jestem kimś, a ty nikim" Ale o co chodzi. Ma facet absolutna racje. Nie wierzycie? Popytajcie w klubach w UK, Niemczech czy Francji tubylcow przy browarze udajac na przyklad Czecha. Kiedys to byl taki moj sport-wiem dziwne, ale mialem tak. Polka nie zostanie moja zona, niestety, ale po kilkunastu takich sesjach po prostu brzydze sie Polkami.

Gość gość
Najpierw się dzifffka puści z kolorowym a potem własnego kolorowego dziecka się wstydzi miernota. Kochaś taką oleje i wraca na stare śmiecie z piętnem materaca i wora na spermę. Nawet za grosz mi nie jest żal tego marginesu Polek,które są w takich związkach. Moim ideałem jest blondwłosy i niebieskooczy aryjczyk o szerokich barach i wąskich biodrach. Taki chłop na schwał. Jak zadawają się z kolorowymi pokurczami to niech cierpią.

Gość gość
"Jesteś dziwką. Polską kur**. Zerem. Śmieciem. Ja jestem kimś, a ty nikim" - opowiada Daria w "Super Expressie". co Wy na to....?

Gość Guy_Gilbert
wal sie niektorym trza srubke przykrecic to z pewnoscia bo musza wiedziec ze pakowanie widelca do kontaktu konczy sie czasami zle ale z drugej strony - czy innym narodom tez nie trza wyjasniac oczywistych oczywistosci?

Gość gość
Przecież to prawda :classic_cool: Właśnie takie Polki robią nam opinie zagranicą. Wystarczy, że jakiś ciapaty albo murzynek powie "Hello albo Hey to Polki już rozkładają nogi. A potem się dziwić, że zagranicą porządne Polki które potem mają opinię tanich k***** dzifek.

Gość gość
Kontakty seksualne z wszelką kolorową dziczą to zhańbienie białej rasy panów.Tacy osobnicy niezależnie od płci powinni być na marginesie społeczeństwa.

Gość gość
No nie białe a kolorowe, laski czy faceci, to syf.