Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on do mnie nie napisze?

Polecane posty

Gość gość
nie przejmuj sie

Gość gość
bo zdjecia nie widzial, chop jest aktywny jak sie napali, jak sie nie napali to tak wlasnie bedzie, bedzie z łaski odpisywal/oddzwanial, ale inicjatywy sam nie przejmie, bo jestes jedna z wielu anonimowych...ale wybor nalezy oczywiscie do Ciebie ;)

Gość gość
napisał do mnie niedawno :)

Gość gość
bo ma żonę

Gość gość
Stuprocentowo nie :)

Gość gość
No i wywiązała się długa rozmowa nt tego, jak go właściwie znalazłam, że on nie lubi poznawać ludzi na necie i on mu służy raczej do komunikacji z tymi, których poznał w realu, niekomfortowo się czuje gadając z osobą, której nie widział na żywca etc, a potem poszedł sobie z gg. A, i powiedział, że gdyby nie to, że mamy tą jedną rzecz wspólną, to po prostu by mnie olał, bo piszą do niego różne osoby i raczej nie ma ochoty gadać

Gość gość
uu ale zareagowal.. licz sie z tym, ze to koniec

Gość gość
Szkoda.

Gość gość
A może on po prostu nie szuka przyjaciółki/dziewczyny, a jak facet nikogo nie szuka, to nie jest zaangażowany. Facet działa jak ma CEL. Tak słyszałam od niektórych facetów. Jakby szukał np. dziewczyny to by pisał, bo byłby np. ciekawy jak wyglądasz. A może ma już jakąś dziewczynę na oku i to dla niej tak często jest na gg, pisze z nią. Tym bardziej, że jak się poznaliście to rzadziej się pojawiał na dostępnym. v Inna opcja - jest tak zapalonym informatykiem, że raczej nie potrzebuje koleżanek, dziewczyny. Takich też znam. Traktują wszystkie dziewczyny jak normalne koleżanki i piszą gdy jest potrzeba/interes lub wcale, po prostu nie mają potrzeby rozwijać znajomości.

Gość gość
nie pisz do niego pierwsza jak będziesz zaczepiać go i tak nic z tego nie będzie a skoro już na początku znajomości tak się zachowuje że ci nie odpisuje to ty chcesz z nim kontynuować znajomość? a co to on jest jakiś hrabia? tobie też może się coś w nim nie podobać, mi by właśnie nie podobało się to nie odpisywanie i dałabym sobie z takim gościem spokój

Gość gość
Ale o czym ty mówisz? przecież on zawsze mi odpisywał... a napisałam do niego 2 razy. I już sam wczoraj do mnie napisał ale wywiązała się potem dyskusja o której pisałam w

Gość gość
I tak, na to wychodzi, że on w ogóle nie prowadzi internetowych znajomości, jak wczoraj pisałam. Sam stwierdził, że gdyby nie ta jedna wspólna rzecz, olałby mnie.

Gość gość
Olej gnoja,nie narzucaj sie,to taki fju bzdżiu,nie wart zachodu

Gość gość
No na pewno nie będę do niego pisać, jeszcze po takich słowach

Gość gość
ale po co wyzywacie tego faceta?? jest uczciwy chociaz

Gość gość
tego kwiatu jest pół świata

Gość gość
jak chcesz to pisz

Gość gość
do mnie nie pisze .ja tez nie napisze juz.

Gość gość
Kiedy przychodzi noc i zamykam oczy ,widzę Ciebie . Stoisz daleko ,daleko jesteśmy od siebie. Przecież to sen w którym mogę objąć Cię choć na chwilę by rano wstać i z uśmiechem witać dzień. Dobranoc.

Gość gość
Dobranoc :)