Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupitkaa

Szkodliwy Antyperspirant?

Polecane posty

Gość głupitkaa

Witam. Ostatnio się lekko martwię. Otóż przez ostatni tydzień używałam Antyperspirantu w kulce (delikatny, z dove chyba) w okolicach pachwin (i tak trochę dalej, w stronę warg) i wewnętrznych stronach ud. Nie śmiejcie się z tego powodu, wiem, że głupio zrobiłam i nie powinnam. Nie będę tłumaczyła, czemu to zrobiłam. Czytałam, że nie powinno się stosować takich rzeczy w okolicach intymnych.( szczerze, to o tym wiedziałam jak robiłam, ale nie myślałam racjonalnie, no i pochwy nie dotykałam tym cholerstwem. Myślicie, że coś przez tak krótki okres czasu stosowania Antyperspirantu w kulce w tych miejscach mogło mi się stać? Nie czuję się, nwm źle, nic mnie nie boli, ani nic. Tylko po prostu się trochę przejmuję. Co mam zrobić? Mam powód do przejmowania? Wam też kiedykolwiek taki głupi pomysł przyszedł do głowy? Proszę się nie śmiać ;P i nie wyzywać

Gość gość
i tak i tak bedziesz smierdziala capem.umyj sie i kup inny w aptece

Gość gość
szkodliwy na twoj mozg

Gość głupitkaa
Czujesz satysfakcję z wyrażenia swojej jakże prostackiej opinii? Co możesz o mnie wiedzieć? Tak się składa, że o higienę dbam. Kąpię się codziennie, podmywam 2 razy dziennie (oczywiście specjalnym płynem)+ płuczę się wodą po powrocie do domu, W szkole zmieniam wkładki co 2/3 h, po ćwiczeniach, lub w gorące dni używam, gdy czuję potrzebę chusteczek do higieny intymnej. Po prostu człowiek poci się i w tych miejscach- jeden mocniej, drugi słabiej (proszę mi nie wmawiać, że nie- bo i tam mamy gruczoły potowe). Wypraszam sobie więc takich opinii. Prosiłam o sensowne komentarze.

Gość głupitkaa
Co o tym sądzicie?

Jeśli zastosowałaś raz czy kilka to poczekaj, powinno nic Ci nie być. ;). Gdyby wyskoczyły Ci jakieś zaczerwienienia, chrostki, czyli reakcja alergiczna wtedy bym się martwiła na Twoim miejscu. No i oczywiście następnym razem radzę trochę uważać. :P

Gość gość
nic Ci nie bedzie