Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malywloczykij

popuroda kontra uroda dla koneserów

Polecane posty

Gość malywloczykij
I Marilyn Monroe :-) jedyna kobieta której przebaczam tyle makijażu bo ona bez makijażu ginela w tłumie a z makijażem powalała. Mogę oglądać zdjęcia z nią godzinami ;-)

Gość erestor
Mi się podoba większość aktorek "z dawnych lat" ale niekoniecznie z uwagi na typ urody, a na styl bycia, ubierania, fryzury.

Gość gość
a mnie się nie podobała, figurę w najszczuplejszym momencie miała powalającą, ale twarz taka sobie - nawet po operacjach. Już wolałam jej Europejski odpowiednik.

Gość gość
ja gustuję bardziej w stylistyce lat 70-80, androgeniczny wygląd, skóry, ubrania które nigdy nie powinny zobaczyć światła dziennego...

Gość malywloczykij
Ja rozrozniam jeszcze "przedwojenny" typ urody i to jest ciekawe widzieć takie dziewczyny współcześnie Faktycznie chyba problem w tym ze popkultura narzuca jakieś ikony urody modne przez dwa lata albo trendy w medycynie estetycznej a stado podąża by wyglądać jak najpodobniej, zamiast szukać w sobie czegoś niepowtarzalnego i to wydobyć. Moda nie powinna zmieniać rysów czy kolorystyki twarzy

Gość error dream
erestror nekrofil ;)

Gość error dream
Z Audrey to jest dziwna rzecz. Kiedyś nawet na nią nie spojrzałem. Miałem ją za okropieństwo, wielbiłem MM :D co dalej, poniekąd czynię. Trafiłem tu kiedyś, na Śniadanie... i spodobała mi się, ale z jednym poważnym zastrzeżeniem! To, że ona nie ma biustu, to szczegół, jak dla mnie. Ale ona się garbiła! Coś nie tak, było z jej plecami, ramionami. Nie była sexy? Albo następuje u mnie proces odwrotny, jak u Erestora, czyli idzie to w kierunku bezczelnej, gówniary, zgrywającej się na niewiniątko :D albo to tylko siła jej roli, aktorstwa? To jednak bardzo udany i niegłupi film, który być może pokazuje głupotę i kobiety i mężczyzny? Może nie głupotę, ale... I bardzo mnie wkurfiła, gdy tego kota wyrzuciła na deszcz! Ode mnie dostałaby w ten chudy tyłek!

Gość gość
ciekawe co teraz myślą te wszystkie osoby które robiły małe noski na Jacksona...

Gość malywloczykij
A wg mnie przy takiej urodzie i usmiechu jak Audrey trudno w ogóle ocenić czy jest dobra aktorka bo wystarczy ze wejdzie w kadr i juz się jest oczarowanym... Ale urodą! ;-)

Jeszcze się przyznam, że mi też podoba się androgyniczny typ urody, to dopiero będzie...

MM ma ładny uśmiech (jak one wszystkie w tych czasach, chyba specjalnie uczyły się uśmiechać), ale coś mnie w niej denerwuje.

Gość gość
No mnie ona jakoś nie czaruje. Ostatnio próbowałam obejrzeć "śniadanie" - dalej zgrzytam zębami. Nie wiem co ludzie widzą w tym filmie. Erestor - to Tobie też dam ciasteczko.

Gość malywloczykij
A wasze zdanie o Monice Bellucci?

Gość gość
ładna, tylko nóżki krótkie

Gość error dream
Przypominam, że ja miałem najpierw dostać CIASTECZKO i jednocześnie uświadamiam CI, że to TY masz być TYM ciasteczkiem :classic_cool: x Śniadanie... jakoś mnie ujęło. Sam nie wiem czemu, bo przez całe lata, patrzeć na to nie mogłem :D Mam pewne podejrzenie, ale już sobie podaruję wyznania :D x Olivia Wilde - bardzo interesująca. Michelle Williams - nie zwróciłbym uwagi, zupełnie dla mnie przeciętna Debbie Harry - coś mi się w niej podoba, jakoś mnie przyciąga x Ali MacGraw? Co sądzicie? Mnie się zawsze podobała, ale z jakimś, takim zastrzeżeniem, nie wiem właściwie jakim? Ale lubię na nią patrzeć. Te jej włosy... x Erestor ile ty masz lat? Ja 40.

Gość gość
a mnie właśnie nie bardzo. Jest ładna, tego jej nie odmówię, ale dla mnie właśnie nie ma tego "czegoś". Za to bardzo podoba mi się Catherine Zeta-Jones.

Gość malywloczykij
Bellucci Coś ma i czegoś nie ma ;-) Jak dla mnie za duzo piękna a za malo osoby Zdjęcia są piękne ale jako aktorka... Gdyby nie uroda nie byłaby aktorką ;-)

Gość gość
Mnie się zawsze styl Debbie Harry podobał, bardzo długo na niej się wzorowałam. No i śliczna kobieta, ale w taki specyficzny sposób. Na większości zdjęć wygląda jakby mówiła "to, że jestem ładna nie znaczy, że jestem miła".

Gość malywloczykij
Debbie ma czoło niskie ;-) A co panowie myślą o Geenie Davis?

Gość gość
Nigdy nie pomyślałam, że ma niskie czoło.

Gość error dream
malywloczykij dziś Bellucci Coś ma i czegoś nie ma oczko.gif Jak dla mnie za duzo piękna a za malo osoby x Do nóg się kłaniam Pięknej Pani :) za te najtrafniejsze pod słońcem słowa! To mi właśnie w niej przeszkadza. Nawet jako d****** nie jest dla mnie dość koorewska :D x Znacie Florindę Bolkan? Zwróciłem na nią uwagę, pacholęciem będąc, gdy TVP emitowała Ośmiornicę, zresztą świetny serial. Ona, nie ma zbyt boskiego ciała, jest szczupła (piszę jest, wiadomo mam na myśli minione lata świetności) wręcz chuda, bardzo mały biust, może za szerokie ramiona, ale gdy mnie intryguje twarz, ciało jest szczupłe, to inne niedoskonałości, jakoś mnie nie rażą. http://ilarge.listal.com/image/7288885/968full-florinda-bolkan.jpg

Gość gość
coś mi się nie podoba w łukach brwiowych - bardzo nisko są osadzone. Poza tym przypomina mi koleżankę ze szkoły :D

Gość malywloczykij
Nie znalam Florindy ale zdjęcie ładne ;-) Mi jeszcze do głowy przyszła Emmanuelle Seigner , lubię taka urodę

Gość error dream
malywloczykij dziś Debbie ma czoło niskie x Ha! To jest to, co mi jakoś nie pasowało, w sensie, że przyciąga, ale coś mi nie gra. Ja bardzo lubię wysokie czoła u kobiet :D Może ktoś na to nie zwraca uwagi, ale łapię się na tym, że to jest jakoś tam, dla mnie estetycznie ważne. Uważne z Ciebie Ciasteczko ;) x Ale kto ma te łuki nisko? Geena o ile się nie mylę? Mnie się kiedyś podobała a potem mi przeszło. x http://ridesofstars.com/wp-content/uploads/2014/05/Juliette-Lewis.jpg Bardzo mi się ona zawsze podobała, chociaż gdy się jej przyjrzałem, to oczywiście zauważyłem, że to taka sobie dziewczyna, ale mnie ta uroda kręci. x Chyba trzeba iść spać :D

Gość malywloczykij
Dziękuje koneserom i koneserkom damskiej urody za miłą pogawedkę Dobranoc :-)

Gość gość
Dobranoc ;)