Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malywloczykij

popuroda kontra uroda dla koneserów

Polecane posty

Gość error dream
Takie są niezłe :) Widuję czasem kobiety, które wyglądają świetnie w takich włosach. Mogę tylko powiedzieć o sobie, że gdyby moja kobieta, chciała nosić takie stale, zawsze, to byłby konflikt :D Jako odmiana, jakiś czas, chętnie, jako stan stały, to nie!

Gość gość
rzadko mam jedną fryzurę dłużej niż pół roku. Kiedyś zapuściłam za ramiona i podobno wyglądałam bardzo atrakcyjnie, ale ktoś zostawił mnie w pokoju sam na sam z maszynką do golenia.

Gość error dream
ale ktoś zostawił mnie w pokoju sam na sam z maszynką do golenia x Jesteś groźna sama dla siebie :classic_cool:

Gość gość
też ją lubię...ale w fryzurze na różowego jeża też fajnie wyglądała.

Gość gość
Error - ale jak z***biście wyglądałam! Tylko układać to co mi zostało codziennie to był koszmar...a potem jeszcze musiało odrosnąć. Przy okazji - co myślicie o nowej gwiazdce o imieniu Ariana Grande? Czy tylko mnie się wydaje ładna w taki bardzo dziecięcy sposób?

Gość gość
Myślę, że ona nie udaje, po prostu ten typ urody. Ostatnio widziałam parę teledysków w których próbowała grać seksowną i wyzwoloną...wyglądała jak 12 w stringach starszej siostry

Gość gość
Dorzucam Katey Sagal.

Gość malywloczykij
Ta Ariana jest ładna w swoim typie urody - slodziutkiego dziewczątka, więcej dziewczynki niż kobiety. Taki latynoski typ jest teraz na topie. Ale stawiam na Penelope Cruz i Salme Hayek. Myślę ze tez należy sie wspomnienie Sharon Stone ;-)

Gość gość
No tak, jak mogliśmy o niej zapomnieć.

Gość gość
Moim zdaniem ta pani akurat jest klasycznie piękna. :)

Gość gość
to ja wam zarzucę - Kat Von D :)

Klasycznie ale pamiętajmy ze klasyka z tamtych lat nie ma nic wspólnego z aktualną popurodą

Gość gość
aż mi szkoda, że nie urodziłam się w tamtych czasach - zebrałabym więcej punktów za urodę :P

Gość gość
to był tylko żart :)

Gość gość
no dobrze, a co o tej Kat sądzicie?

Ja jestem na nie Nie ma ladnych rysów, długa szczęka i do tego styl który absolutnie mnie nie jara ;-) nie ma szlachetności i delikatności Ni to Cher, ni to Amy Winehouse

Gość error dream
Ta Russel, mi nie bardzo leży. Natomiast ta Kat bardzo mi się podoba. Jak dla mnie ma trochę za dużo tatuaży, ale bardzo podoba mi się jej makijaż i w ogóle twarz.

Gość gość
mnie się chyba przejadły rysy w stylu Cher, swoją drogą - nigdy mi się nie podobała.

Gość error dream
:D czy ja wiem, czy aż tak bardzo? :D Przyglądnąłem się bardziej uważnie i najbardziej podoba mi się makijaż. To trochę mało :D

Gość gość
Mnie się podoba razem z tatuażami - chociaż osobiście nie zrobiłabym sobie tylu portretów, dziwnie bym się czuła :P

Gość error dream
Jakby to powiedzieć... Jakoś wolę widok skóry i to jasnej, białej skóry. To co ona ma, to jest już jakby nowa skóra. Jak dla mnie za dużo tego. Trochę ją pooglądałem i nie wiem... Raz mi się podoba, raz nie. Ale jest to problem marginalny, bo raczej nie będzie okazji do umawiania się :D

Koneserzy urody a nie makijażu i innych malowideł - przypominam :-P