Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłka64

Gdzie jest nasz wątek dla Zawziętych 48 latek ?????

Polecane posty

ciao, rozumiem, ze sie przenosimy czyli wynosimy? prosze o potwierdzenie gdzie mam sie stawic? i o szczegolowe wskazowki--grazie

Kalaharii - dobrze, ze się odnalazłaś. O chrapanie się nie martw. Mój M twierdzi, ze ja tez mam takie grzeszki na sumieniu (ale mu nie wierzę :) ). A teraz zadanie dla Ciebie - szukaj maila od Karo.

Bb - mam nadzieję, że znalazłaś się na fb? Bo nie wiem, czy dziewczyny mają Twojego maila?

Kryniu, dziekuję. Nie znam się na tego typu forach, ale dostosuje się do wszystkich. Bylebyśmy się w końcu na coś zdecydowały :D

Gość mamasttiram1970plerj
Piszmy na dział redakcji kafeterii 03 listopada-79,5kg...........10 listopada-78,0 kg............17 listopada-77,4 kg...........24 listopada-77,3 kg..........20 grudnia 76,0 kg.........18 stycznia-77,8 kg Jasne http://m3m.in/tu/dnqf

Wyslalam mejla raz jeszcze Milko-dostalam tez odpowiedz od wiekszosci dziewczyn. Czekam jeszcze na dwie osoby-jesli tez sie zgodza -to wysle wam kolejnego mejla z pytaniem w ktorym dziale chcemy miec nasz nowy watek i jak go nazwiemy. Nie piszmy jednak szczegolow tutaj tylko mejlem prosze...:)

Gość benlitechday1975qqgiu
Powtarzam, gdzie????? 03 listopada-79,5kg...........10 listopada-78,0 kg............17 listopada-77,4 kg...........24 listopada-77,3 kg..........20 grudnia 76,0 kg.........18 stycznia-77,8 kg Jasne http://nsu.pe/g

A jednak!, z tak wspaniałego towarzystwa robi się, bardzo zamknięta grupa. Jeżeli właśnie tego chcecie to ok. ale SZKODA. Dla mnie byłyście źródłem informacji, inspiracji i czasami motywacji. Pa.

Witam tutaj narazie jeszcze!:) Dziewczyny pisze tutaj, bo chociaz juz kilka z was jest na Kafeterii w kwestiach wypowiedzi persona non grata-to czytac to chyba wszystkie mozecie. :P Czekam jeszcze na odpowiedz Kani i wtedy zaloze watek i podam wam mejlem lub na priv do niego linka. Napiszcie mi tez mejlem w jakiej rubryce chcemy go miec i pod jaka nazwa ;) Dobrego dnia! Ps- Moriko- czytanie dobra rzecz. Byloby jednak z pozytkiem i dla ciebie i dla nas gdybys nie tylko czytala ale i pisala...wtedy informacja gdzie sie przenosimy dotarla by i do ciebie.:) A w kwestii zamkniecia grupy...no coz-nie chcemy sie zamykac przed nikim, kto jak my ceni sobie kulture i przyjazn. Chcemy natomiast zamknac sie przed chamstwem i wszechobecna reklama. Pozdrawiam cieplutko- Karo

Gość bb54
Witam. Troche mam sentyment do naszego starego forum, ale faktycznie jak blokuje niektóre z nas to nie ma senstu tu pisać. Krynia tak, skontaktowałam się z Karo. Kalaharii witaj o dolaczaj do nas. Pozdrawiam tych co nam popsuli forum.

Gość ziehanforis1981havym
witam ja ponownie zadałam dzisiaj pytanie dlaczego zlikwidowano nam nasz topik? ja cały czas mam nadzieję, że to jakiś mechaniczny błąd i dlatego nasz temat zniknął, nie chce mi się wierzyć dlaczego świadomie ktoś chciałby nas usunąć... było u nas bardzo kulturalnie i przyjaźnie, czy to kogoś drażniło???? Niedawny niechlubny rekord - prawie 86kg!!!!*** 3.11-84,4kg***24.11-85,3kg***7.01.15-85,1kg Jasne http://z-url.us/j

Gość gość
Karo, to była bardzo niemiła odpowiedź. Aż trudno uwierzyć, że cenisz sobie kulturę i przyjaźń. SZKODA.

ciao, wiecie, ze zlikwidowali tez i inny dlugoletni topik na ktorym kiedys pisalam... czyli wyglada to na zamierzona czystke. czekam na wasza decyzje, co? gdzie? i kiedy? stawiam caffè i biegne do "zajec" social....

wiele wątków jest likwidowanych, tylko nie wiadomo dlaczego.

Kalahari- wyslalam ci mejla z linkiem- Zobacz prosze na swoja poczte-jak nie dostalas to sie melduj! :) Calusy- czekamy-Karo