Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która znana kobieta wg was jest ideałem urody jesli chodzi o twarz tylko

Polecane posty

Gość gość

potraficie taka sobie przypomniec>??? dla mnie charlize theron i angelina jolie

Gość gość
angelina na zyle na czole i jest zbyt sztuczna (z operowana rowniez z twarzy) wole Jessice Albe, przynajmniej jedyna naturalna w Hollywood

Gość gość
monica belluci

Gość gość
angelina bardziej niż piekna jest wykreowana

Gość gość
i powoli zaczyna sie kruszyc jak Jackson

Gość prawictwo pospolite 134
jolie na pewno nie jest ideałem piekna dla mnie przecietna , nieciekawa panna theron bardzo ładna , ale czy ideał piękna ?. Tutaj mam wątpliwości .. Mnóstwo kobiet dorównuje urodą charlize theron .. Wiec raczej ideałów nie ma .. Mam wymienić ? Natalia Oreiro , Alizee, Amilia Clarke dają radę

Natalia Oreiro , Alizee, Emilia Clarke , Karima Adebibe dają radę .. https://www.youtube.com/watch?v=KyM7sw4lVSk zatem ideału nie ma .. Wszystkie z wymienionych przeze mnie są piękne .. Z pewnością Jolie nie zachwyca , to przeciętna kobieta

Gość gość
prawictwo, plis, wez juz nie wyglaszaj swoich opinii

Gość gość
Jesica Alba, Selena Gomez, Eva Longoria, Kim Kardashian, Ashwarye Rai, Paulina Krupinska, Marta Zmuda Trzebiatowska, Anna Wedzikowska, Klaudia Helejcio,

Gość gość
Tylko Angelina jest the best.

Gość gość
Anka Grodzka

Gość gość
Magdalena Ogórek, Christina Aguilera, Margaret, Selena Gomez, Jennifer Brennan ;)

Gość gość
charlize theron jest identyczna jak magdalena mielcarz wiele jest takich kobiet w polsce jak magda i charlize..

Gość gość
charlize theron jest identyczna jak magdalena mielcarz x Chyba tylko blond włosy je łączą, żadnego innego podobieństwa.

Gość gość
ja jestem.

Gość gość
dla mnie charlize theron i angelina jolie x To są dwa zupełnie odmienne typy urody, więc jak widać nie istnieje ideał piękna, bo gdyby istniał to tylko jedna z nich by ci się podobała.

Jesli chodzi o POlki to mogę wymienic Marta Zmuda trzebiatowska i Paulina Krupinska , można byłoby dorzucić Pauline sykut , ale nie jestem pewien .. Niby ładna , ale mam pewne wątpliwości co do niej.

Gość gość
prawictwo, jak cale dnie spędzasz w necie ogladajac wystylizowane fotki, to co sie dziwic ze tak reagujesz na naturalną kobiete sorry, ale kazdy debil wie, ze kobieta z makijazem jest po prostu atrakcyjniejsza, a bez wygladaja jak keira, a czesto gorzej

Kwestia gustu, prawictwo, mi się Keira podoba nawet na tym zdjeciu. Tobie nie musi. Jesteś bardzo krytyczny w stosunku do cudzej urody, ciekawe, jak sam wyglądasz.

Gość gość
Grace Kelly

to prawda jestem krytyczny ..Keira to nie moja bajka naewt bym nie zwrócił uwagi na nią gdybym mijał na ulicy ale theron , Natalie Portman czy Oreiro uważam za interesujące kobiety , podobają mi się

Jeżeli to dla mnie wyszukujesz te fotki Keiry, to dziękuję, ale wiem, jak ona wygląda.

Gość gość
piekna tylko z twarzy (reszta to zmutowany zad i krotkie grube nozki) jest Kim Kardashian, piekna wg.mnie jest Nicole Sherzinger czy jakos tak sie pisze, no ale cialo tez piekne podoba mi sie Jenifer Lopez, z polskich Weronika Ksiazkiewicz, Magda Mielcarz, Kazadi (tylko twarz), jestem kobieta