Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kannilla

sex z dużo starszym facetem

Polecane posty

Gość kannilla

od pewnego czasu adoruje mnie pewien facet. Jest dużo starszy . Czy warto z nim zaryzykować . Co może mi taki facet zaoferowaś w sexie

Gość gość
Ile masz lat i o ile on jest od Ciebie starszy

Gość gość
ja mam 22 a On 56

Gość gość
Mam męża 20 lat starszego i jest bosko, namiętnie i ostro, z***biście.

Gość gość
glupi podszyw... ja mam 21, on 25 ,a czemu pytasz?

Gość kannil
gość dziś ja mam 22 a On 56 poszło bez podpisu

Gość bez  obrazy
z takim staruszkiem kobieto tak Cię przypiliło?

Gość gość
to nie tak że mnie przypiliło raczej on się bardzo stara żeby mnie uwieść

Gość gość
tak na powaznie starszy a starszy to czasem calkiem inne przypadki:) bo no niejeden 50 latek wyglada oblesnie a inny to chodzacy sex:P ja np od kilku lat mam niespelniona fantazje (bo mam meza 37 letniego w sumie) o przyjacielu roziny, to facet w wieku 64 lat ale uwierzcie mi, niejedna malolata by go chciala miec, jest tak z***biscie przystojny, do tego swietnie ubrany, to ze jest bardzo bogaty to tez na plus hehe, ale jednak to chyba tez wplywa na to,ze stac go fajne ciuchy, wakacje, i to tez pociaga, ale wierny zonie raczej:):)

Szczerze to zalezy od tego czy bierzesz to na poważnie. Jeśli to tylko na chwilę to jak już chcesz. Ale jeśli na dłużej to ja bym sie na to nie pisała. Kobieto jak ty będziesz mieć 42 lata to on będzie mieć 76 lat. Nie czarujmy się - ty będziesz w kwiecie wieku a on już bedzie mieć prawie 80 lat, gdzie będziesz go musiała prowadzac po lekarzach i może nie długo sie nim opiekować bo nawet prawdopodobnie dorosłych dzieci nie bedziecie mieć.

Gość bez  obrazy
to niech się stara, co on sobie w ogóle wyobraża? facet w tym wieku startujący do dziewczyny w twiom wieku jest po prostu żałosny chyba że jest na liście najbogatszych polaków (nie chodzi wcale że masz lecieć na jego kase) albo jest sławny jak Wajda czy Gajos.

Gość kannil
to nie chodzi raczej o stały związek raczej o przygodę

Gość gość
naprawde nie stać Cię na lepsze przygody? szanuj się dziewczyno i nie chodzi mi tu wcale o odmawianie sobie dobrego seksu ale nie z byle kim

Gość gość
Miałam kilku chłopaków i mało kiedy szczytowanie podczas seksu.Oni się zaspokoili ja nie.Gdy poznałam starszego około 30 lat i doszło do seksu miałam dwa orgazmy.Teraz czesto z nim sypiam i raz calą noc mnie kochał było wspaniale.

Gość kannila
Stać bo mam chłopaka ale tu chodzi o krótkotrwała przygodę raczej

Gość bez  obrazy
gość 17:54 spadaj z tą autoreklamą staruszku jestem 4 lata starsza ale taka przygoda to dla mnie doznanie mniej więcej tak atrakcyjne jak usiąśc golą dupą w pokrzywy ale cóż sa rózne zboczenia...

Gość gość
Mam 30 lat, mąż 50 a synek nasz 2 latka. Patrzę na niego z podziwem i sądzę,że jako 70 latek swobodnie będzie w stanie mnie zadowolić seksualnie.

Gość gość
możesz spróbować albo będzie z***biście albo w najgorszym wypadku loda mu zrobisz jak będzie miekki

Gość kannila
Tak naprawdę to mam wielką ochotę spróbować.

Gość gość
gość 17:54 spadaj z tą autoreklamą staruszku xxxx Przeciez ten z 17:54 to ten zjeb mitoman, co opisuje jakieś z doopy wzięte historie w każdym wątku, nie trzeba tego brać na poważnie

Gość gość
Miałam było z***biście.

Gość bez  obrazy
jeden lubi czekolade a drugi jak mu paznokcie wyrywają, nie zastanawiaj się dłużej tylko mu wreszcie daj widzę że to w sam raz Twój format

Gość kannila
nie szukam tu moralniaków tylko opinii

Gość bez  obrazy
ja mam w sobie akurat tyle moralności co Ty klasy

Gość gość
po co piszesz jak nie masz nic do powiedzenia w ty temacie

Gość gość
a ''w ty'' jełopie co masz do powiedzenia? szkoda mi tylko dziewczyny bo widze że ma wielką ochote puścić się z kimś i wcale tego nie ganie ale zal mi biedaczki, że misi z jakimś starym dziadkiem, zastanawiam się czy jest taka brzydka że leci na taki ''rabisz''

Gość gość
Jesteś desperatką. Starzy ludzie cuchną na odległość.

Gość gość
słuchaj ja mam 3o i za sobą seks z 50 latkiem jesli marzysz o orgazmie to zapomnij ja też tak myślałam, ze to miała byc tylko przygoda i była... zerwałam znajomosc jak zaczęłam się angażowac uczuciowo, on pzrez 2 lata uwodził mnie kazdego jednego dnia, więc zaczęłam się angazować niestety seks nie był wow było bardzo miło, delikatnie, minetka, pieszczoty, ale... ja nic nie czułam, po prostu nic nei czułam pamiętaj że kobieta do orgazmu potrzebuje więcej [przynajmniej ja tak mam], potzrebuje coś czuć do faceta i on musi ją bardzo pociągać, ona musis się czuć bezpiecznie i inne takie bzdety, musi się otworzyć a to bardzo ciezko zrobić z pierwszym lepszym facetem, który się stara... a poza tym nei znacie swoich ciał, tzreba czasu i praktyki aby je poznac i wiedzieć co sprawia taką przyjemnosć aż do orgazmu zwłaszcza dziewczynie, bo facet to wiadomo zawsze skończy wiec jako przygoda tak, ale nie licz na fajerwerki i trzymaj emocje na dystans

Gość gość
i nie dopisałam jeszcze..mi wystarczyło 2 razy i juz wiedziałam, zę to bez sensu, wszystko, łącznie ze znajomością