Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailena

Jest ktoś kto chciałby pomóc rodzinie?

Polecane posty

Gość kailena

Jeśli jest taka osoba która chciałaby pomóc mi w wyprawce dla noworodka, mi i 2 letniemu dziecku Proszę o kontakt e-mail.com kaileena0@gmail.com Nie chce pieniedzy... Nie jestem oszustką

Gość gość
poco nogi rozkładasz jak Cie na wyprawke nie stać?

Gość gość
mozesz zglosic sie do rejonwego MOPS oni dadza ci caly worek dla dziecka z wyprawka wiem bo sama kiedys korzystalam jak wam ciezko

Gość gość
no własnie po co robisz dziecko jak cie nie stać?

Gość gość
a wy po co sie urodziliście? Żałośni...

Gość gość
Was stać na utrzymanie dziecka a nie możecie zajść.zazdrosne zadufane wszystkowiedzące jędzy.

Gość gość
Z jakiego jesteś województwa?

Gość gość
ja zaszłam dopiero jak mnie było stać. Rodzicielstwo to odpowiedzialnośc a nie "jakos to bedzie" i żebranie na kfeterii

Gość gość
Trzeba mieć odwagę, żeby prosić o pomoc. Jak nie chcecie pomóc to poczytajcie sobie inne tematy.

Gość kailena
z śląska. Nasza sytuacja nie była taka od zawsze. Gdyby była jak wcześniej to ja bym mogła pomagać, ale na pewno nikogo bym nie gardziła tak jak Wy to robicie... Nigdy nie wiecie jak się może życie potoczyć...

Gość gość
żebractwo a nie proszenie o pomoc

Gość gość
kailena a po pomoc do MOPS nie mozecie sie zgloscic, napewno dadza ci wyprawdke i moze jeszcze pare groszy jak macie truna sytuacje finansowa

Gość gość
Jakie miasto?mam troxhe rzeczy ale osobisxie dam nie wysylam

Gość kailena
Odmowili nam pomocy ponieważ przekraczamy limit.

Gość kailena
Katowice

Gość gość
to jak przekraczacie limit to nie jest tak zle, dostaniesz tez becikowe to kupisz dziecku rzeczy ja swojemu zrobilam wyprawke z ciuchbudy zreszta wozek lozeczko tez za pare groszy uzywane

Gość kailena
Tak dostane becikowe i z tego chce zakupic wózek i łóżeczko i część wyprawki. A na reszte mi braknie dlatego prosze o pomoc Najbardziej zalezy mi o kosmetykach i rzeczach aptecznych (aspirator, witaminy, sól morska, płyn do uszów, butelki itp.)

Gość gość
A co to płyn do uszów?

Gość kailena
Preparat do higieny uszu dla niemowląt. I wyprawka do szpitala np. podkłady z becikowego tego nei kupie bo za pózno już

Gość gość
A kiedy rodzisz,? Ja mieszkam za granica,mam wkladki laktacyjne (nie uzywalam), podklady, troche ubranek, laktator

Gość gość
no nie przesadzaj jak ty jestes taka ksiezniczka ja swojemu dziecku zrobilam cala wyprawke z becikowego a do tej pory uzywam tanich kosmetykow a jakty wydziwiasz sol morka, plyn do uszu itd [rzestan chcialam ci pomoc ale widze ze ty wcale nie masz tak zle, moje dziecko do tej pory nie uzywalo soli lub plynu do higieny uszu, poprostu wydziwiasz chyba na podstawowe rzeczy cie stac i to wystarczy przy nikich dochodach do zycia wiele nie trzeba

Gość gość
A dlaczego nie masz aspiratora, majac starsze dziecko powinnas mieć takie rzeczy, tak samo jak wózek, łóżeczko. Zamiast soli morskiej sól fizjologiczna. Popatrz na tablice tam za pół darmo ludzie oddają rzeczy dla dzieci.

Gość gość
A co zrobiłaś z wyprawką po 2 latku?

Gość gość
Dokładnie. Co zrobiłaś z wózkiem i łózeczkiem po 2-latku? Rozumiem, że ojciec dzieci pracuje - tak?

Gość gość
super wiedziec jak byc milionerem 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość kailena
Wózek wymieniłam na spacerowy (teraz wiem że to był błąd) Łóżeczko mam turystyczne w którym śpi moje 2 letnie dziecko. Aspirator już nie nadawał do użytku (był najtańczy za 4 złote i taki mi chodziło). Nie jestem księżniczką czy ja wypisuje jakieś rzeczy po 200z? Nie wszystko co wypisałam są po pare zł. i poprosiłam o pomoc w wyprawce. Już mnie zmęczyła ta dyskusja bo nie widzę już sensu. Dziękuje za każdą odpowiedz w wątku.

Gość gość
Autorko - a ojciec dzieci co robi?

Gość gość
Tak mój mąż pracuje zarabia 2000- 2500 czasami [po opłaceniu wszystkiego (wynajmowane mieszkanie najtansze z ogłoszeń) zostaje 500-1000zł na życie Jestem księżniczką bo chce dawać dziecku witamine D i K???? ehhh

Gość gość
Autorko - zgłoś się do Kościoła. Często ludzie oddają tam ciuszki (sama tak robię).

Gość gość
Witamine d kupisz na recepte za jakieś 4 zl tylko w kroplach, a nie w kapsułkach.