Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miranda S

Byłam dzisiaj u wróżki...

Polecane posty

Gość miranda S

razem ze swoim ex ,po roku przerwy postanowiliśmy(za jego inicjatywą) naprawić swój kontakt ,ale ciągle szło to przez kłótnie , wyrzuty, brak kontaktu, dosłownie burza, naprawdę ciężko,ale wiedziałam , że tak będzie. Pojechałam dziś do wrózki , która jest bardzo popularna w Pl i powiedziała mi, że On mnie nie kocha , że nie będziemy razem bo mamy inne cele i podejscia do życia . Ze ja do konca zycia będę go kochać i na niego czekać i nie widzi u mnie spełnienia ,spotkania milosci swojego życia . Trochę mnie tym zasmuciła , juz druga wrózka powiedziala ze nie pasujemy do siebie i nici z tego. Nas jednak coś ciągle sprowadza na wspolną drogę, nie potrafimy sie rozstać. są tu jakieś osoby, które miały podobną sytuację? ze jednak sie udało? za hejty w wierzenie wrozek dziekuje i zapraszam na inne forum

Gość gość
provo.

Gość gość
Koniecznie musisz jeszcze kilka wrozek odwiezic, a jeszcze lepiej wiedzmy to sa takie wszystkowiedzace:D i niech one decyduja o twoim zyciu :D

Gość miranda S
nie mówie, że decydują , gdyby miały decydować to za pierwszym razem bym uciekla od niego gdzie pieprz rosnie. Pozatym wszystko co mi powiedziała sie zgadza a poziom szczegółowosci co do podania choroby na jaką się lecze, jego rodzaju pracy,itd.

Gość gość
co to za wrozka?

Gość gość
wymyślona ,jak ta cała miranda .

Gość gość
Jesli chcesz się upewnić co do tej wróżby to polecam wybrać się do wróżki Arny. Najpierw odpowiedz jej o całej sytuacji, a później niech postawi Ci tarota. To wróżka z warszawy, ale można z nią rozmawiać nawet przez skype.

Gość Ulla02
Dokładnie. Dobrze ktoś tu mówi. Trzeba iść do dobrej tarocistki. Moja właśnie jest za granicą i ja sama nie mam nawet do kogo iść. Byłeś/ byłaś kiedyś o tej Arny? Potrzebuję porozmawiać teraz z kimś sprawdzonym

Gość gość
Tak, rozmawiam z Arną już od kilku lat. Bardzo polecam. A ludźmi, którzy się śmieją z tego że idziesz do wróżki, to w ogóle się nie przejmuj. Nie wiedzą co mówią ;)