Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza rodzina lub znajomi wiedzą o waszej depresji lub innych zaburzeniach?

Polecane posty

Gość gość
a tak poza tym, to można tu zwariować bez nicków :D

Gość gość
21:28 zacytuj, bez tego jest to nic nie warte

Gość gość od sloganów
o sloganach pisałem ja, nie ona :D ale generalnie nikt się z tobą nie zgadza jesteś ty i chyba 2 do 3 osób :D pomijam broken, bo poszła

Gość gość
miałem kiedyś nick, broken wiem :classic_cool:

Gość gość
"ale generalnie nikt się z tobą nie zgadza jesteś ty i chyba 2 do 3 osób smiech.gif pomijam broken, bo poszła " i to akurat przemawia za moją korzyść, jednak to, że to wypomniałaś na twoją niekorzyść

Gość gość
gdybyś nie zauważył to to napisał mężczyzna - tu pisze kilka osób, a ty chyba sam nie wiesz komu odpisujesz.

Gość gość
aha 21:34 znaczy "broken wie" i tyle, nudzicie 🖐️ do zoba za kilka lat jak się natkę przypadkiem na post "od 30 lat mam depresję a mam 57 lat" :D byee :classic_cool:

Gość gość od sloganów
i to akurat przemawia za moją korzyść, jednak to, że to wypomniałaś na twoją niekorzyść x wypomniałeEŚ co wypomniałem? stwierdziłem fakt, że nie zgadzamy się z tobą i to ma być na moją niekorzyść co to w ogóle za kategoria korzyść, niekorzyść? :D w jakim zakresie? x proponuję zrobić tak napisz coś więcej o sobie o tym jaki miałeś problem jak sobie z nim poradziłeś nie ogólniki ale konkrety jakie zaburzenie, jakie jego skutki jak holistycznie do tego podszedłeś jak sobie poradziłeś poważnie pytam

Gość gość
a i poprawiłem to przez szacunek do broke gdyż niezmiernie cię lubię mała, sama wiesz - L. :classic_cool:

Gość gość
Mam nerwicę lękową. To mąż posłał mnie do lekarza, nie zmuszał, ale poprosił. Poszłam, bardziej ze względu na niego i dziecko, ale lekarz mi wyjaśnił, że mam się leczyć właśnie głównie ze względu na siebie - bo ja od siebie samej nie mogę odpocząć, a inni ode mnie tak :) Mąż bardzo mnie wspiera. jest cierpliwy. o mojej dolegliwości wiedzą rodzice i 3 najbliższe przyjaciółki. W pracy nikomu nie mówiłam. często muszę wymyślać powody, dla których nie piję alkoholu, wkurza mnie to, że nie picie alko est uważane za dziwne, a wręcz nietaktowne w pewnych sytuacjach!

Gość gość od sloganów
ale lekarz mi wyjaśnił, że mam się leczyć właśnie głównie ze względu na siebie Mądrze ci powiedział :) Ale to dobrze, że mąż, tak ciebie "podszedł" ;)

Gość martana
Mnie niestety nikt nie wspierał i nie prosił. Byłam w rodzinie tylko wyśmiewana, głównie przez matkę. Nie wiem, czy kiedyś byłam chora czy tylko nieśmiała, ale po takim wychowywaniu w wieku nastoletnim mam teraz straszne lęki i depresję. Leczę się na to już prawie rok, w http://psychoterapia-kielczyk.pl w Warszawie, gdzie przyjechałam na studia. Nikt z rodziny o tym nie wie, bo matkę by to pewnie tylko utwierdziło w pewności, że 'coś ze mną nie tak'. Aczkolwiek wątpię, żeby zobaczyła w tym swoją winę. Jej zdaniem to geny ojca sprawiły, że jestem w jej mniemaniu wariatką. Co ciekawe, mojego brata te 'durne geny' ponoć ominęły.