madziak78 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Witam, Niestety muszę już przyznać że dopadła mnie otyłość, moja waga to 78 przy 169cm Wiem że zaraz napiszecie jedź zdrowo i ćwicz więcej... Otóż się staram, nie jem już pieczywa od 2,5 miesiąca staram się jeść z mięs tylko ryby + jakieś warzywka. Owoców to szczerze nie lubię ( tak wiem zdrowe itd) ale zmuszam się od tygodnia każdego ranka by pić koktajl bananowy na chudym mleku ale przez te niecałe 3 miesiące spadło marne 3kg :P... Na ćwiczenia nie mam czasu a jak już wracam z pracy jestem tak padnięta że koniec :P Może ktoś polecić jakiś suplement czy coś, wiem że ćwiczenia i zdrowa dieta to podstawa ale to nie dla mnie:p Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 to nie est najgorsze że owoców nie lubisz, gorzej jakbyśwarzyw nie lubiła, bo one sa bezcenne - owoce tez mega zdrowe, ale zawsze słodkie więc troche tucza. ale warzyw niczym nie zastąpisz i nie pij tylko banana, tu masz najlepsze soki na odchudzanie http://terapiasokami.pl/Soki-dziewiec-przepisow-na-odchudzanie warzywne też możesz robić, zielone warzywa to skarb! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 treningi interwałowe bieganie, albo skakanka. jedz często ale mało. obetnij węgle jak chcesz chudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziak78 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Ok dzięki za rady, postaram się jak mogę i ile sił, dziś coś już na skakance przed pracą polatałam :D, ale marne 10min i jestem do reanimacji :/. Zakupiony jest blender wiec jak wrócę rzucam się na przepisy. Do pracy wzięłam sobie 2 śniadanie oraz surowe marchewki do pochrupania. Zastanawiam się nad jakimś suplementem diety może ktoś coś doradzić zawsze nie zaszkodzi, przynajmniej na początku. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Ja mogę polecić sama stosowałam i pomogło . Uzyskałam efekty jakie chciałam schudłam ok 10 kg Biegałam 2 x w tyg, chodziłam na fitness ale tylko w soboty. No i zaczęłam stosować polecony przez panią z fitness Zielona kawę maxx smakuje dobrze i naprawdę pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kloi123 Napisano Styczeń 23, 2015 Hej ja wygladam podobnie do ciebie, mam 168-9 i waze 72 kg. Czuje sie grubo, kupilam sobie wage z bajerami zeby mnie motywowalo, ale nie umiem zrezygnowac ze slodyczy.... zastanawiam sie czy dobrym pomyslem by bylo przygotowywac sobie taki warzywny koktajl do roboty i pic go w pracy + do tego jakies marchewki, ewentualnie jablka itd. Pracuje od 8 do 16 rano przed praca nie mam czasu na nic, po pracy juz zbytnio aktywna nie jestem...praca tez siedzaca.... jak myslicie czy mogloby to pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karollella Napisano Styczeń 23, 2015 Dieta owocowo-warzywna przeczyści Ci organizm i może doda energii. Ja przed pracą piłam duże ilości kawy... Tragedia :/, uzależniłam się od niej, już nie wspomnę o zaniedbanej diecie... Przerzucam się właśnie na te owoce i warzywka, oby jakoś mnie odmuliły, bo popołudniu wracam padnięta i brak chęci na jakiekolwiek ćwiczonka :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziak78 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Z owocami jak pisałam nie za bardzo:p, ale myślę że coś warzywkami bym zawalczyła, masz może jakiś przepis zaproponować bo mi już się pokończyły a szamać cały czas tą samą potrawę to mi się nie chce. Z ćwiczeniami rozumiem cię doskonale sama ledwo wracam do domu i już nie mam siły na nic;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wartempfulrick1986fgjzj Napisano Styczeń 23, 2015 treningi interwałowe bieganie, albo skakanka. jedz często ale mało. obetnij węgle jak chcesz chudnąć. Jasne http://www.1link.pw/ffzW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epalocad1987eivfg Napisano Styczeń 23, 2015 Hej ja wygladam podobnie do ciebie, mam 168-9 i waze 72 kg. Czuje sie grubo, kupilam sobie wage z bajerami zeby mnie motywowalo, ale nie umiem zrezygnowac ze slodyczy.... zastanawiam sie czy dobrym pomyslem by bylo przygotowywac sobie taki warzywny koktajl do roboty i pic go w pracy + do tego jakies marchewki, ewentualnie jablka itd. Pracuje od 8 do 16 rano przed praca nie mam czasu na nic, po pracy juz zbytnio aktywna nie jestem...praca tez siedzaca.... jak myslicie czy mogloby to pomoc? Jasne http://paint.fm/s/9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Właśnie dzięki Foreverslimowi udało mi się pozbyć kilogramów z którymi bezskutecznie walczyłam ładnych parę lat.Zmieniłam swoją dietę do tego dwa razy dziennie łykałam Foreverslim i po trzech miesiącach jestem lżejsza o 12 kg.Teraz mam wagę taką jaką miałam kończąc szkołę średnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiabruk 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Mi osobiście nie odpowiada foreverslim, próbowałam parę miesięcy temu gdy miałam kolejny problem do pozbycia ;/;/ To subiektywne odczucie ale wywoływały u mnie nudności i brak energi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karollella Napisano Styczeń 24, 2015 @madziak78 Pij sok z marchwi lub pomidorów i brokuły gotowane na parze, polane dwoma łyżkami oliwy z oliwek też dają radę. Jakieś surówki z buraczków jeszcze ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziak78 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Dzięki Karollella za poradę, buraczki jak najbardziej:) a z blenderem też powalczę może jakiś fajny przepis dorwę na zdrowy koktajl z marchwią + pomidorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Styczeń 24, 2015 suplementacja powinna być naturalna. wtedy jest zgodna z organizmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takataka55 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Ja nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milka2626 Napisano Styczeń 24, 2015 Dziewczyny ja ze swojej strony polecam wam diete 3d chili. Ja ją zakupiłam, skorzystałam i efekty są takie, że w miesiąc schudłam 8 kg!! Podaje wam linka żebyście mogły sobie ją pobrać. trzeba sobie pomagać http://filezorg.com/54c11be042894/3/...d_chili/20/441 a oto i efekty http://zapodaj.net/e65483a3ca1fe.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karollella Napisano Styczeń 28, 2015 @Eryk1 Dlatego należy uważnie studiować skład tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alan_kretl 0 Napisano Styczeń 29, 2015 Sam polecam zieloną kawę z www.zielonakawamax.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziak78 0 Napisano Styczeń 30, 2015 Epalocad, ja zrezygnowałam z słodyczy i od paru dni wmuszam w siebie jabłko na 2 śniadanie zamiennie z gruszką, efektu na razie jeszcze nie widzę ale nie podaje się. Polecam jeśli masz taką możliwość wyjść 20min wcześniej, i przejść jakiś kawałek drogi do pracy na piechotę. Zaczęłam tak robić od wtorku i zauważyłam że jestem bardziej rozbudzona rano w pracy, pewnie podniosło mi się ciśnienie czy coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2015 ja Ci polecam ze swojej strony bardzo skuteczny suplement DIETY slimcea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach