Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona rozwodzi sie juz 6 lat kiedy koniec

Polecane posty

Gość gość

Żona zagorzała katoliczka Po 27 latach malrzeństwa rozwodzi się ,bo chce ułozyc zycie bez mnie To dlaczego tak odwleka ,przeciąga wymyśla to czego nie ma .Gdybym był pijak nierób było by jej łatwiej udowodnić winę Czeka że tym oczernianiem dręczeniem pozwami donosami o głupoty ja umrę A może to gra zemsta że kochaś dla ,którego tak schudła wypiękniała uciekł do młodszej

Gość gość
alez skarbie nie ona sie rozwodzi tylo WY sie rozwodzicie

Gość gość
Skoro Cię zdradzała, to rozwiedź się z nią z jej winy. I będziesz wolny od żmii.

Gość gość
Wiesz nie mam dowodu bo nikt dla faceta swiadczyc nie chce

Gość gość
kobiety bronią kobiety a facet to zawsze ten zły nawet gdy jest dobry ,Wszystkich do wora tylko ,kto was będzie utrzymywał i na kim odbijecie swoje nieudane łowy na bogatych jak nie na byłym mężu

Gość gość
zbadaj ja psychiatrycznie ,albo złóż pozew o uporczywe dręczenie i nękanie np. donosami czy pozwami Widzę że ona tylko ciebie dręczy a rozwodu nie chce ,jedynie zemsty .Ciekawe co my faceci robimy takiego ,ze zony tak się mszą .Moja znajoma mówi lepiej pozwalać żonom zdradzać was i szaleć wtedy będą kochały was że pozwalacie im na uciech i balety .A jak się wyszumi to do ciebie powróci .Tylko ty bądź wierny jak pies ,bo nie daj boże ty ja zdradzisz to już rolę odwróci i zemści niemiłosiernie dotkliwie ,bo tylko jej wolno mieć swe potrzeby tobie wara

Gość gość
a to prawda ,tylko kobiecie wolno a facet ma być jak piesek posłuszny i to ma być równouprawnienie tu pasuje powiedzenie ,,dziś wyszłam za mąz jutro wraca ,,

Gość gość
A.może.sama.nie.zjem.i.nikomu.nie.dam. Jak.pies.sąsiada