libed666 11 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Oczywiście że się z zisci o ile tylko będę miał czym grać i będzie bessa no czyli sam sobie odpowiedziales moze ci jakas niewiasta pozyczy ze 100k zebys sie mial czym pobawic szukaj moze znajdziesz sponsorke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrolog filipa m. 0 Napisano 3 godziny temu jaki zjeebek podszywa się pod kreatywkę fifiego (RIP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie padało ale już nie. Czytałam dziś małego księcia chrześniakowi i myslalam że zwariuję kiedy ciągle te pytania zadawał. Dzieci są nieprzewidziane. nieprzewidywalne a nie nieprzewidziane naucz sie i ty czegos z kafeterii jak widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: no czyli sam sobie odpowiedziales moze ci jakas niewiasta pozyczy ze 100k zebys sie mial czym pobawic szukaj moze znajdziesz sponsorke Acco to jest 100k pół roku jako kurier inpostu w Niemczech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Jak tylko mi się zachce osiągnę co zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Tobie chyba piwo które polecasz na włosy wprost do mózgu wpada. myje wlosy w piwie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też byłam kilka razy. To może z mamą jeździć jak lubi Pewnie się wstydzi z nim gdzieś dalej jechać, bo zacznie bełkotać i ludzi zaczepiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Też byłam kilka razy. To może z mamą jeździć jak lubi niemozliwe widmok nie wierzy ze ktos byl nad morzem nawet jak sie mu zdjecie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: nieprzewidywalne a nie nieprzewidziane naucz sie i ty czegos z kafeterii jak widmok Miało być nieprzewidywalne tylko słownik źle napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, libed666 napisał: gdzie byles ? A co chcesz napisać że też tam byłeś, bo byłeś przecież czubie wszędzie i ciekawe za co bezrobolu ułomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: niemozliwe widmok nie wierzy ze ktos byl nad morzem nawet jak sie mu zdjecie zrobi A to te zdjęcie na piasku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Acco to jest 100k pół roku jako kurier inpostu w Niemczech? no to moze jakas popracuje pol roku jako kureir i ci pozyczy powodzenia zycze w szukaniu ty nie bedziesz kurierem w niemczech bo ani niemieckiego nie znasz ani prawo jazdy nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: niemozliwe widmok nie wierzy ze ktos byl nad morzem nawet jak sie mu zdjecie zrobi Pisałem że ty nie byłeś, a nie że ktoś pół analfabeto nie potrafiący czytać ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 247 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: myje wlosy w piwie ? Nie wiem czy sam myje, widziałam ze poleca piwo na włosy wyobrażam sobie zapach po takich zabiegach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Tyle lat minęło, po co żyć przeszłością? Dopóki żadne z nas nie jest w związku to możliwe jest wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A co chcesz napisać że też tam byłeś, bo byłeś przecież czubie wszędzie i ciekawe za co bezrobolu ułomny jestem ciekaw co wymyslisz to gdzie byles widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A to te zdjęcie na piasku? nie na piasku jakis de.bil napisal widmok ch.uj i on twierdzi ze to jakas podroba byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A to te zdjęcie na piasku? No czub rzekomo pojechał na inny kontynent żeby bazgroły na piasku pisać jakby nie było innych atrakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: no to moze jakas popracuje pol roku jako kureir i ci pozyczy powodzenia zycze w szukaniu ty nie bedziesz kurierem w niemczech bo ani niemieckiego nie znasz ani prawo jazdy nie masz Oba można ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Dopóki żadne z nas nie jest w związku to możliwe jest wszystko Racja ale skąd wiesz co u niej? Ja ci dobrze życzę wiesz napewno ale moze i lepiej czasem zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie wiem czy sam myje, widziałam ze poleca piwo na włosy wyobrażam sobie zapach po takich zabiegach. Śliwka też nie potrafił doczytać że włosy się płucze wodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Racja ale skąd wiesz co u niej? Ja ci dobrze życzę wiesz napewno ale moze i lepiej czasem zapomnieć. Mam jom na aplikacji i mniej więcej wiem że miesiąc temu jeszcze na pewno była singielkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Pisałem że ty nie byłeś, a nie że ktoś pół analfabeto nie potrafiący czytać ze zrozumieniem sliwce tez pisales ze niemozliwe ze byla wiec jest nas wiecej tych ktorzy nie mogli byc nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Nie wiem czy sam myje, widziałam ze poleca piwo na włosy wyobrażam sobie zapach po takich zabiegach. moze wszy tym probowal wytepic bo po jaki uj smierdzace piwo lac na wlosy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: To dobrze. Maluchy są ciekawe świata, a szczególnie wtedy gdy kobieta im czyta bajki. Wychowały mnie trzy wspaniałe, więc i ja pytania zadawałem. Są, ale to nic złego. Dorośli to dużo większe wyzwanie. Trzy? Mama babcia i kto? Fajny jest ten lis z małego księcia. Cięgle odpowiadam ma jakieś pytania ale dziś źle sie czułam i ciezko tak. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: sliwce tez pisales ze niemozliwe ze byla wiec jest nas wiecej tych ktorzy nie mogli byc nad morzem Skoro potrafi tutaj warować o każdej porze to wyklucza te jego słynne podróże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Oba można ogarnąć co oba bo nie rozumiem co ty piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Skoro potrafi tutaj warować o każdej porze to wyklucza te jego słynne podróże. no mowielm ze nikt nie byl nad morzem ludzie z kafeterii nie moga jechac nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu Jeszcze Widuś spamer od 8888 nie zablokował tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed666 napisał: no mowielm ze nikt nie byl nad morzem ludzie z kafeterii nie moga jechac nad morze No tak ale ty i świnia niemiecka to nie ludzie więc nie porównuj się do ludzi zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach