Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baaardzo realny sen

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego, ze moje życie ostatnio to koszmar. Śniła mi się dziś babcia (nie żyje już ponad 10 lat), nie pamiętam żeby mi się kiedykolwiek śniła. Ten sen był tak realistyczny, że po przebudzeniu byłam w szoku :) przytulała mnie i głaskała po własach, czułam jej pomarszczoną ale miękką skórę (to było takie realistyczne!) nawet czułam jej zapach...bardzo dziwny to był sen...

Gość gość
mnie się kiedys przyśniła zmarła babcia, i te zbyl to realny sen. powiedziała mi ze bede umierac, ze tam na gorze wszystko przygotowane, a ja zaczelam krzyczec, ze jeszcze nie chce umierac, na to ona takim spokojnym glosem ze musze, ze tam jest wszystko przyyszykowane na mnie, we snie zaczelam wolac mame ktora przyleciala i zaczely mnie sobie nawzajem wyrywac. obudzilam sie zlana potem, bylam wtedy chora i myslalam ze to jakis proroczy sen..... normalnie masakra jakas.

Gość gość
Też mi się śniła babcia niedługo po jej śmierci. Nigdy więcej mi się to nie zdarzyło. Widziałam ją (w tym śnie) bardzo wyraźnie a inne sny są raczej takie zamglone. Nic nie mówiła tylko się uśmiechała.