Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sknerus pl, czy ktos tam robil jakies zakupy

Polecane posty

Gość gość

trafilam na portal sknerus.pl, z tego co widze, jest dosc nowy a zasada taka, jak kilku poprzednich portali, tj. mozna licytowac rozne sprzety audio i kupowac je za grosze. ktos skorzystal juz z ich oferty?

Gość tramka
ja kupiłam tam iphone 4s zaraz po tym, jak się otworzyli - wylicytowałam za 150 zł :) doszedł w ciągu tygodnia, złego słowa nie powiem :)

Gość birdie7
O kurde za 150 zł.? nieźle...ja właśnie kupiłam pakiet bidów i chcę policytować, ale na razie jeszcze się przygląda. Ale jak widzę - czas się zabrać :D

Gość gość
witam, osobiście nie polecam, wygląda to tak musisz dokonać zakupu tzw bidów, ja za 130 zł. miałam ich 2000 ale jak licytujesz to schodzą one z twojego konta i pomimo że nie wygrałam żadnej aukcji pozbyłam się i swoich pieniędzy. Wprawdzie taka wzmianka istnieje przy zakupie bidów ale nie sądziłam że je zupełnie stracę,

Gość ochniak
to naprawdę tak działa jak piszą? jak to ma zarabiać jak wszyscy niby cos tam wygrywaja? :D kupilem bidy i sporbuje

Gość gośskć
Witam to sciema jeśli przeczytacie regulamin to dowiecie się że po wygraniu blidòw nie można licytować przez 24 godz a tu niespodzianka aukcję wygrywa praktycznie jeden licytujący nawet jeśli aukcje następują w odstępach 1godz i ciekawoska nie znajdziecie go na innych aukcjach

Gość mała ola6
Warto spróbować żeby wyrobić sobie zdanie. Mój chlopak kupił sobie bidy i polujemy na telewizor do pokoju. Fajnie by było gdyby się udało. Bo kupić TV za 2 tys, a kupić za 400 czy nawet mniej to jest różnica. Pomysł na powstanie czegoś takiego - super

Gość lora00
Zamierzam założyć konto na sknerusie. Znam kolesia, który sobie takim sposobem ogarnął TV wart 3 tysiące. Zapłacił 340 zł. Mozna? Można okazuje się. Dzisiaj nawet widziałam poszedł I PAD apple za 34 zł. No taniej chyba nigdzie nie ma

Gość Andżelll
W tamtym tygodniu też założyłam konto. Nic jeszcze nie wygrałam w sumei dopiero brałam udział w jednej aukcji ale bardzo polubiłam tę strone

Gość gość
Fajny serwis chłopak tam gra. Mają dużo fajnych przedmiotów. Jeśli gra sie mądrze to można sporo zaoszczędzić

Gość szimaa
no tylko trzeba nabrać wprawy - ale myślę, że warto przysiąść i zacząć polować na całkiem niezłe okazje!

Gość gość
To nie kwestia wprawy.. Trochę wystarczy popatrzeć i tyle, a przede wszystkim nie wchodzić kiedy aukcja startuje bo na pewno sie nie wygra. Trzeba miec troche szczescia i zimnej krwi to wszystko

Gość najter
Dokładnie - jedni wygrywają, więc inni przegrywają. Moim zdaniem to fajna opcja jest do zgarnięcia spoko sprzętu.

Gość gość
Bardzo fajna sprawa z licytacją przez BIDy- inna, ciekawa forma aukcji. Mój kolega wylicytował ostatnio Ultrabooka Lenovo za grosze, dlatego mogę potwierdzić możliwość wygranej.

Gość gość
Biedacy.

Gość gość
Sknerus to bardzo fajna platforma. Za dosłownie kilka złoty można wygrać dobre, markowe produkty. Co ciekawe - kupisz np. telefon za 50 zł o wartości np 1200 zł i masz na niego normalną gwarancję producenta. Wiadomo, że nie zawsze się wygrywa, ale i tak sknerus to świetna sprawa.

Gość gość
nie dajcie sie nabrac! wszystkie te pozytywne komenty u gory sa pisane przez ludzi zatrudionych do tego

Gość kolo9999
No nie wiem. Po prostu trzeba grać ostrożnie i tye i przeczytać wszystkie regulaminy :) kto to zrobi to wie o co w tym chodzi. Dla mnie świetna zabawa!

Gość gość
ja :) a właścwie będę, bo mam zamiar licytować wózek - potrzebuję go, a wiadomo, w sklepie za dobry trzeba sporo zapłacić - więc jak mam możliwość (bidy kupił mąż, jakiś czas temu i koniec końców nic z nimi nie zrobił) to czemu nie spróbować :)

Gość gość
hehe, naciągactwo, dwa głosy rozsądku, reszta to naganiacze

Gość gość
Według mnie spoko serwis. Trzeba się pilnowac i nie dać za bardzo wciągnąć żeby grać cały czas z głową

Gość peeteer
No i też trzeba obmyślić sobie taktykę. Ja swoją mam, ale przecież nie będę zdradzał jak gram na sknerusie, bo zaraz wszysc podłapią. Nie ma tak :P

Gość gość
Grywam od czasu do czasu. Wygrać licytacje dużo trudniej niz na allegro ale jest bardziej opłacalne

Gość gość
No pewnie że bardziej opłacalne. jak na sknerusie zaczyna sie licytacja od 0 gr to na upartego można nawet za parę złotych coś wylicytować

Gość Ajka775
Założyłam z koleżanką, jej się udało, a mnie nie :P. Nie polecajcie znajomym, bo oni wygrają, Ty nie, i żal ściska ;D. Ale i tak polecam skorzystać, fajna sprawa...

Gość gość
Fajny serwis polecam każdemu spróbować. Spodoba się to można coś ustrzelić nie to nie

Gość gość
Jak dla mnie warto spróbować, jak ma się trochę szczeście i czasu to nieźle można zaoszczędzić :)

Gość gość
ja uważam, ze wszystko jest dla ludzi i kazdy jest swiadomy podejmowania swojej decyzji wiec pozniej nie powinien narzekac, ja sknerusa polecam, bo mialam na poczatkuj watpliowsci, ale jest to godny polecenia portal!

Gość wojtek32
No narzekają najwięcej Ci, którym się nie udało. Przecież regulamin jest- wygrać moze każdy, ale nie musi :D Ja raz wygrywam, raz nie, ale i tak zawsze wychodziłem na plus

Gość martuska22A
Mi sie udało wygrać suszarkę do włosów, już jest u mnie :D POLECAM