Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sknerus pl, czy ktos tam robil jakies zakupy

Polecane posty

Gość gość
swietny pomysl na biznes :) polecam tam zagladnac, ja kiedys bylam tam bardzo czesto, ale nie mam teraz tyle czasu :)

Gość gość
Naciagacze i naganiacze.

Gość gość
nie zgodze sie z Toba, bo ja mam calkiem niezle wrazenia po odwiedzinach strony, z tego co widze ludzie tutaj sa po mojej stronie.

Gość gość
ja bralam udzial w licytacji wyszlo mi za 2 razem, nie ma co sie zniechecac i nastawiac, widaomo przeciez jak to dziala nie od dzis, wiec nie wiem skad to oburzenie?

Gość gość
myślę, że wiele bierze się po prostu z zazdrosci, przeciez kazdy podejmuje sam decyzje, a pozniej narzeka! troszke niedojrzale moim zdaniem.

Gość gość
sknerus sie bardzo dobrze sprawdza, nie ma co narzekac jak w kazdym hazardzie czasami na dole, a czasami na gorze! wszyscy sie wczoraj obudzili i dowiedzieli jak to wszystko dziala, mi to odpowiada wiec zachecam graczy do rywalizacji.

Gość gość
kazdy niech mowi co chce ja tam nie narzekam na taka forme wygrywania, robta co chceta serio i przestancie tyle narzekac!

Gość gość
dorwalam tak kilka interesujacych rzeczy w swietnej cenie, nie mam aktualnie czasu, a to bylo jakis czas temu, ale watpie zeby tak bardzo sie popsulo. ja mam pozytynw wrazenia.

Gość gość
wszystkie pochlebne opinie w jednym tonie, ...a ja kupiłem sobie zaje fajna czarna beemke na sknerusie, zarwałem tylko dwie nocki ale ma system teraz poluje na fainą łajbę ... później może helikopter pozdro

Gość gość
nice, same pozytywy, może ktoś w końcu doceni portal..

Gość gość
Ja uzywalem sknerusa przez kilka tygodni. Grajcie w nocy bo łatwiej cos ugrać

Gość gość
mysle, ze trzeba uwazac jak z wszystkim zeby nie przesadzic, ale ogolnie nie widze zlych stron, nie dziwi mnie dyskusja ktora sie rozpetala, bo ludzie jak dzikusy graja i mysla ze dostana wszystko za free...

Gość gość
No właśnie ogladam sobie aukcję laptopa. Jest już 154zł, 15400 przebić x 9 bidów x 0,13gr. A panna Camelia sama się przebija. Ale wałek, boty podbijają w nieskończoność, ze dwa jelenie pchaja bidy żeby się chociaż odkuć, okazja stulecia. Ludzie nie grajcie, to szmatławe oszustwo.

Gość gość
ja mam konto i licytowałem już różne rzeczy od mniejszych i tańszych po większe i droższe, udało mi się nawet wygrać i zawsze wszystko było w najlepszym porządku ;)

Gość gość
mialem troche obaw zakladajac konto ale po kilku licytacjach moge powiedziec ze niepotrzebnie. strona w porządku, wystarczy zapoznac się z zasadami i wszystko jest jasne. duzo fajnych rzeczy do licytowania w smiesznie niskich cenach, dobra zabawa...czego chciec wiecej!

Gość gość
Jakis czas temu udalo mi sie wygrac sluchawki a gram dosyc niedlugo, jak dla mnie fajna sprawa

Gość gość
powiem tak, warto grac ale trzeba sie liczyc z tym ze nie zawsze sie wygra, mi sie narazie udalo 2 razy i w sumie jestem z tego zadowolony

Gość gość
Powiem tak - licytowałam 4 razy i za czwartym razem wygrałam netbooka za niecałe 270zł. Trzy razy straciłam niewielkie sumy pieniędzy. Sknerus jest całkiem w porządku, ludzie dobrze o nim mówią (http://zyziu.pl/forum/sknerus), a źle wypowiadają się ci, którzy przegrali.

Gość gość
Wiadomo, boty podbijają. Na takich portalach klient ma za zadanie PRZEGRAĆ!

Gość gość
Na takich portalach można przegrać ale można też wygrać, zależy od ciebie a nie od bajek z botami ;)

Gość gość
haha, słuszna uwaga ! Troche mnie męczą te komentarze o botach i oszustwch. Ja nie mam skeruswi nic do zarzucenia i widzę, że sa ludzie którym tez sie powiodlo.

Gość gość
na początku nie miałem dużo szczęścia i trochę się zniechęciłem zwłaszcza czytając takie komentarze, że niby wszystko ustawione no ale w końcu się udało. cierpliwość popłaca

Gość gość
Trzeba sie liczyc z tym, ze to hazard, a hazard potrafi uzalezniac. Jak gra sie z glowa to idzie znacznie lepiej i przyjemniej

My PSN ID is: kajmrakaskoja Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
a ja np lubie kupowac w secondhandach, ostatnio nawet bylam w hurtowni www.wilowscy.pl/ oni maja swietne ubrania.

Gość gość
ja jeszcze nie robilam zakupow w sknerusie natomiast jesli lubicie ubrania z secondhandow to znalazlam fajna hurtownie www.clothes4you.eu/ maja naprawde bogata oferte warta uwagi.

Gość gość
POLECAM ! serio fajny portal, nie ma co sluchac placzacych ze to oszustwo bo chyba bym nic nie wygral w takim razie

Gość gość
Trzeba zrozumiec, ze oni tez na tym zarabiaja ale nie jest tak ze mozna tam tylko stracic kase, po prostu dobry pomsyl na strone ktora daje szanse innym dorwac okazje i kupic cos za super niska cene

Gość Normalny2016
Ludzie pozytywne komentarze pisane są przez ludzi którzy mają kasę z tego serwisu!!! To jest wielkie oszustwo!!! Nie da się kupić nic taniej niż jego wartość rynkowa! Gdyby tak było to byłyby już firmy specjalizujące się w tym! Jak ktoś nadal twierdzi, że można tam coś tanio kupić to niech znajdzie chociaż 1 realną osobę która coś tam kupiła. Popytajcie realnych znajomych i znajomych znajomych a nie ludzi w internecie. W internecie opłacanych osób może używać setki tysięcy nicków na wszystkich możliwych forach po to żeby oszukiwać ludzi!!!