Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sknerus pl, czy ktos tam robil jakies zakupy

Polecane posty

Gość Nienormalny2016
No tak jakby to oni są firmą specjalizującą się w tym. A co do komentarzy to równie dobrze można uznać, że negatywne też są nieprawdziwe i tak się składa, że znam osobę, która wygrała na sknerusie. Pozdrawiam

Gość gość
Ta bo jak ktos nakreci jakis filmik to znaczy ze on mowi prawde ? :D

Gość gość
Mało mnie obchodzą jakieś filmiki, wolę z własnego doświadczenia się dowiedzieć a wygląda na to, że ze Sknerusem jest wszystko ok, a nawet bardzo ok i jak najbardziej polecam

Gość gość
Sknerus.pl to instytucja do ktorej nie mozna pod zadnym poozerem miez zadnego zaufania. System stworzony tak zeby licytujacy zawsze przegral-mam udokumentowany caly przebieg aukcji jako dowod. Na dodatek jeden przedmiot sprzedaja kilka razy. Watpliwosc budzi caly system i niech nikt nie wierzy ze uda mu sie wylicytowac wybrany przedmiot.

Gość gość
jedno wielkie oszustwo... 1000 osobom zabiorą, jednej dadzą.

Gość Matron
he he mam nadzieję że ludzie nie są tak naiwni a pozytywy pisane są jedynie na zlecenie. Firma mieście sie w Panamie regulamin jest tak napisany że nie masz praw a to są 3 ostatnie punkty regulaminu: 13.9. Wszelkie spory wynikłe w związku z Regulaminem będą rozstrzygane przede wszystkim polubownie. Do sporów ma zastosowanie prawo Republiki Panamy. 13.10. Regulamin nie podlega Konwencji Narodów Zjednoczonych o umowach międzynarodowej sprzedaży towarów. 13.11. Użytkownik zgadza się, że wszystkie spory, które nie mogą być rozwiązane polubownie, zostaną poddane rozstrzygnięciu przez sąd powszechny siedziby Operatora. Czyli jak wygrasz aukcję a nie dostaniesz towaru to zapraszają cię do Panamy oczywiście nie wygrywasz nic za pare złotych to jest fake by naciągać naiwnych.

Gość sknerustościema
Te gość co cię filmiki nie obchodzą. Ile ci płacą za ten kit co wciskasz ludziom? Nie wstyd ci brać pieniądze od oszustów? Znajdź porządną robotę i przestań żerować na krzywdzie innych.

Gość gość
Nie dajcie się oszukiwać. To nie jest działalność harytatywna. Zwróćcie uwagę że ten sam produkt (np kosztujący 6000 -10000 zł) licytowany jest wiele razy i prawie zawsze "wygrywa " "osoba" za 0,5 zł do 3 zł. Tylko wyjątkowo w pojedynczych wypadkach ktoś wygrywa za 15 - 40 zł. Te tanie licytacje to fikcja - licytują "ufoludki". Te drogie licytacje są wtedy gdy włączają się prawdziwi klienci tracąc w ten sposób swoje pieniądze w postaci bidów. Ostatecznie najczęściej przegrywają z "ufoludkami", od czasu do czasu żeby sprawić wrażenie uczciwej licytacji ktoś wygra jakąś tańszą rzecz. Zwróćcie uwagę, że w trakcie jednej licytacji która zakończy się wygraną "ufoludka" za tylko 5 zł osoba prawdziwa licytując może stracić w bidach nawet kilka tysięcy złotych!!!!!

Gość gość
Myślę że wiem jak samograj pn. „sknerus.pl” działa. Przed upływem czasu z reguły licytuje jednorazowo kilku uczestników, walka zaczyna się w przedłużanym czasie, kiedy to najczęściej z automatu walczy najczęściej 3-4 a w na końcu 2 uczestników. Nie jest ich więcej bo ludzie nie są głupi i szanse widzą dopiero gdy liczba graczy spadnie do 2-3. Efekt jest taki że wylicytowane kwoty to kilka do kilkadziesiąt złotych. Policzmy teraz przychód firmy: każde przebicie o 1 grosz to 9 bidów czyli nieco powyżej 1zł. Opłacalne dla nich są więc tylko aukcje z ceną końcową powyżej 1/100 wartości produktu. Rzadko kiedy tak jest, sprawdzcie sami. Przykładowo za cenę końcową 20zł uzyskają 2 tys.zł, a wartość produktu wynosi często 4-12 tys. Wniosek – nie ma darmowych obiadków i te wygrane są fikcją. Po prostu komputer firmy dysponując pełną wiedzą w odpowiednim momencie pod ksywką uczestnika wchodzi do licytacji i dokonuje samozakupu. Czyżby kolesie od programu mieli nas aż za takich baranów. Ten biznes można w skrócie nazwać „jak oskubać naiwnych na min. 170zł”. Jeśli już zapłaciłeś za możliwość licytowania (nie zwracają) to daruj sobie licytacje. Jeśli moje wyliczenia są błędne to proszę o uwagi. Cenne byłyby również miarodajne informacje od osób które coś wygrały (w zakładce uczestnika odpowiedni link lub info nt przesyłki towaru), jeśli tacy w ogóle są.

Gość gość
Ludzie, którzy piszą, że to oszustwo najprawdopodobniej zagrali raz nie wiedząc co robią i przegrali. Jakbym grając w szachy stawiał pionki losowo to też bym raczej nie wygrał

Gość gość
No właśnie ludzie którzy zachwalają to pracownicy tej firmy, nic nie sprzedają (może tylko małocenne towary aby podpuścić początkujących) a cały ich interes to wabienie naiwnych.

Gość miarka235
Ja na podanej stronie zakupów nie robię bo po prostu jej nie ufam, mam sprawdzony portal z porównywaniem cen i dzięki temu kupuję tanio na - www.cozacena.pl. Polecam spróbować bo mają fajne promocje, ale głównie chodzi o niskie ceny, tu się opłaca i produkty są różnorodne.

Gość Miarka 235x
niestety kafeteria przekształca linki :) - miałam na myśli www.cozacena.pl

Gość gość
OSZUSTWO !!! Firma mieście sie w Panamie regulamin jest tak napisany że nie masz praw a to są 3 ostatnie punkty regulaminu: 13.9. Wszelkie spory wynikłe w związku z Regulaminem będą rozstrzygane przede wszystkim polubownie. Do sporów ma zastosowanie prawo Republiki Panamy. 13.10. Regulamin nie podlega Konwencji Narodów Zjednoczonych o umowach międzynarodowej sprzedaży towarów. 13.11. Użytkownik zgadza się, że wszystkie spory, które nie mogą być rozwiązane polubownie, zostaną poddane rozstrzygnięciu przez sąd powszechny siedziby Operatora. Czyli jak wygrasz aukcję a nie dostaniesz towaru to zapraszają cię do Panamy oczywiście nie wygrywasz nic za pare złotych to jest fake by naciągać naiwnych.