Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sknerus pl, czy ktos tam robil jakies zakupy

Polecane posty

Gość gość
polecam zagladac maja naprawde ciekawe cenowo propozycje mozna w kiszeni zostawic duzo pieniedzy :)

Gość gość
ciekawy portal odkrylam niedawno, wlasnie zastanawiam sie nad licytacja, ale widze tutaj wiele pozytywow wiec na pewno sie skusze, od czego zaczynaliscie?

Gość gość
ja ostatnio wygralam sokowirowke, a zaczynalam od myszki bezprzewodowej i etui na ebooka i tak zostalam do dzis :)

Gość gość
polecam nocnym markom na malo oblegane licytacje uderzac, mozna naprawde duzo kasy w kieszeni zostawic.

Gość gość
granie z głową popłaca każdy ma jakieś swoje metody, niestety napaleńcy trafiają się wszędzie i później narzekają na forach...

Gość gość
troche czasu i cierpliwosci, nie zniechecac sie od razu i czytac uwaznie, mysle ze nawet jak za pierwszym sie nie uda to i tak sie zaoszczedzi wygrywajac za drugim :)

Gość gość
koleżanka długo mnie namawiała, ale w końcu pękłam i zagrałam może to dziwne, ale mi się spodobało i gram sobie do dziś. Swietna forma zakupow.

Gość gość
strasznie cieszy mnie to gdy mam co ze sknerusa za grosze, a znajomi pytaja skad to masz i robia wielkie oczy jak mowie im ile wydalam.

Gość gość
wow ile pozytywnych opinii, weszłam na forum poczytać co ludzie mówią, ale widzę, że naprawdę warto spróbować

Gość gość
to oszustwo, nie dajcie się nabrać na powyższe komentarze - pisze je jedna osoba

Gość gość
pamietajcie, ze sknerus daje mozliwosc wygrania, nie ma tam zadnych obietnic, ze na 100% sie wygra dlatego trzeba do sprawy podchodzic z rosadkiem.

Gość gość
no proszę kolega nas wszystkich rozszyfrował przecież jesteśmy jednością, ale zeby zraz jedną osobą :)

Gość gość
ja też się do was doklejam, bo do strony nic nie mam, ale nie gram za czesto, bo trzeba przynzać, że jest to straszny czaso pożeracz :)

Gość gość
ja tez zaczynalem od mniejszych aby nie bylo zbyt drastycznie i naprawde cos w tej metodzie jest, polecali mi ja znajomi, ktorzy siedza na sknerusie od pol roku i sa zachwyceni!

Gość gość
musi być popyt na to skoro cały czas takie portale powstają, nic ot tak się nie wzięło.

Gość gość
Siedzibę jakąś ten sknerus ma? Nie widzę nigdzie adresu, nawet numeru telefonu. :classic_cool:

Gość sandrina00
z tego co czytam to wiekszasc osob ma mile wspomnienia nawet jak dzisiaj nie korzystaja. super widac warto korzystac, bo mile slowa polakom latwo nie przychodza :)

Gość gość
Serwis "aukcyjny" z którym kontakt ogranicza się do formularza na stronie nie może być wiarygodny.

Gość gość
skoro tak uważasz, widocznie nie było jakiegoś większego zapotrzebowania aby się kontaktować więc uznali, że nie jest to konieczne. Ludzie są zadowoleni lub nie i tak się to kręci, a czy jest wiarygodne każdy ma swoje zdanie w tym temacie.

Gość gość
ufam temu serwisowi w moim otoczeniu nie ma zlych opinii na jego temat wiadomo raz sie uda raz nie, jak wszedzie trzeba z tym zyc jesi podjelo sie ryzyko.

Gość gość
wygralem i aukcja sie normalnie zakonczyla z wylicytowanaprzeze mnie kwaota, nie mam pojecia skad macie takie opowiesci i podajecie je dalej ludziom, ktorzy szukaja opinii przestancie.

Gość gość
uznali też, że lepiej adresu nie podawać bo trudniej ich będzie znaleźć?:D

Gość patryckawwa
ile ja tam z mamuśka się nagrałam :D mega opcja i jak się czasami trafi to sie za grosze zabawki dla dziecka wygrywa

Gość gość
z tego co widze mega warto tam zagladnac, dzieki wszystkim!

Gość gość
nie bede za duzo pisala po porstu polecam! a wy robcie z ta wiedza co chcecie :P

Gość gość
bardzo polecam ta strone, mozna napradwe fajne rzeczy wygrac za bezcen nic dodac nic ujac.

Gość gość003
duzy wybór przedmiotów, codziennie nowe inspieracje swietna opcja dla leniuchów którzy nie lubią wychodzić z domu na zakupy!

Gość gość
Oj grało się tam dużo, teraz złapałem robote to już mam mniej czasu i brakuje mi tej adrenaliny i wygranych ...

Gość gość
jacy wszyscy niezadowoleni nagle! przeciez jesli ktos nie potrafi grac to na pewno nic nie wygra, poczytajcie sobie jak ludzie sie wypoiwadaja, caly czas ktos wygrywa to chyba z kosmosu sie nie bierze.

Gość gość
ja po prostu najzwyczajniej w swiecie ta strone polecam!