Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z dzieciatym

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ty czytasz ze zrozumieniem cały post? Może gość cały czas był z dzieckiem, a kobieta chciała se 2 h pogadać? To moze raczej ty czytaj ze zrozumieniem:D Autorka w pierwszym poscie pisze wyraznie, ze facet zadzwonil do corki i wyciagnal ja na specer. Co wskazuje na to, ze nie jest caly czas z tym dzieckiem. Pewnie jest wlasnie odwrotnie. Mieszka z autorka, wiec to z nia jest caly czas, a corke widzi tylko od czasu do czasu.

Gość gość
Dziecko może być "NAJWAŻNIEJSZE" Tylko miejcie odwagę Panowie i to na jednej z pierwszych randek powiedzcie, w czym problem?

Gość gość
Mój facet ma czteroletnią córkę. Z byłą już go nic nie łączy. Nie płaci alimentów na córkę bo ma spoko ex która zarabia a mój facet też zarabia i się do małej dokłada. Nigdy jego córka nie była dla naszego związku problemem. Bardzo ją lubię ona mnie też i często spędzamy razem czas. Była mojego faceta nic do mnie nie ma. Tutaj chodzi o zdrowe stosunki, jeśli wszyscy jesteście ok to nie będzie żadnego problemu. No ale jak Ci przeszkadza to, że chłopak zabrał na spacer własne dziecko to chyba musi być z Tobą coś nie tak.

Gość gość
Po pierwsze to jej facet zachował się paskudnie bo powinien najpierw zapytać swojej partnerki " słuchaj a czy nie miałabyś nic przeciwko aby moja córusia z nami poszła?". Nie uważacie?:-( Ale on oczywiście zachował się jak typowy rozwodnik co w d***e ma pragnienia swojej partnerki i sam od siebie zadzoenił do dziecka aby im poważyszyła. Jak wy byście czuły w takiej sytuacji? A dodam ze takich sytuacji w takich związkach jest mnóstwo

Gość gość
Nie zgadzam się. Miałam nieszczęście być z takim ponad roku. Dziecko mieszkało w tym samym bloku co my. 6 dni to było mało, nawet w 7 dzień tatuś musiał wziąć dziecko. Piszę obiektywnie jak jest, złość juz mam dawno za sobą, ale takie sa fakty

Gość gość
17:59 a ile jesteście razem? Bo jeśli to swieży związek to mi też wtedy nic nie rpzeszkadzało. Wiesz jak działają rożowe okulary:-)

Gość gość
Nie rozumiem w czym wy w ogole macie problem! Nie pasuje wam rozwodnik, to sie nie wiazcie z takim!

Gość gość
OK, ale po co rozwodnicy kłamią, że "bedziesz tak samo ważna jak dziecko" Dlaczego brakuje odwagi na randce aby powiedzieć " Zawsze będziesz na 2 miejscu?

Gość gość
Nie zgadzam się. Miałam nieszczęście być z takim ponad roku. Dziecko mieszkało w tym samym bloku co my. 6 dni to było mało, nawet w 7 dzień tatuś musiał wziąć dziecko. Piszę obiektywnie jak jest, złość juz mam dawno za sobą, ale takie sa fakty xxxx Dokładnie

Gość gość
gość dziś Nie zgadzam się. Miałam nieszczęście być z takim ponad roku. Dziecko mieszkało w tym samym bloku co my. 6 dni to było mało, nawet w 7 dzień tatuś musiał wziąć dziecko. Piszę obiektywnie jak jest, złość juz mam dawno za sobą, ale takie sa fakty xxxxxxxxxxxxx Widac twoj partner jest fajnym ojcem i kocha swoje dziecko.

Gość gość
Tak jest fajnym OJCEM ale na pratnera się nie nadaje wiec niech nie zawraca d**y kobietom i będzie samotny i posieci całe życie i wszytkie wypłaty pod swoje dzieci 🖐️

Gość gość
gość dziś Sam jesteś psychiczny, nawet nie zw względu na poglądy, ale dlatego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, Życzę Ci rozwodniczki dwójka dzieci ;;D;D i jak z uśmichem powiesz żonie "Nie odczuwam przyjemnośći aby iść z Twoimi dziećmi na ryby" Załozę się, że dostaniesz w ryj ;D xx Jestem kobietą matką dwójki dzieci lesbijką nie jestem więc dziękuję nie skorzystam z życzeń, jestem po rozwodzie mam nowego partnera i jesteśmy bezpośredni, mamy czas dla siebie bez moich dzieci sam na sam bo to ważne, ale my potrafimy normalnie otwarcie ze sobą rozmawiać :) Wszystko jest do uzgodnienia, no ale jak autorka udaje że lubi jego córkę uśmiecha się sztucznie daje mylne sygnały, a potem się dziwi, że jej facet zaprosił córkę na wspólny spacer, bo pewnie myślał, że jego partnerka lubi jego dziecko a tu Zonk ha ha ha ona tylko udawała :) Mój facet od razu otwarcie powiedział, że nie przepada za dziećmi, że jest to dla niego nowość i ja to normalnie w świecie rozumiem, no ale jakoś trawi nas i jeszcze nie uciekł :) Ale to się rozmawia ze sobą, a nie udaje zatroskaną ciocię czy wujka :) Chociaż muszę przyznać że fajny z niego wujek ale nie wiem czy udaje czy nie :)

Gość gość
Kur... ale o to chodzi :) Niech jest SUPER OJCEM, niech walczy o małżeństwo, a nawet jak sie rozwiedzie to niech wydaję na dziecko każdy grosz i spędza z nim każdą chwilę. Jak najbardziej. Kumacie? Tylko po co zawraca głowę jakiejś nowej kobiecie?

Gość gość
18:10 a nie uważasz ze jej facet powienin na początku zapytać swoją partnerkę czy nie miałaby nic przeciwko aby zadzwonił po córkę? Jak się ona poczuła? Została przez swojego faceta olana z góry na dół, pokazał jej ze nic dla niego jej zdanie nie znaczy...

Gość gość
Kur... ale o to chodzi usmiech.gif Niech jest SUPER OJCEM, niech walczy o małżeństwo, a nawet jak sie rozwiedzie to niech wydaję na dziecko każdy grosz i spędza z nim każdą chwilę. Jak najbardziej. Kumacie? Tylko po co zawraca głowę jakiejś nowej kobiecie? xxx 100 %

Gość gość
Kur... ale o to chodzi usmiech.gif Niech jest SUPER OJCEM, niech walczy o małżeństwo, a nawet jak sie rozwiedzie to niech wydaję na dziecko każdy grosz i spędza z nim każdą chwilę. Jak najbardziej. Kumacie? Tylko po co zawraca głowę jakiejś nowej kobiecie? XXX zgadzam się z tym!! Albo facet jest dwiema nogami w dawnym życiu albo idzie na przód z nami i to my jesteśmy dla niego najważniejsze lub przynajmniej na równi z dzieckiem! A jak nie to niech wraca do żonki i do swojego dawnego życia

Gość gość
gość dziś Kur... ale o to chodzi usmiech.gif Niech jest SUPER OJCEM, niech walczy o małżeństwo, a nawet jak sie rozwiedzie to niech wydaję na dziecko każdy grosz i spędza z nim każdą chwilę. Jak najbardziej. Kumacie? Tylko po co zawraca głowę jakiejś nowej kobiecie? xxxxxxxxxxxxxx Sorry, ale z moich obserwacji wynika, ze to raczej kobiety zawracaja, i to bardzo nachalnie, glowe facetom. Wystarczy tylko, ze wiesc sie rozniesie, ze facet bedzie sie rozwodzil, juz stado harpii poluje na takiego. I wtedy im to nie przeszkadza, czy ma dzieci, czy nie, czy kocha czy nie, czy poswieca im czas, czy nie. Byle go wyrwac. Niestety, taka jest smutna prawda.

Gość gość
Haha Wam dzieciatym rozwodnikom się w d***e poprzewracało ;D Po pierwsze na rynku matrymonialnym jesteście ZEREM ze względu na rozwód i dziecko - trzeci gatunek To partnerka ROBI WAM ŁASKĘ, a nie Wy jej. Naprawdę tego nie rozumiecie?

Gość gość
stado harpii poluje na rozwodnika z dziećmi? buahhahahahhahahha nie pochlebiaj sobie ale rozwodnicy to kiepski materiał na meża i raczej mało która się nim zainteresuje, no chyba ze zakomplesiona lub stara panna po 30-tce

Gość gość
Nie odpowiadamy zbiorowo za Twoja traumę:)

Gość gość
Albo facet jest dwiema nogami w dawnym życiu albo idzie na przód z nami i to my jesteśmy dla niego najważniejsze lub przynajmniej na równi z dzieckiem! A jak nie to niech wraca do żonki i do swojego dawnego życia xxxxxxxxxxxxxxx Chyba nie rozumiesz roznicy pomiedzy zona, z ktora moze byc dobrze lub bardzo zle, a dzieckiem, ktore sie kocha bezwarunkowo i z ktorym sie rozwodu nie bierze. Nigdy!

Gość gość
Haha Wam dzieciatym rozwodnikom się w d***e poprzewracało ;D Po pierwsze na rynku matrymonialnym jesteście ZEREM ze względu na rozwód i dziecko - trzeci gatunek To partnerka ROBI WAM ŁASKĘ, a nie Wy jej. Naprawdę tego nie rozumiecie? xxxx 100%

Gość gość
Bo jesli chce sie stworzyć trwały i solidny związek z dzieciatym facetem należy z góry ustalić zasady. Po pierwsze widzenia z dzieckiem: np. co drugi weekend i dwa razy w tyg. po dwie godziny. To co ponadto ustalacie wspólnie. Wakacje np, jesli ma wyznaczony tydzień niech jedzie Ty zajmij się sobą, pojedź gdzies z koleżanką. Pamiętaj pokochałas faceta a nie jego dziecko, nie masz obowiązku mu usługiwać, wychowywać go, tracic urlopu na jego zabawianie. To dziecko Twojego faceta. Jesli tego nie zaakceptuje i jeszcze w dodatku nie chce z Tobą dziecka wiej kobieto jak najszyciej, wiem cos o tym.

Gość gość
Polować na rozwodnika z dzieckiem? człowieku taki rozwodnik płaci alimanty najczęściej jakieś 500-700 zł na miesiąc przez 25 lat, do tego drugie tyle na prezenty aby odkupić swoje winy, z wiekiem wydaje kasy coraz więcej bo zachcianki coraz większe a dziecko wie już jak doi się tatusia i że tatuś nie odmawia. Potem dziecko rodzi swoje dziecko wiec twój facet zostaje dziadkiem a wiadmo ze dziadziuś musi dbać o wnuki .....i koło się nie zamyka..... Potem umiera twój mąż i z majątku zostaje nic.............. Całe zycie odchodzi z waszej wspólnej pensji na dzieciaka ok 1000 zł x 25 lat to przelicz sobie. I dalej twoerdzisz że rozwodnik ma kolejkę kobiet do wyboru?:-D

Gość gość
Chyba nie rozumiesz roznicy pomiedzy zona, z ktora moze byc dobrze lub bardzo zle, a dzieckiem, ktore sie kocha bezwarunkowo i z ktorym sie rozwodu nie bierze. Nigdy! XXX Ale o co chodzi? Albo partnerka jest traktowana na równi z dzieckiem, albo jak nie potrafimy tego zapewnić kobiecie to nie zawracamy im d**y i trzepiemy sie do kompa . Czy to nie jest proste?

Gość gość
gość dziś stado harpii poluje na rozwodnika z dziećmi? buahhahahahhahahha nie pochlebiaj sobie ale rozwodnicy to kiepski materiał na meża i raczej mało która się nim zainteresuje, no chyba ze zakomplesiona lub stara panna po 30-tce xxxxxxxxxxxxx No to teraz dalas czadu:D A kto, jak nie kobiety zyjace z rowodnikami, zaklada co chwile nowe topiki, takie jak ten, i uzalaja sie, ze dziecko jest dla faceta nawjazniejsze?????

Gość gość
Ja miałam tak że mój facet nawet mnie nie przytulił przy dziecku bo dziecko było zazdrosne:-( Nie wiem co by to było gdybym spytała go o nasze wspólne dziecko i slub:-( Pewnie by powiedział że dziecko będzie zazdrosne wiec lepiej nie:-(

Gość gość
:Użalają się, bo facet obiecał inaczej. Ponawiam pytanie: dlaczego rozwodnicy nie powiedzą wprost na randce "zawsze będziesz na 2 miejsu" Odwagi brakuje?

Gość gość
No to teraz dalas czadusmiech.gif A kto, jak nie kobiety zyjace z rowodnikami, zaklada co chwile nowe topiki, takie jak ten, i uzalaja sie, ze dziecko jest dla faceta nawjazniejsze????? XXX Nie zabiegałam o niego, to on nie dawał mi spokoju. Ja nawet w zyciu nie brałam pod uwagę rozwodnika z dzieckiem, nie stałam w kolejce do niego. Urobił mnie z czasem, zdobywał do skutku aż się złamałam i myslę ze oni tak właśnie urabiają kobiety bo raczej zdrowo mysląca kobieta nawet nie spojrzy na rozwodnika z dzieckiem w pakiecie

Gość gość
Skoro to takie oczywiste, że "dziecko jest najważniejsze" to czemu tego nie powiedzą na 1 randce ? Ciekawe