Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z dzieciatym

Polecane posty

Gość gość
a ja mam faceta rozwodnika a jak kawalera,zerwał z poprzednim życiem i nie utrzymuje z byłą rodziną kontaktów i jest święty spokój ,zrobi raz w miesiącu przelew na alimenty ,nie odczuwam tego, mamy swoje nowe zycie bez bagazu

Gość gość
Może czasem nowe partnerki faceta to są głupie p***y. Pewnie sa takie. Chcą być pępkiem świata, a o dziecku mają zapomnieć. Ja tego nie oczekiwałam. Chciałam czasem żeby poklepał mnie o ramieniu "Kochanie dzieki ci za to, że jesteś dzielna i akceptujesz sytuacje" , ale to było za dużo. Szkoda, Ja miałam zdrowe podjeśćie.

Gość gość
a ja mam faceta rozwodnika a jak kawalera,zerwał z poprzednim życiem i nie utrzymuje z byłą rodziną kontaktów i jest święty spokój ,zrobi raz w miesiącu przelew na alimenty ,nie odczuwam tego, mamy swoje nowe zycie bez bagazu XX to znowu ty, chwalisz się takim facetem co to odciał się od dziecka?? Kobieto ja tu nie mówię ze rozwodnik ma tak jak twój olać dziecko i zajac się nową kobietą, on ma zajac się i dzieckiem i kobietą! A ty nie masz się czym chwalić bo takiego tez bym nie chciała🖐️

Gość gość
a ja mam faceta rozwodnika a jak kawalera,zerwał z poprzednim życiem i nie utrzymuje z byłą rodziną kontaktów i jest święty spokój ,zrobi raz w miesiącu przelew na alimenty ,nie odczuwam tego, mamy swoje nowe zycie bez bagazu XX twój facet to już dno i wodorosty a ty tez nielepsza skoro pochwalasz jego zachowanie

Gość gość
Dokładnie. Tu nie chodzi jakby o dziecko same w sobie. Tylko, że po co te kłamstwa? Po co on udawał, że przez pierwsze miesiące spotyka się z dzieckiem 2 razy w tygodniu a temat "eks" nie istnieje, a potem okazuje się, że to nie 2 dni, ale 6 i musimy pożyczyć byłej auto? I teraz jeżeli ja zaczynam się buntować to nie dlatego, że nie mam co robić, ale dlatego, że bazuje na tych kłamstwach

Gość gość
Spoko spoko, ja tez niedlugo potrakuje tak samo:D

Gość gość
20 lat męczył się z przemądrzałą żoną ,dzieci z matką głupią zostały i jej bronią to co on ma się prosić by go szanowały ??? mamy spokój

Gość gość
gość dziś 20 lat męczył się z przemądrzałą żoną ,dzieci z matką głupią zostały i jej bronią to co on ma się prosić by go szanowały ??? mamy spokój xxxxxxxxxxxx No bidulek. I zona zla, i dzieci zle. Tylko nowa niunia dobra:D

Gość gość
To jest jego wersja zdarzeń, ale gdybym dowiedziała się ze facet ma dziecko a nie utrzymuje kontaktu to nie dość ze by dostał ode mnie niezły op*****l to jeszcze zakonczyłabym taka znjamość w sekundzie. Kobieto tu nie chodzi o to żeby ojciec się dziecka wyrzekł,tu chodzi aby umiał traktować nas tak abyśmy czuły się kochane i doceniane a nie jak 5 koł u wozu

Gość gość
ja jestem dobra dla niego a tamta była przemądrzałym magistrem co nim pomiatała, nie ma prawa do nowego lepszego zycia???

Gość gość
obys sama nie została kiedyś z dzieckiem i żeby ciebie nie potraktował tak samo jak swoje dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jeszcze raz mówię że na takiego jak ten twój to bym nawet nie splunęła:-( nie masz się czym chwalić tutaj bo nam zupełnie nie o to tu chodzi. Ojciec to ojciec, ma kochac swoje dziecko i dbać ale też skoro wiaże się z nami taki facet to ma dbac równie mocno o nas i naszą przyszłość. Czy ty rozumiesz o co tu chodzi? takich patoligii jak u ciebie to nie popieramy

Gość gość
mam go dla siebie i nasze małe dziecko też a nie jak wy zawsze na 2 miejscu ,to po mnie jedziecie, a ja wynalazłam prawie że kawalera

Gość gość
ten twój prawie kawaler to zwykły bydlak który udaje tylko kawalera. Nie wstyd ci tu się chwalić takim gnojem? skory ale trzeba nie mieć serca aby nie utrzymywać ze swoimi dziećmi kontaktu i trzeba być podłą żmiją którą coś takiego akceptuje, pochwala i jeszcze pisze tu jakby to było rozwiązanie problemu. Jeszcze raz pisze mi dziecko nie rpzeszkadzało, tylko zachowanie tatusia,

Gość gość
twoi rodzice są dumni z takiego zięcia niby-kawalera który zapomniał sobie że ma dzieci z poprzedniego małżeństwa?:-(

Gość gość
wiedzą od poczatku ,że mu była wredna eksiara utrudniała kontakyu to się prosił nie będzie

Gość gość
hahaha utrudniała mu kontakt a on tak kochał dzieci że dał sobie spokój?:-( Kobieto jak ty możesz być z takim gnojem co? Nie wstyd ci? Wiesz co chociaż przestań chwalić go na forum bo to nie pierwszy twój wpis że pochwalasz takie zachowanie u faceta. Nie wiem jakie ty masz wykształcenia i jakimi wartościami się w zyciu kierujesz ale chyba musisz być z jakiejś patologii aby pochwalać zachowanie twojego fagasa. A pochwal się chociaż czy się z tobą ożenił?:-)

Gość gość
Byłam z rozwodnikiem ale gdybym się dowiedziała że unika kontaktów z dzieckiem to bym go znać nie chciała. Dla mnie bardzo ważne jest to aby człowiek miał dobre serce a ktoś kto nie utrzymuje kontaktu z własnymi dziećmi nie ma serca wcale, lub ma serce z kamienia. Nie ma dla mnie gorszej patologii wiec proszę cie przestan chwalić się takim dnem , bo ja bym takiego nawet kijem nie tkneła

Gość gość
ślub mamy w planie ,ja mam dom on ma dom ,kasy mamy sporo ,żyje się super ,a piszesz to pewnie ze złości ,że innym młodszym się udało! czemu się mam nie chwalić jak o mnie dba? w łóżku dobry ,spokój święty ,wcale nie musi drugi związek być zły jak małżeństwo było do du

Gość gość
Rozwodnik ma kochać swoje dziecko, spotykać się regularnie, brac udział w wychowaniu i mądrze z dzieckiem postępować. Tyle i aż tyle i wtedy wszytsko było by dobrze. A nie tak jak twój pozbył się poroblemu i zadowolony, a ty pomyślałaś jak czują się jego dzieci?? Nie sądzę , nie ktoś taki jak ty:-( ciebie to guzik obchodzi

Gość gość
o nasze dziecko dba a tamte wybrały matkę to co zrobić

Gość gość
zobaczymy czy tym mężem twoim zostanie hahahh ale w sumie może i zostanie bo gdzie on drugą tak zawistną babę spotka której imponuje to że jej facet ma zaniki pamięci i zapomniał że ma dzieci z poprzedniego związku:-( pewnie tez nieźle kobinuje z alimentami? Nie odpowiadaj, jestem pewna ze tak jest

Gość gość
mnie ten problem nie tyczy,nie odczuwam tego i skonczcie na niego jechac,ma prawo ułożyć sobie życie w jaki sposób lubi

Gość gość
Pewnie ża ma prawo ułożyć sobie życie, ale nie odcinając się od swoich dzieci, w czym one zawiniły?? Zreszta z kim ja dyskutuję? z takimi jak ty i ten twój pseudo kawaler rozumieją się tylko między sobą, nikt normlany i żadnen wartościowy człowiek by tego faktu nie zaakceptował

Gość gość
no i nam jest dobrze i nie bede sie tłumaczyc

Gość gość
a ja ci powiem jedno- nie zbudujesz szczęścia na czyims nieszczęściu i wszytsko co złe zawsze wraca więc nie chwal dnia przed zachodem słońca.

Gość gość
zawistne baby co nie umieja sobie faceta okręcić dookoła palca

Gość gość
ty za to potrafiłaś owinąć , tak że wyparł z pamięci swoje dzieci. Możesz być dumna z siebie, medal ci się należy:-(

Nie moze tak być, ze jak autorka umawia się z facetem na spacer, to facet zmienia zdanie i dokoptowuje córkę. Problem z dzieciatymi polega na tym, ze zycie ojca i jego partnerki, drugiej zony, ma się kręcić wokół dziecka. Kiedy się umawiamy tylko we dwoje, to umawiamy, kiedy ojciec umawia się tylko z dzieckiem, to z dzieckiem, kiedy we troje, to we troje. Miłość do dziecka nie polega na tym, by wszyscy wokół dzieciaka kręcili się jak bączki. Wyrośnie roszczeniowy egocentryk. Są spacery, spotkania, rozmowy tylko dla doroslych, i dzieciaty ojciec powinien umieć rozgraniczyć rolę ojca od roli partnera czy męża drugiej żony. Partnerka, druga zona ma też prawo do zaplanowania czegoś tylko dla dwojga dorosłych. Bez dzieci, obojętnie, czy jego, czy jej, czy wspólnych.