Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona30stka

Chłopak vs przyjaciółka

Polecane posty

Gość Wkurzona30stka

Nie wiem co mam myśleć jesteśmy ze sobą już dosyć długo. Kiedy mieliśmy kryzys on poznał JĄ, to była luźna znajomość. Wróciliśmy do siebie a on zerwał z nia kontakt. Ona wyjechała z kraju i tak się ich znajomość zakończyła. Niestety narzeczony ma ostatnio ciężkie dni i masę kłopotów odkryłam, że popija i zawsze po pijaku on dzwoni do niej. Nawet jego matka mi mówiła, że kiedyś przegadał z nią całą noc. Kiedy zapytałam go o to wszystko powiedział, że ja bym go nie zrozumiała a ona tak bo nadają na tych samych falach. Ona cały czas jest w Holandii więc się nie spotykją . Czy powinnam się martwić??

Gość gość
tak, powinnaś się martwić i postawić sprawę jasno - ty albo ona. Uwierz, że ona kiedyś wróci i na pewno się spotkają, co wtedy zrobisz?

Gość gość
No właśnie mnie to boli. Zastanawia mnie tylko jedno, że on właściwie to do niej dzwoni tylko po pijaku. Na trzeźwo wszystko jest w porządku. ON nie zwierza mi się jednak z takich intymnych spraw. Nawet o jego problemach dowiedziałam się od osób trzecich. Pytałam go o nią. Powiedział, że nic ich nie łączy i nie będzie , że to tylko przyjaźń a ona ptrafi go zrozumieć.

Gość gość
czyli wg niego ty nie potrafisz go zrozumieć, więc po co jest z tobą? Może jesteś opcją tymczasową aż tamta wróci? Mój ex też miał taką przyjaciółkę. W końcu pojechał do niej się wyżalić i został na noc...

Gość gość
O matko ale mnie wystraszyłaś z tym zostaniem na noc. Nie wiem po jest ze mną mówi, że mnie kocha. Tamtej też nie chce jako kobiety, mówi że to kleżanka, która zawsze doradzi i zawsze powie prawdę.

Gość gość
jasne, było to samo. Ja też się dowiedziałam o tej koleżance przypadkiem. Okazało się, że rozmawiają bardzo regularnie, mówi jej o wszystkich kłótniach ze mną albo że nie uprawiamy seksu bo mam okres :D Wyczytałam wszystko z fejsa, ale po fakcie. No i niby pojechał do kolegi, okazało się że do kolegi nie dojechał i został u niej na noc. I został z nią już... Już żadnemu facetowi nie pozwoliłam na takie przyjaźnie