Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotna nikt sie mną nie interesuje.

Polecane posty

Gość Hiacenta
Dlaczego myślisz o samobujstwie przeciesz jesteś na studiach,pomału skaczysz studia i jesteś kimś . Alimenty matka Ci przelewa ,myslę że kwota alimentów nie jest taka mała, Ja mam alimety 250 zł i jakoś sobie radzę . W sobote i niedzielę idę trochę zarobic na markety ,to nie jest tak duzo ale zawsze coś. Odpisz morze coś ci poradzę,bo jedziemy na tym samym wózku..!

Gość gość
aaa i jeszcze jedno, zacznij się odzywiać zdrowiej. do tej nieszczęsnej bułki [zapewne z białej mąki] dorzuć na początek jabłko i marchewkę...niedozywiony, pozbawiony mikroelementów, witamin i składników odżywczych organizm nie funkcjonuje dobzre, w ogóle cud że funkcjonuje. Jakim cudem chcesz mieć jasne myśli i energię do życia i działania skoro zabijasz sama siebie.Zadbaj o siebie

Gość gość
1. moje studia nie istnieją w formie niestacjonarnej. 2. Nie mam postawy roszczeniowej. Po prostu jest tego za wiele i nie mam sił fizycznie ani psychicznie żeby się podnieść.

Gość daj mi ten koc
To leż dalej 🖐️

Gość gość
a finansowo dajesz radę, chociaż na podstawowe potrzeby?

Gość gość
dlatego nie mozęsz robic wszystkiego naraz napisałam ci w punktach co jest najważniejsze, czego powinnas sie pozbyc jak najszybciej bo przynosi więcej szkody niż pożytku. mozesz wziać dziekankę na pół roku, powoli podnieśc sie fizycznie i psychicznie , powrócić na właściwe tory i wtedy wrócić na uczelnię. Ale ty wcale nie chcesz kiwnąć palcem w swojej sprawie, bo gdybyś chciała zaczęłabyś korzystać z rad a ty tylko wymyślasz kolejne wymówki

Gość gość
na pewno jest ci ciężko jesteś przywalona problemami jesteś dorosłym dzieckiem rozwodników poszukaj terapii na nfz dla ddr, masz zapewne spore braki i dysfunkcje w relacjach z ludźmi i w związkach to jest pewne to się wynosi z dysfunkcyjnego domu, popełniasz błędy w relacjach a co za tym idzie przyciągasz do siebie takie chore sytuacje i toksycznych ludzi ( chłopak, współlokatorki )\ale nawet nie jesteś świadoma tych błędów tylko psycholog i grupa terapeutyczna pokaze ci te błędy i pomoże ci je przepracować, ja jestem dda studiowałam zaocznie, z domu wyprowadziłam się z 1 walizką, wynajełam pokój, też miałam problem w relcjach, przyciągałam toksycznych ludzi i sytuacje, poszłam na terapię dda i jest o wiele lepiej, panuje nad swoim życiem teraz z małymi dołkami ale jestem bardziej spokojna mam wiecej ludzi życzliwych dookoła, a i kopnij tego faceta w dupę bo nie jest ciebie wart a tylko cię dołuje zamiast wspierać po co ci taki ktoś, skoro studiujesz może warto poszukać pokoju w akademiku może wyjdzie taniej, i jakiejś pracy np. opiekunki, kelnerki, hostessy coś w ten deseń na kilka godzin dziennie albo w weekendy te kilka stów by ci podratowało